Araklı halkı bir anda şok oldu!

Trabzon'un Araklı İlçesindeki Turup Mevkiinde yapılması düşünülen katı atık arıtma tesisi için Çevre ve Şehir.ilik Bakanlığın'dan gelen yazı ilçede yaşayanları şok etti. Bir süre önce yetkililer bölgede yapılması planlanan tesisin yapılamayacağını ilçe sa

Araklı halkı bir anda şok oldu!

Trabzon'un Araklı İlçesindeki Turup Mevkiinde yapılması düşünülen katı atık arıtma tesisi için Çevre ve Şehir.ilik Bakanlığın'dan gelen yazı ilçede yaşayanları şok etti. Bir süre önce yetkililer bölgede yapılması planlanan tesisin yapılamayacağını ilçe sakinlerine ifade etmiş ilçe halkı da bir nebze'de olsa rahatlamıştı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'de, " Turup'da çöp tesisi yapmayacağız. Gündemimizde yok." beyanatında bulunmuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünden 1 hafta önce gele yazıda "Çamburnu Kutlular sahasının ömrünü tamamlamasına 1,5 yıl kaldı. Bu nedenle atı tesisi her yönüyle birlikte 2. etap, olarak kullanılacak olan Araklı sahasının inşaatına başlanacaktır. Buranın 171 Bin dönümlük alanını elzem olarak demirlendirilmektedir."ibarelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel