Anahtar Deliği 26.11.2015

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KİM OLACAK?  Gümüşhane AK Parti eski milletvekilleri Kemalettin Aydın ile Feramus Üstün 1 Kasım genel seçime adaylık sürecinde birbirlerini yemeye kalkınca ikisinin de son anda üstü çizildi, liste dışı kaldılar.  Söylentiye göre Ba

Anahtar Deliği 26.11.2015

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KİM OLACAK?

 Gümüşhane AK Parti eski milletvekilleri Kemalettin Aydın ile Feramus Üstün 1 Kasım genel seçime adaylık sürecinde birbirlerini yemeye kalkınca ikisinin de son anda üstü çizildi, liste dışı kaldılar.

 Söylentiye göre Başbakan Davutoğlu’nun eşi Aydın’ın eşinin üniversiteden arkadaşı olmasına rağmen son seçimde üstünün çizilmesi enteresan karşılandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Aydın’ın üstü çizilmesinden sonradan haberi olmuş, benim hocama ne yaptınız diye sitemi olmuş.

 Gümüşhane eski milletvekili Kemalettin Aydın Ankara’da kalmak için Sağlık Bakanlığı bakan yardımcılığı sözünü almış, önümüzdeki günlerde bu göreve atanması kuvvetli ihtimalmiş.

YILDIRIMHAN’A ANKARA YOLU

YILDIRIMHAN’A ANKARA YOLU

 Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, 64. hükümet güvenoyu aldıktan sonra Ankara’da üst düzey bürokrasi koltuklarından birine gitmesi muhtemel olan bürokratlar arasında.

 Süleyman Soylu’nun bakan olmasından sonra Yıldırımhan’ın Ankara’ya gitmesi daha da kuvvetlenmiş durumda.

 Soylu ile üniversite öğrenciliği sırasında KTÜ’de başlayan dostluğu, daha sonraki yıllarda da devam eden Yıldırımhan, 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçim sürecinde de süren yakın işbirliği ile devam etti.

 Bakan Soylu’nun dört elle sarılacağı bürokratların başında Mazhar Yıldırımhan geliyor.

  TEHLİKELİ OYUN

  TEHLİKELİ OYUN

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı jetler önceki gün sınır ihlali yaparak uyarılara rağmen Türkiye hava sahasına giren Rus savaş uçağını düşürdü.

 Yıllardan beri Suriye halkının kanını akıtan 400 bin civarında Suriye vatandaşının ölüm emrini veren Esed’e destek amacıyla bu ülkede bulunan ve masum insanların üzerine haftalardır bomba yağdıran Rus savaş uçakları sınır tanımadan, savaş kurallarına uymadan sivil halkı katletmeye devam ediyor.

 Türk jetleri tarafından Rus uçağının düşürülmesinin ardından dünya bu olaya kilitlendi ve olayın büyümemesi için teyakkuza geçildi.

 BASININ KARŞISINA ÇIKIYOR

 BASININ KARŞISINA ÇIKIYOR

 Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta bugün Zorlu Grand Hotel’de gövde gösterisi yapmak maksadıyla basının karşısına çıkacak.

 İlk olarak 2013 yılında yapılan genel kurulda ortaya çıkarak Trabzonspor başkanlığına aday olan ve avantajlı olduğu kongreyi az bir oyla kaybeden Muharrem Usta, 2013 koşullarına göre şimdi daha hazırlıklı olarak camianın karşısına çıktı.

 Yarışmaya katılan adaylar arasında en avantajlı durumda olan Muharrem Usta’nın bugün sergileyeceği performans camia tarafından dikkate alınacağı muhakkak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler