Anahtar Deliği 27.10.2016

Anahtar Deliği 27.10.2016

Anahtar Deliği 27.10.2016
BİTNEL’İN SÖYLEDİLERİ VE TRABZONSPOR YÖNETİMİNİN YAPMASI GEREKENLER!

Galatasaray ile Trabzonspor’un son olaylı maçında yaşananların bir operasyon olduğu şimdi daha fazla netlik kazandı.
Hakem Deniz Ateş Bitnel, son açıklamalarıyla bunun böyle olduğunu ortaya koydu. Bakın ne diyor; “Ben Galatasaray-Trabzonspor maçında birlikte görev aldığım yardımcıların hiç biriyle daha önce çalışmadım ve benim yardımcılarım sebepsiz yere bu maçtan bir gün önce bir anda değiştirildi. Maç boyunca verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Bu maç ve diğer yönettiğim maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm.”
Bu sözler basit sözler değil.
Bu sözler açıkça şike iddiasıdır. Buna TFF cevap vermelidir!
Buna Türk Futbolunu yönetlenler açıklık getirmelidir! Cevap versede vermesede bu iddiaları Trabzonspor yargıya taşımalıdır! Trabzonspor yönetimi bu iddiaları yargıya taşıyarak şike yapıldığı Trabzonspor'a operasyon yapıldığını belirtmelidir! Bitnel'i mahkemede tanık sandalyesine, yan hakemleri ve o dönemin Merkez Hakem Kurulu'nu da bu işi örtbas ettikleri yada azmettirici oldukları için sanık sandalyesine oturtmalıdır.
Eğer bu işin üzerine gidilmez ise..
Eğer bu işin üstü kapatılırsa..
O dönem yaşanan oyunların aynısı şimdide yaşanacaktır!
Trabzonspor Kulübü Yöneticileri bunu görüp ona göre hareket edeceğine inancımız tamdır!

BAŞKANIN N’DOYE GEL-GİTİ

Galatasaray ile Trabzonspor’un oynadığı müsabakada kritik golü N’doye attı. Çorum’da da bir gol atınca tribünlerin sevgili oldu. N’doye sessizliğini bu maçlarda bozdu. Golcü diye alınmış hüsranla müsabakalar geçirdiği oldu. Şimdi ise tribünlerin göz bebeği halini almaya başladı! Yine bu camia erken seviniyor. Yada hemen kabulleniyor! Daha bir çok müsabaka var. N’doyeye büyük görevler düşecek. Bu performansını artırması gerekiyor! Hala eski günlerine dönemedi. Bunu hatırlattıktan sonra Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın N’doye hakkında başkan olmadan önce yazdığı bir yorum sosyal medyada paylaşılıyor. Başkan Usta, N’doye için, “Doğrudur… Sağ açık ve sağ bek ile daha alternatif bir takım olabilirdik. Ama… 2.500.000 euro alan N’doye inşallah orayı kapatır :)” diye yazmış ince bir göndermede bulunmuştu. Şimdi ise Başkan usta buna karşı ne diyecek? N’doye den özür dilemesi gerektiği bile söylenir oldu. Biz özür dilesin demiyoruz lakin demekki bazı şeyler böyle olmuyor muş.. İyi hesap ederek konuşmak gerekiyormuş. Ölye değil mi?  
Bu arada Başkan Usta dünkü müsabakada uzatmaları beklemeden canı sıkkın bir şekilde stadyumu terketmiş. Lakin daha sonra gördüğümüz fotoğraflarda taraftarlarla gülerken fotoğrafları vardı. Demekki Trabzonspor’un kazandığını sonradan öğrendiki keyfi yerine geldi. 
Bu notu da buraya iliştirmeden edemedik!

TRABZONSPOR ÇORUM’A YAPTIĞI AĞABEYLİĞİ TRABZON’A YAPMADI

Bu bir ‘Trabzonspor Trabzon’dan uzaklaştı koparıldı’ haberidir. Özellikle Trabzonspor yönetimi şu satırları iyi okusun…
Trabzonspor dünkü maçta elde edilen 90 bin liralık hasılatın tamamını Çorum'a bıraktı.
Ne oldu ki?
Ağabeylik yaptı işte..
Ne güzel işte..
Diyorsunuz değil mi?
İşte Çorum’a yaptığı ağabeyliği Trabzon’da yapmadı hiçbir zaman.
Bugüne kadar amatör kulüplere tek bir desteği olmamıştır maalesef..
Neden Trabzonspor, Trabzon dışında gösterdiği ağabeyliği Trabzon’a göstermiyor?
ASKF’nin Kulüpler ile yaptığı Ödül töreninde Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 1 milyon lira destek olacağı sözünü vermişken neden böyle davranıyor?Hatta yönetime projeler bile sunuldu. Trabzon’daki futbol alt yapısıyla ilgili.. Ama yok! Hala hiç birşey yapılmadı! 
 
SEN HER HABERİ PAYLAŞIYOR MUSUN? 

Ortahisar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin, büyük bir gaf yaptı, özür dilemek yerine bunu saçma bir gerekçeyle sürdürdü! Neden böyle yapıyor anlamış değiliz! Olayı bilmeyenler için tekrar hatırlatalım. Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Yürütme Kurulu’ndan bazı isimleri çıkardı. Bazı isimlerin ise görevlerini değiştirdi. Bu değişimlerden İl Yöneticisi Arzu Yalçınalp da yer aldı. Şahin ise Yalçınalp’i ‘ihale takipçisi yöneticinin görevi değişti’ diyerek kendi facebook hesabındaki duvardan paylaşım yaptı. Sonrada Yalçınalp Şahin’i ispata davet etti. Hukuki işlem  başlatacağını nasıl böyle bir iddiada bulunabileceğini hakkını da helal etmediğini ifade ederek bu paylaşıma yorum yaptı. Gelen tepkiler üzerine Şahin, “Ben bir haber sitesi paylaştı ordan alıntı yaptım” diyerek özür dilemek yerine komik bir gerekçe sunarak cevap verdi. İl Başkanı Haydar Revi de Şahin’e cevap vererek, “Sen her haberi paylaşıyor musun?” dedi. Şahin’in bu yazısıyla ilgili hukuki süreç başlatılıp başlatılmayacağı bu akşamki yürütme kurulu toplantısından sonra belli olacak! Bakalım ne çıkacak?

8-9 AYLIK İŞÇİLER GÖZYAŞLARIYLA AYRILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde noktalar dikkatimizi çekti. Mevsimlik işçiler alınıyor. İş Kur ile ortaklaşa bir proje ile bu işçiler alınıyor sonra bırakılıyor. 8-9 ay çalıştırıldıktan sonra başkaları geliyor. İnsanların umutları yarım kalıyor! Belediyeye girdiğinizde işçilerin ne kadar fazla ve gereksiz alındığını da fark ediyoruz. Bir masada neredeyse 4 kişi duruyor. Oturacak yer kalmamış durumda! Neden böyle yapılıyor? Yani nasıl bir zihniyetle böyle yapılıyor? İşsizliğe böyle mi önlem alındığını sanıyorsunuz? Zabıtada görevli personellerde tecrübeli değiller. Çok acemiler. Hizmet içi eğitim seminerleri sıkça verilmesi gerekir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler