Ankara’da üç Trabzonlu yaralandı

Ankara Tren Garı yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamada 30 kişinin öldüğü ve 100'ün üzerinde kişinin de yaralandığı bildirildi. Haber61'in edindiği bilgiye göre ;" Patlamada yaralananlar arasında üç Trabzonlu da bulunuyor. Yaralılardan birinin Sağl

Ankara’da üç Trabzonlu yaralandı

Ankara Tren Garı yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamada 30 kişinin öldüğü ve 100'ün üzerinde kişinin de yaralandığı bildirildi.

Haber61'in edindiği bilgiye göre ;" Patlamada yaralananlar arasında üç Trabzonlu da bulunuyor. Yaralılardan birinin Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası il temsilcisi Ümit Pamuk diğerlerinin de Mehmet Aydın ve Vedat Karabulut olduğu öğrenildi. Yaralılardan Vedat Karabulut'un ameliyata alındığı bildirildi.

Öğle saatlerinde sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapılacak "Emek, Barış, Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın olduğu yere ambulanslar sevk edilirken, yaralılar polis araçları ve miting için vatandaşları alana taşıyan otobüslerle Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, yaralılar hastaneye getirilmeye devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem