Anahtar Deliği 2.9.2015

 GENÇ’E YETKİ!  Ortahisar Belediye Meclisi bu ayın ilk toplantısını dün yaptı.  Toplantıda önemli imar değişiklikleri görüşmesinin yanı sıra Başkan Genç’e de özel bir yetki verildi.  Zağnos Vadisi dönüşüm projesi kapsamında olan Pazarkapı Mahallesi’nde Or

Anahtar Deliği 2.9.2015

 GENÇ’E YETKİ!

 Ortahisar Belediye Meclisi bu ayın ilk toplantısını dün yaptı.

 Toplantıda önemli imar değişiklikleri görüşmesinin yanı sıra Başkan Genç’e de özel bir yetki verildi.

 Zağnos Vadisi dönüşüm projesi kapsamında olan Pazarkapı Mahallesi’nde Ortahisar Belediyesi veOrtahisar Kaymakamlığı için bina yerleri ayrıldı. Bu projelerden belediyeye ait olanın Ankara’daki takibini tek başına yapmak üzere Genç’e yetki verildi.

 Tuttuğunu koparın yapısıyla bilinen Başkan Genç’in kısa zaman içinde Ortahisar Belediyesi’ni sıfırdan yapılmış bir binaya kavuşturarak, mevcut düzenin tartışılmasına son noktayı koyacaktır.

ORTAHİSAR’DA OPERASYON

ORTAHİSAR’DA OPERASYON

 Ortahisar Belediyesi’nde, eski başkan yardımcılarından Süleyman Aydoğdu’yu daha önce görevden alarak operasyon sinyali veren Başkan Genç dün de yeni bir operasyona imza akkı.

 Öncelikle Başkan Vekili Firar Bayrağı bu görevinden alınarak, Başkan Yardımcılığı görevine getirerek, Aydoğdu’dan boşalan koltuğu doldurdu.

 Resmiyette olmamasına rağmen basın biriminden sorumlu olan Meclis Üyesi ve kadim dostu Selahattin Çebi’yi basın biriminin başarısındaki paydan nasiplendirip Başkan Vekili olarak atadı.

 Meclis Grup Başkan Vekilliğine de Faruk Kanca’yı getirdi.

 AKSA’YA GÖZDAĞI

 AKSA’YA GÖZDAĞI

 AKSA firması Trabzon’un elektrik dağıtım işini üstleneli yıllar oldu.

 Ancak, vatandaşın elektrik arıza ve kesintilerinden yana sıkıntıları bir türlü bitmedi.

 Elektrik arızalarında vatandaşlar daha çok mahalle muhtarlarını arıyor, dertlerini muhtarlara anlatıyorlar.

 Muhtarlar da boş durmuyor.

 AKSA firması yetkilileriyle bir araya geliyor ve hesap soruyorlar.

 Muhtarlar daha da sert çıkışlar yapmaları lazım.

 Elektrik kesintilerinden zarar görmeyen aile yok gibi, kimden tazmin edilecek bu zararlar?

 Ortahisar Belediyesi’de vatandaşla-AKSA arasındaki kopukluğu gidermek için muhtarlarla firma arasında köprü vazifesi görüyor, her iki tarafı bir masa etrafında buluşturuyor.

 Diyalog güzeldir ama arada gözdağı vermek gerekiyor AKSA’ya

 BİR MUSUBET!

 BİR MUSUBET!

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, arizide koşuşturmaktan zaman bulup makama gelen taleplere yanıt veremiyor.

 Başkan Gümrükçüoğlu seçim startını verdi, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’ı ilçelere ve köylere saldı.

 Köksal ilçelere gidiyor muhtarlarla toplantı yaparak sorunları tespit edip çözüm çareleri üretmeye çalışıyor.

7 Haziran seçimine kadar TİSKİ’nin köy ve mahallelere yönelik böyle bir çalışması olmamıştı ama erken seçim öncesi oluyor.

 Demek ki, Büyükşehir Belediye Başkanı 7 Haziran seçim sonucundan, yani durumdan vazife çıkarmış.

 Recep Köksal’ın ilçelere gitmesi de yetmemiş, yanına Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak’ı alan Gümrükçüoğlu, köylere kadar çıkarak, hizmet taraması yapıyor.

BİR YANLIŞ VAR!

BİR YANLIŞ VAR!

 AK Parti Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda partinin Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun erken seçim kampanya döneminde Kaşüstü eski belediye binasını kullanacağı duyumlarımızı bu sütunda sizinle paylaşmıştık. Konuyla ilgili gelen açıklamayı aynen yayınlıyoruz:

 “Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız ve Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun bir kamu binasının seçim karargahı olarak kullanılacağı bilgilerinin gerçeklikle ilgisi bulunmamaktadır. Bu seçimlerde de 7 Haziran Genel Seçimlerinde kullandığımız Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisimizde çalışacağız, kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler