Anamurlu Muhtarlara Teknoloji Desteği

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin muhtarlara yönelik sürdürdüğü "Teknolojik Destek" projesi devam ediyor. Proje kapsamında, masaüstü bilgisayarlardan sonra, şimdi de internete kavuşan muhtarlar, teknolojik desteğini devam ettiren Büyükşehir Belediye Başkan

Anamurlu Muhtarlara Teknoloji Desteği

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin muhtarlara yönelik sürdürdüğü "Teknolojik Destek" projesi devam ediyor. Proje kapsamında, masaüstü bilgisayarlardan sonra, şimdi de internete kavuşan muhtarlar, teknolojik desteğini devam ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmeleri adına ilçedeki muhtarlara sağladığı teknolojik desteğe devam ediyor. 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeni göreve başlayan muhtarlara, Mersin genelinde 900'e yakın mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şimdi de internet sağlayıcısı dağıtımını yapıyor. Dağıtımlar, Mersin Büyükşehir Anamur Koordinasyon Daire Müdürü Mehmet Ünal Erdal tarafından yapılıyor.

Muhtarlara internet modemlerini teslim edn Mersin Büyükşehir Anamur Koordinasyon Daire Müdürü Mehmet Ünal Erdal, "Muhtarlarımızın görevlerini daha hızlı yerine getirebilmesi, vatandaşa daha iyi hizmet sunmaları adına, Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz tarafından gönderilen internet modemlerini teslim ediyoruz. Gelen talepler doğrultusunda ilçemizdeki muhtarlarımıza teknolojik desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Modemlerini Mersin Büyükşehir Anamur Koordinasyon Daire Müdürü Mehmet Ünal Erdal'ın elinden alan muhtarlar Başkan Kocamaz'a teşekkür ettiler. Muhtarlar, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın muhtarlara verdiği bu teknolojik ürünlerin hem bizim açımızdan, hem de vatandaşlarımız açısından daha hızlı ve düzenli hizmet verebileceğiz. Dizüstü bilgisayarlarımızı teslim aldık. İnternetlerimizi de aldık. Şimdi tek isteğimiz vatandaşlarımıza yazacağımız dilekçelerimizin çıktılarını temin etmemiz için yazıcılarımızın da biran önce temin edilmesidir" dediler.

Anamurlu Muhtarlara Teknoloji Desteği

Anamurlu Muhtarlara Teknoloji Desteği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam