Anahtar Deliği 29.09.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz...

Anahtar Deliği 29.09.2016
TRABZONSPOR’UN ARAMA MOTORCULARINA! 

Dün Haber61 sosyal medyada ciddi şekilde paylaşılan bir liste yayınladı.

Hatta haberin içinde de ‘bu liste karşımıza çıktı’ diye.. Yine bu köşede yer verildi o listeye.. Listede şunlar vardı. Trabzonspor’a sponsor olanlar ile loca alanlar..

Listenin kaynağı bir hacker grubu..

İddia ise şu; Liste Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın şifresi kırılarak dışarı sızdırılan mail kutusundan çıktı!

Bu liste böyle milyonlarca heryerde paylaşılırken Haber61’de burada kulis köşesinde buna yer verdi.

Sonra Trabzonspor Kulübü’nden arayanlar oldu. Üst düzey yetkililer. Listede doğru olanlar var ama tamamı değil. Yanlışlar falan dediler. Bunu yayınlayanlar algı operasyonu yapmaya falan çalışıyorlar dediler. Siz buna alet olmayın.

E be güzel kardeşim böyle bir şey vardı da siz bunu Haber61 editöründen mi görecektiniz? E be kardeşim Haber61 görmeseydi siz bunu böyle susarak mı geçiştirecektiniz? Peki siz bu kulübün menfaatlerini korumak için orada görev yapmıyor musunuz? Neden ilk anda bu sosyal medyada dönmeye başlayınca müdahale etmediniz?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta tabiki bunu görmeyebilir. İşlerinin yoğunluğundan göremeyebilir. Normaldir de siz neden operasyon yapıldığını söylüyorsanız anında müdahalede bulunmadınız?

E ne diyelim size biz.. Demekki Haber61 editörü iyi uyandırmış sizi de olaya müdahale edip bir de açıklama geçtiniz. Açıklama da evlere şenlik. Algı operasyonu yapanlar değil Haber61’e laf sallayarak geçilmiş. Güya akılları sıra kendi yanlışlarını kapatma gayretindeler.

Ha bir de öneri sunalım o arkadaşlara.. Bundan sonra sosyal medya arama motorlarına her gün iki üç kere Trabzonspor yazsınlar. Zahmet olacak kendilerine ama bari bunu yapsınlar da Trabzonspor hakkında Trabzon dışında neler oluyor algı mı çalgı mı yapıyorlar kulübe karşı öğrensinler bilsinler ve başkana da bilgi versinler! 
 
SEVİNDİRİN FETÖ’CULARI SEVİNDİRİN !


Balyoz davası mağduru emekli Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel’in yazdığı ‘Ağacın Kurdu-Fethullah’ın Askerleri’ isimli kitapta adı ‘Gülenci’ olarak geçen 20 subay, darbe girişimini yöneten isimler çıkmıştı.

Bilmeyenler için hatırlatalım.

Trabzon emekli komutan Mustafa Önsel’i iyi tanır.

Ailesi Trabzon Beşikdüzü İlçesi eşrafındandır.

Geçenlerde kendisini derinden yaralayan bir haber aldı.

Kuzeni FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 

Kuzeni Cemal Kalay Emniyetin en üst düzey rütbelilerindendi.

Emniyetin içinde FETÖ yapılanmasına karşı duranlardan biriydi.

Her ne olduysa onu da tutukladılar.

Mustafa Önsel FETÖ yapılanmasıyla mücadelesinde ondan bile yardım almıştı.

Bakın kuzeninin tutuklanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından nasıl isyan etti;

“Onu da tutukladınız ya! Cemal Kalay. Kuzenim. Yaştaşım. Kardaşım. Lise yıllarımız hep yan yana olduğumuz adam. Emniyetin içindeki FETÖ yapılanmasını, ne kadar tehlikeli olduklarını taa 2008'lerde kendinden öğrendiğim polis memuru.
Meslek hayatının son 10 yılını FETÖ'cü alçakların baskılarıyla geçiren yürek insanı.

Dün FETÖ'cüler beni vurdular. Bugün sözde FETÖ ile mücadele ettiğini söyleyenler, siz de yüreğimden vurdunuz.

Çünkü Cemal Kalay yüreğimdi!

Tüh hepinizin suratına! 

Sevindirin siz FETÖ'cüleri sevindirin. Yakında kimi bulacaksınız yanınızda bakalım. 

Yoksa bizzat siz de mi?”

Bu arada Cemal Kalay aynı zamanda Beşikdüzü Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kalay’ın da amcasının oğlu..

Başkan Kalay da haberi alır almaz Ankara’ya gitti.

Ortada bir karmaşıklık var.

Ortada bir aymazlık var.

Bunu nasıl yaparlar bizde şaşırdık!

Bir vatanseveri, hemde bu yapıyla savaşmış bir vatanseveri tutukladılar!

Nasıl bir gerkçeyle alındığı hala bilinmiyor.

Yakında ortaya çıkar ve yanlıştan dönülür diye umuyoruz.

TRABZON’DA AK PARTİ KULİSLERİ EN ÇOK BUNU KONUŞUYOR

FETÖ operasyonları Trabzon’da dalga dalga seyir değiştirerek devam ediyor.  Son olarak Trabzon Baro Başkanı Orhan Öngöz tutuklandı. Bir kaç avukat da yanında tutuklandı. İşte bu tutuklama sonrası dikkatimizi bir şey çekti. Ak Parti teşkilatları bu tutuklama sonrası hareketlendi.

Konu şuydu;  Demokrasi nöbetleri yapılırken hatırlarsanız Orhan Öngöz de platforma çıkarak konuşma yaptı. Neler dedi neler? O anları hatırlayanlar bilir. E ne var bunda diyeceksiniz. Şu noktayı tartışıyorlar. O kürsüye onu kim çıkardı ve konuşma yaptırdı. O sırada Ak Parti Trabzon Milletvekillerinden bazıları da buna tepki göstermişlerdi.  Bu yapıya sempatikliği olduğu zaten çokça dillendirilen bir sırdı. O kürsüye onu kim çıkardı? Soru bu.. Bu soru üzerinden tartışıyorlar. Nasıl çıkarırlar?

Onu o dönem kürsüye çıkaran daha önce ortağı olan Ortahisar Belediye Başkanı avukat Ahmet Metin Genç diyenler fazlaca.. 

Bazıları da ‘yok canım o değildi’ diyor. Biz söyleyelim. Bu konuda ve buna benzer her konuda Ak kulisler bir yere varamayacaklar! Çünkü ne zamanki kendi etraflarına dokunuluyor konuyu ya geçiştiriyorlar ya örtbas ediyorlar. Fazla kendilerini yormasınlar.
 
ALİ SÜRMEN YA KAYBEDERSE!

Trabzon Baro Başkanlığı seçimler hafta sonu yapılacak.

Trabzon Baro Başkanı Orhan Öngöz FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

Baro’nun da olağan seçimi geldi. Trabzon kamuoyunun yakından tanıdığı isimler başkanlığa adaylar.

Sibel Suiçmez aday… Nusret Yılmaz da aday..  Ve şaşırdığımız bir aday var. O da Ali Sürmen.

Neden mi şaşırdık! Ali Sürmen Trabzonspor Divan Başkanı değil mi? Evet. Yahu ne diye Baro başkanlığına aday ki? Demokratik bir yarış evet katılıyoruz. Ama Trabzonspor’un Divan Başkanısın. Ya seçimde kaybettin? Yani Trabzonspor Divan Başkanlığı gibi bir makamda otururken böyle bir yarışa girmen çok mu doğru?

Sonuçta divan başkanlığı camia üzerinde itibarı ve etkisi olan bir makam. Böyle yaparak başka bir yarışta kutuplaştırmayı seçmesi helede öyle bir makamda oturan bir ismin yapması pek de hoş karşılanmadı.

Ali Sürmen gibi camianın içinden tecrübeli bir ismin bunu nasıl düşünmediği, yada düşünmek istememesine anlam veremiyoruz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler