Anahtar Deliği 5.12.2015

 HACIOSMANOĞLU’NA MADALYA!  Kongreye bir gün kala iki başkan adayı Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu’nun Başkan İbrahim Haciosmanoğlu’nun davetine uyarak tesislerde bir araya gelmeleri, birlikte kahvaltı yapmaları ve Trabzonspor şerefine el ele tutuşup ko

Anahtar Deliği 5.12.2015

 HACIOSMANOĞLU’NA MADALYA!

 Kongreye bir gün kala iki başkan adayı Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu’nun Başkan İbrahim Haciosmanoğlu’nun davetine uyarak tesislerde bir araya gelmeleri, birlikte kahvaltı yapmaları ve Trabzonspor şerefine el ele tutuşup kollarını havaya kaldırmaları pozu medyaya düştükten sonra, haberdar olan bordo mavili camiada çoklarının hoşuna gitmediğine tanık olduk.

 Özellikle Hekimoğlu ile Usta’ya tepki gösterenler, Trabzonspor Başkanı olarak Kulübe ve camiaya bu kadar kötülük yapan Haciosmanoğlu’nu giderayak meşrulaştırmak adına el ele tutuşup, Trabzonspor camiasında işte özlenen tablo manşetlerinin atılmasına zemin hazırlanması, yapılan aslında Haciosmanoğlu’nun günah çıkarmasına zemin hazırlamaktan başka bir şey değildir.

 Camiada çokları dün ki pozu böyle düşünmüş, olumsuz yorumlamış, Trabzonspor’un değerleriyle örtüşmediği şeklinde algılanmıştır.

 Unutmamak gerekir ki, Haciosmanoğlu bugün başlayacak genel kurulun açılışından itibaren yetki divana geçene kadar Trabzonspor’da inisiyatif İbrahim Haciosmanoğlu ve yönetimindedir.

 İşini karşıya geçirene kadar eşeğe dayı çağırmak evselmiş.

 Kongre sonucu açıklandıktan sonra Haciosmanoğlu postalandıktan sonra yeni seçilen yönetim, Haciosmanoğlu’nun plaketle uğurlanmasından da korkulmuyor değil!

 KORAY AYDIN’IN ARKASI

 

 KORAY AYDIN’IN ARKASI

 Trabzon eski milletvekili Koray Aydın üçüncü kez genel başkan adayı olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye hodri meydan dedi.

 Her ne kadar Bahçeli, tüzüğün amir hükümlerini kendisinin uzun süre daha genel başkan olarak kalması için tedbir olarak kendi lehine düzenletmiş ise de Koray Aydın’ın da, genel başkan adaylarından Meral Akşener’in yarıştı şansı var.

 Sinan Oğan’da şanslı.

 Ancak muhalefet üçlüsünün birlikte hareket etmesine bağlı Devlet Beye karşı güçlü olmanın şartı.

 Genel Başkan adayları şimdi ki gibi daha olağanüstü kongreyi toplamak için başlatılan imza kampanyasında ters düşmeleri, Devlet Bahçeli’nin işine gelir, muhalefet hareketi zayıflatır.

 MHP Trabzon kurultay delegeleri Koray Aydın’ın her zaman arkasında durmuştur.

 Olağanüstü kurultay için Koray Bey’in tarafına imzayı da basarlar, oy da verirler.

 Trabzon ve bölgeden alacağı delege desteğini Koray Bey Büyükşehir ve Anadolu’dan güçlendirmeyi sağlayacak mı?

TÜRKİYE OYUNA GELMEMELİ

 

TÜRKİYE OYUNA GELMEMELİ

24 Kasım’da Suriye semalarından masum sivillere bomba yağdıran Rus savaş uçağı Türkiye sınırını ihlal edince, Türk jetleri tarafından düşürüldü.

 O gün bugün Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin esip gürlüyor.

 Türkiye Cumhuriyeti Devleti Recep Tayyip Erdoğan altta kalmıyor, Türk halkının meramını Putin’den çıkarıyor.

 İki ülke lideri arasındaki atışmanın sona ermesi ve iki ülkenin aklıselimde birleşerek eskiden olduğu gibi her alanda işbirliği yapmalı, iki ülke olduğu kadar iki ülkenin yer aldığı coğrafyada yaşayan toplumların menfaatinedir.

 İki ülke dışişleri bakanı uçak düşürme olayının ardından ilk kez Belgrat’ta önceki gün bir araya geldi,

 İki ülke arasındaki diyalog yönetim kademelerinde devam etmesi lazım.

 Batılı dostlarımız da bu sıra bayağı Türkiye’yi sevdiler, Akdeniz Bölgesi’ne silah ve mühimmat istif ettiler, gemiler ve uçaklar dolusu.

 Türkiye oyunu kuralına göre oynamalı, oyuna gelmemeli!

 TRABZON HER YERDE! (BİZE HER YER TRABZON)

 

 TRABZON HER YERDE! (BİZE HER YER TRABZON)

 Trabzon Ankara’da düzenlenen şehirlerin tanıtıldığı her yönüyle etkinliklerine öncülük yaptı.

 Yıllar önce Trabzon vakfı ile Trabzon Derneği’nin Ankara’da ortaklaşa yürüttükleri proje gerçekleşti, herkes destek verdi, Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri şehrin kurtuluş tarihi olan 24 Şubat’ı kapsayacak şekilde programlandı ve büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti.

 Trabzon günlerinden esinlenen diğer şehirler sıraya girdi, birçok il Trabzon’un ardından Ankara’da görücüye çıktı.

 Trabzon günleri İstanbul’a taşındı, metropol dünya kentinde Trabzonlular her şeyiyle boy göstermeye başladılar.

 İstanbul’da Trabzon günleri de her yıl geleneksel hale getirildi.

 Bu yıl Almanya’nın Köln şehrinde Trabzon günleri etkinliği düzenleniyor.

 Ankara’daki etkinlik Almanya’nın Köln kentine taşınıyor, her kademede Trabzonlu Köln hazırlıklarına çoktan başlamış bile.

 Önceki hafta Bursa’da yaşayan bazı Trabzonlu hemşerilerimiz Trabzon’a gelerek Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yaparak, Bursa’daki Trabzon tanıtım günlerini bu yıl başlatma kararı almışlar.

 Trabzonlular Bursa’ya da bu yıldan başlayarak çıkarma yapacaklar ve bu bölgede yaşayan hemşerilerimizle horonda buluşacaklar.

TRABZONSPOR TARİHİNE MAL OLMAK

TRABZONSPOR TARİHİNE MAL OLMAK

Trabzonspor başkan adayları Celil Hekimoğlu ile Muharrem Usta’nın yönetim kurulları sıradan isimler değil.

 Bazıları beğenmese, iki listeden birini zayıf bulsa da, tüm yöneticilerin Trabzonluların içinden özenle seçildiğini anlamak zor değil.

 Elbette ki, bu zamana kadar Trabzonspor’a başkan ve yönetici olarak önemli isimlerin hizmet ettikleri ve kulübe büyük katkısı olan insanların da camiadan büyük saygı gördükleri muhakkak.

 Gerçek anlamda hizmet eden yöneticiler yıllar geçse de hayırla yad ediliyor.

 Yönetime seçildiği halde kendi şahsi çıkarının dışında hiçbir düşünce taşımayan öyle isimler var ki, unutulup gittiler, kimse saygı duymuyor onlaraı.

 Önemli olan iz bırakmaktır.

 Bugün ve yarın yapılacak kongrede Trabzonspor’u yönetmek üzere seçilecek yönetim kurulu listesi, Celil Hekimoğlu’nun ekibi olsa da Muharrem Usta’nın ekibi ipi göğüslese de yapacağı başarılı çalışmalarla Trabzonspor tarihine mal olacak önemli yöneticilerin çıkacağını düşünüyoruz.

 Haciosmanoğlu ve yönetimi günahlarıyla tarihteki yerini çoktan almış durumda! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler