Apple İOS 8 şikayetleri alıyor

MacRumors forumundan Jades takma isimli bir üyeye göre sorun, Lexus Bluetooth'a bağlanırken yaşanıyor. Bluetooh müzik çalışıyor, ancak Bluetooh üzerinden çağrı almak mümkün olmuyor. Bir başka üye ise iOS 8 yüklü iPhone 5S'te Bluetooth'la ilgili bir sorun

Apple İOS 8 şikayetleri alıyor
MacRumors forumundan Jades takma isimli bir üyeye göre sorun, Lexus Bluetooth'a bağlanırken yaşanıyor. Bluetooh müzik çalışıyor, ancak Bluetooh üzerinden çağrı almak mümkün olmuyor. Bir başka üye ise iOS 8 yüklü iPhone 5S'te Bluetooth'la ilgili bir sorun yaşadığını, sorunu telefonu baştan başlatarak çözdüğünü söylüyor.Bahsedilen Bluetooth sorunlarının hem iOS 8'i, hem de yeni çıkan iOS 8.0.2 güncellemesini etkilediği söyleniyor. Gelen şikayetler, bazı kulalıkların, hoparlörlerin de bağlantı sorunu yaşadığı yönünde.
 
Apple, şu an üzerinde çalıştığı iOS 8.1 güncellemesiyle muhtemelen Bluetooth sorununu kökünden çözecek. Şu an uygulama geliştiricilerinin eline ulaşmış durumda olan bu güncellemenin ne zaman tamamlanacağı ise bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler