Arsinspor destek bekliyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, hafta sonu sahasında Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, taraftarlardan takımlarını desteklemelerini istedi. Şahin, çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Pazar günü bi

Arsinspor destek bekliyor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, hafta sonu sahasında Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, taraftarlardan takımlarını desteklemelerini istedi.
 
Şahin, çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Pazar günü bizim için bir hayli önem taşıyan maça çıkacağız. Rakibimiz Kayseri Şekerspor bu maça kazanmak için gelecektir. Zorlu geçeceğini düşündüğümüz karşılaşmayı kazanıp rahatlamak istiyoruz" dedi.
 
Sahalarında oynayacakları karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Şahin, "Karşılaşma öncesi taraftarlarımızdan beklentilerimiz olacak. Bizi yalnız bırakmalarını istemiyoruz. Şayet taraftarlarımız 90 dakika boyunca arkamızda olursa bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor