Anahtar Deliği 3.9.2015

 CHP KARIŞIR MI?  Trabzon CHP’de yeni bir Volkan Canalioğlu, olayı yaratılmak isteniyor.  Henüz daha milletvekili adaylık müracaatını yapmamış olsa da birinci sıraya geleceği, bunun için 7 Haziran seçiminde CHP’nin Trabzon’da aldığı toplam oy Canalioğlu i

Anahtar Deliği 3.9.2015

 CHP KARIŞIR MI?

 Trabzon CHP’de yeni bir Volkan Canalioğlu, olayı yaratılmak isteniyor.

 Henüz daha milletvekili adaylık müracaatını yapmamış olsa da birinci sıraya geleceği, bunun için 7 Haziran seçiminde CHP’nin Trabzon’da aldığı toplam oy Canalioğlu isminin kesinleşmesi için yeterli kanıt olduğu konuşuluyor.

 7 Haziran’da ilk kez önseçime girerek birinci çıkan ve liste başına konan Milletvekili Haluk Pekşen’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na inancının tam olduğu, 7 Haziran listesinin aynen Trabzon’da erken seçimde de geçerli olduğunu söylüyor.

 Öte yandan Trabzon CHP’yi karıştırmak isteyenler de Yavuz Karan ile Ahmet Kaya’nın yeni milletvekili listesi yapılırken yıkılıp yapılalım listede değişikliklere gidelim dediklerini varsayarak, olay varmış gibi görüntü verilmek istenmekte...

ORTAHİSAR BELEDİYESPOR MU GELİYOR?

ORTAHİSAR BELEDİYESPOR MU GELİYOR?

 Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclis toplantısında açık olarak talimat verdi, belediye olarak spor bölümünü kurumlaştıralım dedi.

 Bu yaz ilk olarak düzenlenen yaz futbol okulunun başarılı geçmesi ve yoğun ilgili Başkan Genç’i mutlu etmiş ve spor işine Cidde bakalım uzun vadede bu işi kurumsallaştıralım talimatını alan belediye yetkililerinin yapacağı iş Ortahisar Belediyespor’u kurmak olacak.

 Bize kalırsa Ortahisar Belediyespor en popüler sporun futbol olduğu şehrimizde, diğer amatör takımlarla futbol yarışına girmemesi ve amatör sporun başka alanlarında spora destek olmalı, tüm takımlara imkanlarını eşit olarak bölmeli.

 ERKEN SEÇİM TEHLİKEDE

 ERKEN SEÇİM TEHLİKEDE

 Muhalefet partileri acele seçime karşı çıkıyor.

 Seçim kararının 1 Kasım olarak alınmasının ardından iktidar kanadı da açıklama yaparak, Doğu ve Güneydoğu’da silah gölgesinde seçimin yapılamayacağından dem vuruyor.

 Dolayısıyla erken seçimin yapılması noktasında tüm partiler aynı noktada birleşiyor.

 O zaman Devlet Bahçeli’nin haklı olduğu ortaya çıkıyor.

 Erken seçimi önce Bahçeli seslendirdi, sonra da bu şartlarda seçim olmaz diyerek kestirip attı, Davutoğlu’nun seçim işbirliği teklifine karşı çıktı.

 Erken seçim bıçak sırtında gibi.

 Ya da iktidar Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yapılacak seçim için farklı tedbirler devreye sokmalı.

DANIŞIKLI DÖVÜŞ Mİ?

DANIŞIKLI DÖVÜŞ Mİ?

Aynı zamanda Ortahisar Meclis Üyesi de olan Büyükşehir Meclis Üyesi Cahit Erdem, Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarının başlamasını dört gözle bekliyor.

 Kendi ifadesine göre önümüzdeki hafta içinde başlayacak olan Büyükşehir Meclis toplantılarında sürekli Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na soru soracağını ve Gümrükçüoğlu’nu sıkıştıracağı yönünde.

 Gümrükçüoğlu iyi bir hatiptir, kendisine sorulan sorulara yanıt vermede ustadır.

 Anlaşılan, Cahit Erdem soru sorarak Gümrükçüoğlu’nu meclis toplantılarında coşturacak.

 İzleyenler de danışıklı dövüş mü diyecekler?

 ÇEKLER KARŞILIKSIZ

 ÇEKLER KARŞILIKSIZ

 Transfer döneminin en flaş takımı olarak yerini alan Trabzonspor, camianın beklediği gibi bir takım oluşturamamış olsa bile, yine kasasının tamtakır olmasıyla gündeme gelip tartışmaya açıldı.

 Kasasında parası olmamasına rağmen transfer dönemine eli bağlı olarak giren, TFF genel kurulu fırsatı değerlendirilerek avans çekilerek futbolcu transfer eden Haciosmanoğlu şimdi ise yeni bir parasal krizle karşı karşıya.

 Futbolculara verilen çekler karşılıksız.

 Transfer döneminde bu kadar hesapsız kitapsız para harcamanın sonucu karşılıksız çeklere muhatap olmalı.

 Trabzonspor hiçbir dönem parayı bu kadar da ortaya saçmamış, beş parasız kalmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler