Apple, 226 liralık saati 1.500 liraya satacak

ABD'de ön sipariş döneminin açıldığı gün 1 milyona yakın sipariş alarak rekor kıran Apple Watch'ın kasası açıldı ve parça parça maliyet hesabı yapıldı.Buna göre dünyaca ünlü birçok yıldızın da kollarını süsleyen saatin üretim maliyeti yalnızca 83.70 dolar

Apple, 226 liralık saati 1.500 liraya satacak

ABD'de ön sipariş döneminin açıldığı gün 1 milyona yakın sipariş alarak rekor kıran Apple Watch'ın kasası açıldı ve parça parça maliyet hesabı yapıldı.

Buna göre dünyaca ünlü birçok yıldızın da kollarını süsleyen saatin üretim maliyeti yalnızca 83.70 dolar yani yaklaşık 226 lira. Saatin satış fiyatı ise 350 dolardan, yani 945 liradan başlıyor.

Apple Watch, Türkiye'de de merakla beklenirken ürünün 8 Mayıs'ta ön siparişe, 22 Mayıs'ta da satışa çıkması planlanıyor.

188605.jpg

TÜRKİYE'YE DE GELİYOR

Apple Watch'ın Türkiye'deki hayranları ise ürüne ortalama 1.500 liradan başlayan fiyatlarla sahip olacak. Saate şimdiden büyük ilgi olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji