Antalya’da Ordu’da var: Trabzon’da neden yok?

Haber61/Haber Servisi - Antalya’da milyonlarca kişinin gittiği kadın plajından Trabzon’da istiyor.  Son olarak Ordu Büyükşehir belediyesinin oluşturduğu Perşembe Kadınlar Plajı’nı, ilk üç günde 3 binin üzerinde konuğu olduğu açıklanmasının ardından Trabzo

Antalya’da Ordu’da var: Trabzon’da neden yok?
Haber61/Haber Servisi - Antalya’da milyonlarca kişinin gittiği kadın plajından Trabzon’da istiyor. 
 
Son olarak Ordu Büyükşehir belediyesinin oluşturduğu Perşembe Kadınlar Plajı’nı, ilk üç günde 3 binin üzerinde konuğu olduğu açıklanmasının ardından Trabzon’da böyle bir plaj istiyor.
 
Turizmciler özellikle Trabzon’da turizm adına böyle bir eksikliğin yaşandığını belirtirken mutlaka böyle bir projenin Trabzon’da olması gerektiğini savundular.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığının bu konuda girişimlerde bulunması bekleniyor.
Öte yandan kentin batı tarafında önceki yıllarda böyle bir plaj projesinin oluşturulmaya çalışıldığını ve daha sonra vazgeçildiği bilgisine ulaşıldı. Vatandaşlar ve turizmciler kentin hem doğu hemde batı tarafında böyle bir projenin hayata geçmesini istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam