Anahtar Deliği - Terzioğlu şen şakrak. 29.04.2015

AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, ilçe başkanlığı görevini zoraki kabul ediyor ama parti içinde yıldızı parlıyor ve herkesin aradığı isim olup çıkıyor.

Anahtar Deliği - Terzioğlu şen şakrak. 29.04.2015

TERZİOĞLU ŞEN ŞAKRAK

AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, ilçe başkanlığı görevini zoraki kabul ediyor ama parti içinde yıldızı parlıyor ve herkesin aradığı isim olup çıkıyor.

Göreve ilk geldiğinde Of’lu bakan Erdoğan Bayraktar vardı, şimdi ise başka Of’lu Süleyman Soylu Bayraktar’ın eski rolünü üstlenmeye soyunda. Hakan Terzioğlu zoraki girdiği siyasetin tadını çıkarırken, espriyi de yapıyor. Beni zorla ilçe başkanı yapmayın diyorum bunlara, bunlar rahat durmuyor.

Benim dediğimin tersini yapıyorlar, ondan sonra da bana muhtaç oluyorlar. Görünen o ki, Hakan Terzioğlu tüyoyu almış, Süleyman Soylu seçimden sonra kurulacak ilk kabinede bakan olacak, ilçe başkanları Bayraktar döneminde olduğu gibi Soylu’ya ulaşmak için Terzioğlu’nu aracı kullanacak.

OF’TA KUCAKLAŞMA VAKTİ

Of çaktırmıyor ama Süleyman Soylu’nun AK Parti’nin ekip başı olmasından ötürü çok mutlu olmuşlar.

Bir an önce buluşmak için can atıyorlar. Seçim çalışması başladıktan sonra Süleyman Soylu bir tek aday tanıtım töreni için Of’a gitti. Asıl kucaklaşma yarın saat 13.00’te gerçekleşecek. Süleyman Soylu Of’a halk için gidecek karşılıklı olarak birbirlerini bağırlarına basacaklar.

CUMUR’UN YOLUNDA

Sebat Sürücü Kursu’nun sahibi Aydın Özkurt, yıllardır AK Parti’de etkin görevlerde bulundu, Akçaabat siyasetinde önemli bir yer edindi.

Özkurt’u siyasette yakından tanıyanlar rahmetli Mustafa Cumur’a benzetiyorlar. Onun gibi taban siyaseti yapıyor ve çok seviliyor, siyasette önü her zaman açık olacak diyorlar. Sebat Sürücü Kursu’nun Trabzon Tanjant’taki bürosu AK Parti’nin uydu bürolarından biri gibi çalışıyor.

Giden gelenler arasında eski yeni ayrımı yok, Özkurt herkesi kucaklıyor partide, herkes de onu arayıp buluyor, çayını içip yemeğini yemeden pas geçmiyor. Dün yine ağır konukları vardı Aydın Özkurt’un, eski yöneticilerden Sebahattin Alemdağ, Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, ve il başkan adayı Köksal Boz. Menü balıktı, sohbet anıların tazelenmesi ve milletvekili adaylarının seçim etkinliklerine katılmak ve destek vermekten geri kalmamak üzerine yoğunlaştı.

FARUK ABİ DERİM

Trabzonspor’da olağanüstü kongre gündemde değil, normal kongre ise Aralık ayı içinde.

Ancak, olağanüstü kongrenin gündeme gelmesi için bekleyen bordo mavili camiada büyük bir kesim var.

Bu satırların yazarı da Trabzonspor’un kongre üyesidir, bir olağanüstü genel kurulun yapılmasının bu aylarda şart olduğunu, Haciosmanoğlu ve arkadaşlarının işi kongreye teslim etmeleri gerektiğine inanmaktadır.

Yargıtay adil karar verirse Eylül ayında, işi kotaranlar olursa mayıs-haziran aylarında olağanüstü kongre kararı verir.

O zaman Trabzonspor’un yarışacak bir kompozisyona değil, herkesin ittifak yapacağı bir TEK Faruk Özak’a ihtiyaç vardır.

Bu işin lami cimi de yoktur, Faruk Abi’den başkası da ekip kurup, formül bulup bu kulübü düzlüğe çıkaramaz.

TAPU YAPMAYIN!

Başbakan Ahmet Davutoğlu üç gün içinde Trabzon’a iki kez geldi gitti.

Önce Gümüşhane mitingi için Trabzon havaalanını kullandı. Pazar günü, dün de Artvin ve Rize mitingleri için Trabzon havaalanına geldi ve gitti.

Başbakan’ın havaalanı protokolü kalabalık değildi, Başbakan’ın kendisi de öyle istemiş, A protokolünün dışında herkes kendi işine baksın demiş.

Ancak, yine de partililer, özellikle eski ve mevcut yöneticiler havaalanına gidip Başbakan’la yakın ve sıcak temas kurmak istiyor ama geçen yıl havaalanında yaşanan protokol krizi yüzünden herkeste bir çekingenlik var. Ya VİP’e alınmazsam korkusu demek lazım.

AK Parti kaç yıllık parti oldu, partiye bunca emek veren insanların medeni cesaretini kırmak için Genel başkanla araya duvar çekmenin ne anlamı var?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler