Kavga ihbarında silah atölyesi buldular - Bursa haber

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Gemlik İlçesi Gazhane caddesi üzerindeki bir apartmanda kavga ihbarı alan polis ekipleri, kavganın yaşandığı evin kapısının kırık olduğunu görünce geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler Cumhuriyet Savcısı'nın izni ile yap

Kavga ihbarında silah atölyesi buldular - Bursa haber

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Gemlik İlçesi Gazhane caddesi üzerindeki bir apartmanda kavga ihbarı alan polis ekipleri, kavganın yaşandığı evin kapısının kırık olduğunu görünce geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler Cumhuriyet Savcısı'nın izni ile yaptıkları aramada, evde silah yapımında kullanıldığı öğrenilen matkap tezgahı ve torna makinası ile çok sayıda silah yapımında kullanılan çeşitli yardımcı malzemeler ve 3 adet namlusu açılmış silah ele geçirdi.

Polis ekipleri aynı binada kavgaya karıştıkları öne sürülen U.G.ve M.A. isimli iki kişiyi gözaltına alırken, bu kişilerle birlikte 1 adet silaha el koydu.

İlçe Emniyet müdürlüğü Asayiş bürosu ekipleri, silah üretim atölyesi haline getirilen dairede kalan kişi yada kişilerle alakalı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler