Anahtar Deliği 29.1.2016

 AKYAZI STADI BİTER Mİ?  Akyazı dolgu alanında yapımı devam eden stadyumun tamamlanarak hizmete girme tarihi konusunda yetkililerin beyanlarına dayanarak bizim de kalem oynattığımız oluyor.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı hemşerimiz Süleyman Soylu Akya

Anahtar Deliği 29.1.2016

 AKYAZI STADI BİTER Mİ?

 Akyazı dolgu alanında yapımı devam eden stadyumun tamamlanarak hizmete girme tarihi konusunda yetkililerin beyanlarına dayanarak bizim de kalem oynattığımız oluyor.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı hemşerimiz Süleyman Soylu Akyazı’daki Stadyum’un 2016 yılı Haziran ayında tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

 Buna rağmen stadyum inşaatının, etrafındaki ulaşım yollarıyla birlikte açıklanan tarihte bitmeyeceğini, dolayısıyla 2016-2017 futbol sezonunun ikinci yarısından itibaren Trabzonspor yeni stadyumda maçlarını oynayamayacağını iddia ediyoruz.

 Rüya görüyor değiliz elbet.

 Yapılan çalışmaların hızına baktığımızda stadyum inşaatı ve bağlantı yollarının planlanan zamanda bitmeyeceğini düşünüyoruz.

 USTA’YA BLÖF MÜ?

 USTA’YA BLÖF MÜ?

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi 6 Aralık’ta seçildi, göreve başlayalı daha üç ayını bile doldurmadı.

 Yönetimde yer alan bazı isimlerin Başkan Usta’nın yönetim tarzından rahatsızlıkları olduğunu, dolayısıyla daha erkenden yönetimden ayrılmayı kafasına koyanların olduğu kulislere yavaş da olsa düşüyor.

 Bireysel istifaların kimseye yararı olmadığı gibi Trabzonspor yönetiminin hedefine de zararı vardır.

 Daha çok erken, ligler başlasın dolu tribünlerin önünde galibiyetler gelsen, çokları fikir değiştirir.

 SİVİL ANAYASA’NIN STARTI VERİLDİ

 SİVİL ANAYASA’NIN STARTI VERİLDİ

 Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı külliyesine baş danışman atanan Trabzon eski milletvekili Şeref Malkoç, anayasanın kitabını yazarak piyasaya çıkarmasının ardından dün de Ankara’da yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı STK’larla halkın anayasasını yapmanın startını verdiği bir toplantı tertip etti.

 STK temsilcileriyle Ankara’da toplanan yeni anayasa çalışma programı Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilecek.

 STK’lardan sonra üniversitelerde de yeni anayasa tartışması yapılacak, Türkiye neden başkanlık sistemine geçmeli, öncülüğünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı toplantılar sonunda Türkiye’yi sivil anayasa yapmaya kadar götüreceğe benziyor.

BUYRUN DORTMUNT’A!

BUYRUN DORTMUNT’A!

24-28 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Dortmunt kentinde Trabzon günleri yapılacak.

 Her yönüyle Trabzon etkinliğine öncülük yapan şehrimiz, etkinliği önceki yıl İstanbul’a taşıdı, bu yıl da Bursa ve Antalya’da Trabzon günleri tertip edildi.

 İlk kez Avrupa’ya açılan il Trabzon olacak ve diğer illere öncülük yapacak.

 Bazı ilçe belediye başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’ndan bizi de Dortmun’a getir taleplerini iletmişler.

 Gümrükçü’da, kendisinden talepte bulunanları terslemiş ve Ankara’daki etkinliklerde stant açtığınız gibi gidin Dortmunt’da da stant açın, Trabzon’un tanıtımına sizin de katkınız olsun, elinizi kolunuzu bağlayan mı var? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler