Anahtar Deliği 3.2.2016

ÖZÜR İSTEMEZ, KAZANMAYA BAKIN  Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf, futbolundan çok karşılaşmaların ardından vermiş olduğu mesajlarıyla gündeme geliyor.  Alınan her mağlubiyetin ardından mesaj yayınlayarak bordo mavili taraftarlardan özür dileyen Yusuf, kup

Anahtar Deliği 3.2.2016

ÖZÜR İSTEMEZ, KAZANMAYA BAKIN

 Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf, futbolundan çok karşılaşmaların ardından vermiş olduğu mesajlarıyla gündeme geliyor.

 Alınan her mağlubiyetin ardından mesaj yayınlayarak bordo mavili taraftarlardan özür dileyen Yusuf, kupadaki Akhisar mağlubiyetinin ardından da taraftardan özür dilemiş.

 Yusuf’un mesaj yoluyla bordo mavili taraftarla iletişim kurması güzel de, ardı ardına gelen her mağlubiyetin ardından özür dilemesi anlaşılmaz ve kabul edilmez olarak anlaşılmaya başlandı.

 Yusuf kardeş artık bordo mavi forma altında tüm futbolcular olarak coşun maç kazanmaya taraftarı güldürmeye başlayın, özür mözür istemeyiz.

CHP’DE KARAR GÜNÜ

CHP’DE KARAR GÜNÜ

 CHP genel merkezi indirilen Atatürk posteri krizine el koydu.

 Konuyu araştırmak üzere komisyon kuruldu, raporunu da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sundu.

 Bugün Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda komisyonun hazırlamış olduğu rapor ele alınarak, karar verilecek.

 Kılıçdaroğlu, Atatürk posterini odasından indiren milletvekilini biliyor, bir yaptırım uygulanacağı imkansız görünüyor.

 Atatürk posterinin bir CHP’li milletvekili tarafından indirilmesi çok manidardır.

 Samimi bir şekilde irdelense Atatürk posterini indiren milletvekilinin tarafı baskın çıkar.

 CHP, Atatürk’e sığınıyor, Türkiye için hiçbir üretim yapmıyor.

 Gerçek bu değil mi?

 OTUR AĞLA OLMAZ!

 OTUR AĞLA OLMAZ!

 2016 yılının ocak ayı da sona erdi ve Ocak ayı ile ilgili veriler kamuoyuna açıklanmaya başlandı.

 Açıklanan ihracat rakamlarına göre başta Trabzon olmak üzere Doğu Karadeniz illerinden Rusya’ya yapılan ihracat dibe vurdu.

 Rusya’nın Türkiye’ye karşı yaptırımları yılbaşından itibaren devreye sokulduğu için Rusya’ya bağlı ihracat yapan bölge illerimiz için gerçek ortayla çıktı.

 Bu bir ulusal tavırdır.

 Rusya’nın savaş uçağını düşürdün, alımlarına ambargo koydu.

 Her şeyin bir bedeli var.

 Bölge illerimizdeki ihracatçılar Rusya’dan kayıplarını İran ve bölgenin başka ülkelerinden temin etme yoluna gidecek, oturup ağlanacak değil ya!

REKTÖR SEÇİMİNDE TIP’IN ETKİSİ

REKTÖR SEÇİMİNDE TIP’IN ETKİSİ

 KTÜ’de rektör adaylığını açıklayan mevcut Rektör Süleyman Baykal’dan sonra, son seçimde Baykal’ın en güçlü rakibi olan Orhan Aydın’da kaybettiği seçimin ardından çalışmalarına ara vermediğini, bu yaz yapılacak seçimi kazanacağını atama sorununun olmadığını söylüyor.

 Prof. Orhan Aydın, kaybettiği rektörlük seçiminin ardından YÖK danışmanı olarak görev alarak, gözden çıkarılmayıp aksine değer verilen, tutulan bir bilim adamı olduğu ortaya çıkmış oldu.

 Orhan Aydın’ın seçim kazanması için Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden önemli ölçüde destek alması lazım, Tıp’ta güçlü isimlerle işbirliği yapmalı. Tıp Fakültesi’ni dışlayıp KTÜ’de rektörlük seçimi kazanılmaz.

 TURİZM ZİRVESİ

 TURİZM ZİRVESİ

 Hafta sonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon’a geliyor, hafta içinde de İl Başkanı Haydar Revi Ankara’ya gidiyor.

 Birbirlerini karşılayıp ağırlıyorlar.

 Bu kadar buluşmanın karşılığı Trabzon’a hizmete yansıyor mu bilinmiyor.

 Evet Haydar Revi Ankara’da ama boşuna değil.

 Hafta sonu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’la birlikte Trabzon’a dönecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği Trabzon merkezli bölgede turizmi çeşitlendirin talimatına uygun çalışmalar yapılacak, projeler geliştirilecek.

 Hafta sonu iki bakan birlikte Trabzon’a olacak, turizm zirvesi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler