Ankara'da terör operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince dün gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü terör örgütü DAEŞ, biri de El Nusra üyesi olma suçundan tutuklandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, savcı

Ankara'da terör operasyonu
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince dün gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü terör örgütü DAEŞ, biri de El Nusra üyesi olma suçundan tutuklandı.
 
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, savcılığa sevk edildi. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı, şüphelilerden avukat A.A'nın yanı sıra bir kişiyi ifadelerini aldıktan sonra serbest bıraktı.
 
Savcı, 4 şüphelinin ise "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasını istedi. 
 
Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliğinde sorgulanan şüpheliler S.P, Ş.G. ve S.B. DAEŞ, bunlardan ayrı sorgulanan bir şüpheli de El Nusra üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler