Anahtar Deliği - Onur gitti Trabzonspor'un kalesi düştü. 6.1.2015

Özak-Yılmaz el ele verir mi? Revi neden erteliyor. Asgari ücretten vuracaklar.

Anahtar Deliği - Onur gitti Trabzonspor'un kalesi düştü. 6.1.2015

ONUR GİTTİ TRABZONSPOR’UN KALESİ DÜŞTÜ

Trabzonspor’un kalesi kaleci Onur’un sakatlanmasından sonra düştü.

Bordo mavili camia Onur Recep Kıvrak sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından, hangi rakibi nasıl yeneriz değil, hangi rakipten kaç gol yeriz diye düşünmeye başladı.

Acemi kaleciler ve yol geçen hanına dönen savunmasıyla ligin en çok gol yiyen takımlarından biri oldu.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisinin önünde Eskişehir’den dört gol yiyen bordo mavili takım dün akşam ikinci lig ayarındaki rakip Balıkesir karşısında da çok ucuz goller yedi, gol pozisyonları verdi, çok da ucuz gol pozisyonlarını hovardaca harcayarak, doksan artı dörtte, son haftalarda sahada fasulye sırığı gibi duran Cardozo’nun ayağından kazanarak, bir puanı zor kurtardı.

Başkan Haciosmanoğlu, şampiyonluğa oynayacak takım kurdum, şampiyonlukta iddialı olamazsam görevimde durmam demişti.

İlk yarının sonunda ezeli rakipleriyle puan farkı açılan Trabzonspor’un Başkanı Haciosmanoğlu, görünen o ki, transfer hovardalığına devam etme kararlılığında.

Başkan bu kafayla devam ederse, Trabzonspor çıkmaz bir bataklığın içine tamamen çekilmiş olacak.

ÖZAK-YILMAZ EL ELE VERİR Mİ?

Trabzonspor’da bir kesim sevenler platformu kurarak, Hacıosmanoğlu yönetimine alternatif arayışına girerken, bir yandan da bordo mavili camianın etkin isimleri, bu camia birlik olmadan camiadaki dağınıklığın giderilmesi imkansız diyorlar.

Trabzonspor camiasının akil insanlarından biri olan ve çeşitli dönemlerde yönetimlerde görev yapan, eski TFF yönetim kurulu üyesi Süleyman Atal, camianın bir araya gelmesi kaçınılmazdır diyor.

Eski başkanlardan Faruk Özak ile Mehmet Ali Yılmaz bir araya gelip Trabzonspor için el sıkışırlarsa, camiaya birliktelik pozu verdikten sonra, el birliği yapılarak geleceğin planları yapılırsa, camiaya ancak o zaman dirlik ve birlik gelir şeklinde konuştu.

REVİ NEDEN ERTELİYOR?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yönetim kurulu içinden kendisiyle birlikte aktif çalışacak yürütme kurulunu belirlemek için zaman kolluyor.

İl başkan adayı olmasına rağmen, Revi’nin yönetimine giren Köksal Boz, yürütme kurulunda olması gereken isimlerden biri olarak gösterilmesine rağmen, aktif göreve Boz’un o kadar da sıcak bakmadığı anlaşılıyor.

Boz, Başkan Revi’den aktif görev istemeyecek.

Günnar döneminde yeteri kadar aktif oldu ki, teşkilatlar tarafından il başkanlığı görevine aday gösterilerek desteklendi.

Revi’nin yürütme kurulunda aktif görev alacak isimlerden biri de eski il genel meclisi grup başkanı Uğur Aydın.

Revi ile il genel meclisinde uyumlu çalışan Aydın’ın partide aktif görev almasını isteyen yığınla partili var.

ASGARİ ÜCRETTEN VURACAKLAR

Merkez Parti, Türkiye genelinde örgütlenmeye devam ediyor.

7 Haziran’da yapılacak genel seçime girmek için yeterli sayıda ilde örgütlenen Merkez Parti’nin Trabzon İl Başkanı işadamı Ekrem Çapkınoğlu.

İş dünyasında önemli bir yere sahip olan Çapkınoğlu, Türkiye’nin gerçeklerine yakın bir isimdir, dar gelirlinin AK Parti iktidarı döneminde ekonomik olarak ne ızdırap çektiğini biliyor.

Asgari ücretle geçinen milyonlarca çalışan kesime bu iktidar döneminde verilen zam, sadaka yerine bile geçmez.

On milyonun üzerinde emekli vatandaşlar da iktidarın gazabına uğramıştır.

Gerçekte enflasyon rakamlarının yüzde 20’leri aşmasına rağmen, asgari ücret ile emekliye verilen yıllık zam oranının yüzde 6’yı bile geçmediğini hatırlatan Çapkınoğlu, iktidar fert başına düşen milli geliri 11 bin dolar olarak açıkladığına göre, bu ücreti asgari ücret açıklanırken esas almalı, emekli maaşlarına da asgari ücret farkı yansıtılmalıdır.

Çapkınoğlu, haziran’da yapılacak genel seçime kadar asgari ücretle çalışan kesim ile emekli kesimin mağduriyetini işleyeceklerini ve iktidarın dar gelirli kesimi mağdur ettiğini her fırsatta dile getirevekler.

ANADOLU PARTİSİ GENEL SEÇİME HAZIRLANIYOR

CHP’den ayrılarak Anadolu Partisi’ni kuran Emine Ülker Tarhan, partisini Türkiye genelinde örgütlemeye çalışıyor.

Anadolu Partisi’nin hedefi 7 Haziran’da yapılacak genel seçime katılmak için en azından 60 ilde örgütlenme sürecini tamamlamak istiyorlar.

50 ilde örgütlenme faaliyetlerini tamamlayan Anadolu Partisi Trabzon İl Başkanlığı’na Okan Alemdaroğlu’nu getirdi.

Trabzon’da beş ilçede de örgütlenme çalışmalarını tamamlayan Alemdaroğlu, partisine yakışacak bir teşkilat binası bulmak için şehri arşınlıyor.

Trabzonspor’un altyapısında futbola başlayan Okan Alemdaroğlu’nun futbol şansızlığı, bordo mavili takımı efsane yapan efsane futbolculara yakın jenarasyondan gelmesi.

Alemdaroğlu Trabzonspor’da efsane olamadı ama siyasette başarıyı yakalayabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar