Askere mayınlı saldırı : 1 yaralı

Şırnak’ta askeri aracın geçişi sırasında mayın patlatılması sonucu 1 asker yaralandı. Patlama sonrası bölgede bir grup terörist ile askerler arasında çatışma çıktı.Edinilen bilgilere göre olay, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi 2’nci Köprü mevkiinde meydana ge

Askere mayınlı saldırı : 1 yaralı

Şırnak’ta askeri aracın geçişi sırasında mayın patlatılması sonucu 1 asker yaralandı. Patlama sonrası bölgede bir grup terörist ile askerler arasında çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi 2’nci Köprü mevkiinde meydana geldi. Askeri aracın geçişi sırasında yola daha önce döşenmiş uzaktan kumandalı mayın infilak ettirildi. Patlamanın etkisiyle aracın içerisinde bulunan bir asker yaralandı. Patlamanın ardından bir grup terörist ile askerler arasında çatışma da çıktı. Hava destekli operasyon başlatılan bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda asker sevk edildi. Bölgede operasyon sürüyor.

Öte yandan, yaralanan askerin İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler