"Artık sıra bizde"

Onur Kıvrak takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı, kaptan olarak herkesi uyardı. Başarılı kaleci, “Yönetim özverili davranıyor, paramızı ödüyor. Hami hoca da hepimizle tek tek ilgileniyor. Artık sıra bizde. Bir an önce toparlanalım, galibiyet serisi yakalay

"Artık sıra bizde"

Onur Kıvrak takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı, kaptan olarak herkesi uyardı. Başarılı kaleci, “Yönetim özverili davranıyor, paramızı ödüyor. Hami hoca da hepimizle tek tek ilgileniyor. Artık sıra bizde. Bir an önce toparlanalım, galibiyet serisi yakalayalım” ifadelerini kullandı.

Ligde sezon başından bu yana istikrarsız performans ortaya koyan, en önemli hedef olarak gördüğü Türkiye Kupası’na da veda eden Trabzonspor’da motivasyon turları devam ediyor. 

Başkan Muharrem Usta’nın, “Mevcut değerlerimize güveniyorum” açıklamasının ardından, teknik direktör Hami Mandıralı önceki gün antrenman öncesinde oyuncularıyla toplantı yapmıştı. Son olarak Onur Kıvrak takım arkadaşlarıyla konuştu. Kaptan hem motive etti hem de uyarılarda bulundu. 

Başarılı kaleci, “Yönetim geldiğinden beri özverili davranıyor. Bu sıkıntılı süreçte bile paramızı ödüyor. Hami hoca da herkesle tek tek ilgileniyor. Her fırsatta bize güvendiğini söylüyor. Artık sıra bize geldi. Bir an önce toparlanmalıyız. Taraftarın ve camianın beklediği Trabzonspor’u sahada gösterelim. Top bizde” ifadelerini kullandı. 

‘Rövanşı ligde alalım’

Fırtına’nın 1 numarası, ligdeki Akhisar Belediyespor maçının rövanş anlamına geldiğini de vurgularken, “Kupada rakibimize elendik, ligde biz kazanalım. Artık bir an önce galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Biz kaliteli bir takımız. Puan cetvelinde bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Üst sıralarda sezonu tamamlamalıyız. Henüz her şey bitmiş değil. Bu formanın hakkını verelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor