Apple'dan 3 yeni iPhone müjdesi

Bu yıl Apple üç yeni iPhone'la geliyor. Üç farklı ekran boyutuyla gelecek iPhone'lar mevcut iPhone'ların fiyatlarını da düşürecek.Digitimes'ın haberine göre 2015'in ikinci yarısında, büyük olasılıkla da eylül ayında, Apple yeni iPhone'larını tanıtacak. Ge

Apple'dan 3 yeni iPhone müjdesi

Bu yıl Apple üç yeni iPhone'la geliyor. Üç farklı ekran boyutuyla gelecek iPhone'lar mevcut iPhone'ların fiyatlarını da düşürecek.

Digitimes'ın haberine göre 2015'in ikinci yarısında, büyük olasılıkla da eylül ayında, Apple yeni iPhone'larını tanıtacak. Geçen yıla göre ise Apple bir yeni iPhone daha fazla çıkaracak.

iPhone 5S ve öncesinden alışık olduğumuz 4 inç ekranlı iPhone'lar yeni modelleriyle geri dönüyor. Apple küçük ekran iPhone'lara alışanların talebini bu yıl göz ardı etmeyerek 4 inç ekranlı iPhone duyuracak. Beraberinde ise geçen yıl olduğu gibi 4.7 inç ve 5.5 inç ekran boyutlarıyla iki iPhone daha ortaya çıkaracak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler