Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban öldü mü?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da  "Hüsnü Çoban öldü mü?" sorusu geçen haftadan beri Türkiye gündemini bile meşgul etmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban öldü mü?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da  "Hüsnü Çoban öldü mü?" sorusu geçen haftadan beri Türkiye gündemini bile meşgul etmeye devam ediyor. Bir dizi karakteri adına bu kadar büyük bir kesimin sosyal medyada "Cenaze etkinliği" bile oluşturması hem tepki çekiyor hem de oldukça ilginç karşılanıyor.
Yaklaşık 11 yıldır devam eden dizide geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri vurularak ağır yaralanmıştı. Bunun üzerine herkes "Hüsnü Çoban Öldü mü" sorusunun yanıtını bekler olmuştu. Bu hafta ekranlara gelen Arka Sokaklar'ın 399. bölümünde de bu soru cevabını bulamadı. Ameliyat edilen sevilen karakter yoğun bakımda yaşam mücadelesini sürdürürken merak edilen sorunun yanıtı gelecek hafta ekranlara gelecek olan 400. bölümünde belli olacak.
Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrolünde olduğu dizide sevilen karakter Hüsnü Çoban sırtından vurularak hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyatı gerçekleştiren doktor ise "Hayati tehlikesi sürüyor" dedi. Sevenlerini ekrana kilitleyen dizide gündem olan karaktere hayat veren Özgür Ozan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada " Bu karakterin ne kadar baskın olduğunu şimd anladım. İzleyici ne istiyorsa o olacak. Uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani" ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv