Anahtar Deliği - Demeli Ankara'ya neden gitti. 28.1.2015

İlçe kongrelerini tamamlayan MHP Trabzon il kongresini 7 Şubat’ta yapacak.

Anahtar Deliği - Demeli Ankara'ya neden gitti. 28.1.2015

TRABZONSPOR TARAFTARINI KÜÇÜMSEMEK

Transfer döneminde para saçıp çok transfer yapmakla, taraftar maça gelsin tribünler boş kalmasın diye maç biletlerini 1 TL’ye indirmekle yöneticilik olmaz.

Borda mavili takıma gönül vermiş taraftarı mutlu etmeniz lazım.

Bunun da tek bir yolu var.

Takım sahaya çıkacak takır takır top oynayacak, oynadığı maçları da kazanacak.

En zayıf rakip karşısında bile as kadro ile çıktığın maçta gol atamıyor, galip gelemiyorsan, Keçiören Gücü gibi ikinci lig takımına karşı iki karşılaşmada da galip gelemiyorsan, ünlü futbolcuları transfer etseniz ne yazar.

Kupada çekiştiğin rakipler, senden önce oynamış, ortaya çıkan sonuç Trabzonspor’a gruptan çıkma garantisi sağlamış diye sahaya çık gazozuna oyna, ter idmanı yap diyemezsiniz.

Bu takım ne zaman düzelecek, oynadığı futbol keyif verecek diye bekleyen, bu takımın maçlarını izleyen, tribüne gidip takımını destekleyen milyonlarca taraftarın var.

Bu camiaya yazık değil mi?

Koskoca Trabzonspor, as kadro ile çıktığı karşılaşmada ikinci lig temsilcisi rakibi Keçiörengücü’de doksan dakika boyunca gol atamıyor, sahadaki futbolcular o kadar lakayit davranıyorlar ki, ciddi bir ter atma temposuna bile ulaşamıyorlar.

Bu taraftar senin neyine güvensin de hafta sonu oynanacak Kayseri Erciyeş maçında tribünleri doldursun.

Bir hafta sonra Saracoğlu’nda Fener karşısına çıkacak takımım, şikeci rakibi yener diyerek televizyon karşısına nasıl geçsin?

DEMELİ ANKARA’YA NEDEN GİTTİ?

İlçe kongrelerini tamamlayan MHP Trabzon il kongresini 7 Şubat’ta yapacak.

Tek aday olarak mevcut Başkan Muammer Demeli görünüyor.

Parti içinde bazı çevreler Demeli’nin görünürdeki tek aday pozisyonun sabote etmek istiyorlar ki, Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar’ın, Demeli’ye alternatif bir il başkanı adayı için istişarelere başladığını söylüyorlar.

Çocuğunun tedavisi için Ankara’da bulunan İl Başkanı Demeli’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletmişken, parti içinde oluşturulan Bekar il başkanı arayışında dedikodusunu hakkında yorum yapmasını istedik.

Demeli, Bekar’ın böyle bir arayış içinde olduğuna inanmadığını söyleyerek, Bekar ile birlikte ekip olduklarını, kongre sürecini birlikte yürüttüklerini ifade etti.

Parti içinde uydurulan bu dedikodulara Bekar’ın da aynı yaklaşım içinde olduğu muhakkak.

TÜNELİN UCU GÖRÜNDÜ

Kanuni Bulvarı için ayrılan ödeneğin bittiği ve yapımcı firma MNG’nin işi bıraktığı söylentilerini bizzat kulağımızla duyduk.

İnanmadık veya inanmak istemedik.

Trabzon’da Kanuni Bulvarı yapım çalışmaları ödenek yetersizliği yüzünden durma noktasına gelmiş ise, AK Parti iktidarı bu şehirde kepenkleri kapatsın.

Halı hazırda iktidarın Trabzon’da elle tutular ve devam eden en önemli projesi, Kanuni Bulvarı yapımı ile Akyazı’daki stadyum inşaatıdır.

Kanuni Bulvarı’nda çalışmaların durmadığı dün gerçekleşen mini törenden anlaşıldı.

Kanuni Bulvarı’nın Akyazı bölümünde iki adet tünel yapılıyor.

Tünellerden biri dün karşılıklı olarak birleştirildi, ikinci tünelin en geç bir ay içinde birleştirilmesi bekleniyor.

Belli ki, yapımcı firmaya bulvarın Yıldızlı ile Beşirli arasında kalan Akyazı bölümüne ağırlık ver denmiş, firma da tüneller ve bağlantı yollarının yapımına gaz vermiş.

Kanuni Bulvarı’nın tamamı değil ama Yıldızlı ile Beşirli arası tüneller dahil bağlantı yolları ile birlikte, Akyazı’da yapımı devam eden stadyumun eş zamanlı bitirilerek 2015-2016 futbol sezonuna yetiştirilmesine çalışılıyor.

ÖZAK JUBİLEYE HAZIRLANIYOR

Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak genel seçimde AK Parti’de milletvekili adaylarının kimlerden oluşacağı belli olmadığı için, adaylık yolu gözleyenler, avantaj sağlamak için her yolu deniyor.

2002 genel seçiminde ilk kez Trabzon’dan milletvekili seçilen, üç dönem aralıksız parlamenter görevi gören ve milletvekilliği 7 Haziran seçimi ile tüzük gereği sona erecek olan Milletvekili Faruk Özak, halını hatırını soranlara jübileme hazırlanıyorum diyormuş.

Gerçekten de Özak için iyi bir jubile olacak.

Üç dönem aralıksız yaptığı parlamenterliğin yanı sıra bu dönemde Bayındırlık Bakanlığı ve Spor’dan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerini yürüten ve hem ülkeye hem de Trabzon’a önemli ölçüde hizmet akışı sağlayarak siyasi tarihe geçti.

Milletvekilliği sona erecek Özak’ın, bundan sonra Trabzon’da yaşamına devam edip, Trabzonspor Kulübü ile daha yakından ilgilenmesi, bordo mavi renklere olan aşkını bilenlerin ortak beklentisidir.

GÜMRÜKÇÜOĞLU’DAN BAKAN OLUR

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun ismi sürekli milletvekili adayı olacağı yönünde gündemdedir.

Büyükşehir Belediye başkan adaylığı zorlu süreçlerden geçen Gümrükçüoğlu’nun bu aşamada milletvekili olmayı isteyip istememesi elbet konuşulmalı.

Olur mu olmaz mı orası ayrı bir tartışma konusu.

Bürokrasinin en üst düzey kademesi olan Müsteşar makamına kadar yükselmiş olan Gümrükçüoğlu’nun gönlünde milletvekili seçilip bakan olmak yatar.

Trabzon’un bakansız kaldığı bir dönemde, bakan çıkarmanın ne demek olduğunu anlayınca Gümrükçüoğlu gibi bir ismi önce milletvekili seçip ardından da bakan görmek elbet gönlünden geçirenler olacaktır.

Bakanlık koltuğunun hakkını da verir.

Ancak, Büyükşehir Belediye makamı da küçümsenecek bir makam değil.

Hakanı verdikten bakanlık koltuğu ile eş değer bir makamdır.

Zaten, Gümrükçüoğlu’nun Trabzon’daki ekibi de görevini bırakıp milletvekili adayı olmasına sıcak bakmıyor, kendisi de böyle düşünüyor olmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler