Aşk Yeniden'de Fatih ile Zeynep arasında sürpriz gelişme

Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Yeniden'de Zeynep ile Fatih arasında sürpriz bir diyalog yaşandı. İşte 7. bölümde yaşananlar;Bu haftaki bölümde Fatih ile Zeynep'in ilişkisi için bir dönüm noktası oldu. Ertan'ın geliş

Aşk Yeniden'de Fatih ile Zeynep arasında sürpriz gelişme

Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Yeniden'de Zeynep ile Fatih arasında sürpriz bir diyalog yaşandı. 

İşte 7. bölümde yaşananlar;

Bu haftaki bölümde Fatih ile Zeynep'in ilişkisi için bir dönüm noktası oldu. Ertan'ın gelişi ve kendini affettirmek istemesi Zeynep'in kafasını karıştırdı. Zeynep'i kıskanan Fatih ise Zeynep'e: "Ben senin neyinim?" şeklinde sürpriz bir soru sordu. Zeynep de Fatih'e sürpriz şekilde: "Fatih, Benimle çıkar mısın? sorusunu sordu. İkilinin arasındaki bu diyalog sosyal medyada da oldukça çok konuşuldu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem