Arsinspor, sahasında kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu sahasında Yeşil Bursa ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, iyi oyunlarını sonuca yansıtarak sahalarında 3 puanı alan taraf olmaya çalışacaklarını söyledi.   Şahin, cumartesi günü Arsin

Arsinspor, sahasında kazanmak istiyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu sahasında Yeşil Bursa ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, iyi oyunlarını sonuca yansıtarak sahalarında 3 puanı alan taraf olmaya çalışacaklarını söyledi.
 
Şahin, cumartesi günü Arsin İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirtti.
 
Önceki hafta Turgutluspor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını, bu maçın telafisini Yeşil Bursa karşısında gidermek istediklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi:
 
"Maça iyi hazırlanıyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde. İlk mağlubiyetimizin üzüntüsünü çabuk atlattık. Önümüzde yeni bir maçımız var ve biz sadece buna kilitlenmiş durumdayız. İyi oyunumuzu sonuca yansıtarak sahamızda 3 puanı alan taraf olmaya çalışacağız. Bilhassa iç saha maçlarımızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Yeşil Bursa maçı da bunlardan biri olacak."
 
Karşılaşmaya taraftarları da davet eden Şahin, sarı siyahlı renklere gönül veren herkesin tribünde yer almasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler