Araklı'da çift liste şoku

AK Parti ilçe kongrelerinde yaşanan çift liste krizine Köprübaşı’ndan sonra Araklı’da eklendi. Genel merkezin aday gösterdiği Şaban Bıyık, parti yönetiminin büyük bir çoğunluğunca kabul görmedi. Cuma günü öğleden sonra Araklı parti binasında toplanan AK P

Araklı'da çift liste şoku

AK Parti ilçe kongrelerinde yaşanan çift liste krizine Köprübaşı’ndan sonra Araklı’da eklendi. Genel merkezin aday gösterdiği Şaban Bıyık, parti yönetiminin büyük bir çoğunluğunca kabul görmedi. Cuma günü öğleden sonra Araklı parti binasında toplanan AK Parti yönetiminin büyük çoğunluğu Şaban Bıyık’ın karşısında Hamdi Kol’u destekleme karı aldı. Önümüzdeki çarşamba günü yapılacak seçimde genel merkezin adayına karşı , Hamdi Kol aday gösterildi. Şaban Bıyık’ın Trabzon’da ikamet etmesi ve Araklı halkınca tanınmadığının gerekçe gösterilmesi Bıyık isminin parti yönetimin büyük çoğunluğunca kabul görmemesinin en önemli etkenlerinden biri oldu.  Hamdi Kol'u destekleyenler arasında eski belediye meclis üyesi Yahya Tilki’de bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel