Anahtar Deliği 3.12.2015

50 MİLYON VERİN ÇEKİLEYİM! Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda dün akşam düzenlemiş olduğu toplantıda, hafta sonu yapılacak kongrede başkanlığa yenden aday olduğunu açıklarken, yönetim kurulu listesini de kamuoyuna t

Anahtar Deliği 3.12.2015

50 MİLYON VERİN ÇEKİLEYİM!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda dün akşam düzenlemiş olduğu toplantıda, hafta sonu yapılacak kongrede başkanlığa yenden aday olduğunu açıklarken, yönetim kurulu listesini de kamuoyuna tanıttı.

Hacıosmanoğlu kulüp yönetmekten çakmadığını görevde kaldığı zaman içinde ispat etti.

Ne kadar değişik yönetimle kongre üyelerinin karşısına çıkarsa çıksın, bir daha Trabzonspor başkanı seçilmesi mümkün değil.

Zaten, toplantıda yapmış olduğu konuşmasıyla da büyük bir pot kırdığına tanık oluyoruz.

Biz pot kırdı diyoruz ama belki de diğer başkan adaylarına 50’şer milyon kulübün hesabına yatırıp bloke etsinler çekileyim derken, bana 50 milyon verin adaylıktan çekileyim demek istemiş gibi bir algı da çıkmıyor değil.

Acaba hangisi?

Hacıosmanoğlu başkan adaylığından çekilme adına diğer başkan adayları 50’şer milyon kulübün hesabına yatırsınlar derken, bu 50 milyonu kulüp için mi yoksa kendisi için mi istedi?

 

“TAKIMI TUR ATLAYINCA ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ” 2. SAYFADA

TAKIMI TUR ATLAYINCA ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

İstanbul Tepecikspor Futbol takımı, önceki gün Federasyon Kupası eleme turunda karşılaştığı Süper lig takımlarından Osmanlıspor’u eleyerek saf dışı bıraktı.

Bilindiği gibi Tepecikspor Başkanı Trabzonlu hemşerilerimizden Temel Eyüboğlu, aynı zamanda Trabzonspor Başkan adayı olarak yarışa katılmıştı.

Kupada süper lig takımı Osmanlıspor’u elemesiyle Tepecikspor prim yaptı, Başkan Temel Eyüboğlu’da aşka gelip Trabzonspor başkan adaylığından vazgeçme kararı almış.

Hemşerimiz Eyüboğlu’na Federasyon Kupası yarışında başarılar dileriz.

 

“İKİSİ YARIŞIR” 3. SAYFADA

İKİSİ YARIŞIR

Trabzonspor’un başkan adayları Celil Hekimoğlu ile Muharrem Usta arasında kongre yarışının geçeceği ortaya çıktı.

Bir yıldan beri başkan adayı olarak ortaya çıkarak çalışmalarına başlayan Hekimoğlu bu süre zarfında eğer yıpranmadıysa, seçim yarışına avantajlı girme durumu kuvvetli.

Erken kalkan yıpranır mı yol mu alır?

Hekimoğlu’nun durumu bakalım hangi söz ile örtüşecek.

Hekimoğlu dün listesine son şeklini verdi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Zorlu’da üyelerin huzuruna çıktı.

Bugün de kazanma şansı yüksek olan başkan adayı Muharrem Usta’nın yönetim kurulu listesini belirleyip Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etmesi bekleniyor.

Muharrem Usta’da önceki akşam bir grup üye ile birlikte Zorlu’da istişare toplantısı yaptı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Yarışın iki isim arasında geçecek olması kabus bitiyor diyen camiayı rahatlattı.

 

“KONGRENİN EMNİYETİ!” 4. SAYFADA

KONGRENİN EMNİYETİ!

Trabzonspor kongresine iki gün kala, başkanlık yarışının Hekimoğlu ile Usta arasında geçeceği kamuoyunda oluşan kanaat olarak ortaya çıkıyor.

Hacıosmanoğlu’nun yasa dışı olarak yaptığı üyelerin hazirun cetvelinde yer almayacağı bu üyelerin oy kullanma hakkının olmaması mahkeme tarafından karara bağlandıktan sonra, Hacıosmanoğlu yarış dışı kaldığı anlamına gelir.

Ancak, bu durum güvenlik güçlerinin kongrede tedbir almayacağı anlamına da gelmez.

Sayın Vali Öz ile Emniyet Müdürü Köksal’ın kararlı olmaları, gerekirse Jandarmadan da destek isteyerek hazirun cetvelinde yer almayan insanları isim isim kontrol ettirerek salona almaları gerekir.

Hacıosmanoğlu salonda bir oyun oynar da kongreyi kazanırsa Vali Öz ile Emniyet Müdürü Köksal hedef haline gelirler!

 

“SOYLU ASGARİ ÜCRETTEN BAŞLADI” 5. SAYFADA

SOYLU ASGARİ ÜCRETTEN BAŞLADI

Hükümet güvenoyu aldıktan sonra ilk iş olarak Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nu topladı.

Bu toplantıya Trabzon Milletvekili olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Başkanlık yaptı.

Hükümet, işçi ve işveren kesimlerini bir araya getiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu belki de en rahat asgari ücreti belirleyecek ve yıllar sonra ilk kez asgari ücrete yüzde 30’aı varan zam verecek.

Daha dün yapılan ilk toplantıda asgari ücret belirlenmemesine rağman Komisyon Başkanı Bakan Süleyman Soylu seçim meydanlarında verdiğimiz asgari ücret net bin 300 lira olacak vaadimizi yerine getirip bu maaşı vereceğiz derken, işveren kesimine de asgari ücret ödemelerinde kolaylık getireceklerinin sözünü verdi.

Asgari ücrete çalışan 6 milyon insan varmış ülkemizde, bu zam bir başlangıç müjdesi olsun, Başbakan Davutoğlu’nun seçim meydanlarında verdiği sözler birer birer yerine gelsin!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler