Anahtar Deliği - Günnar solo yapıyor. 25.5.2015

İl başkanlığı döneminde Trabzon teşkilatına çıta artıran eski il başkanı Adnan Günnar’ın dördüncü sırada milletvekili olması beğenilmedi.

Anahtar Deliği - Günnar solo yapıyor.  25.5.2015

GÜNNAR SOLO YAPIYOR

İl başkanlığı döneminde Trabzon teşkilatına çıta artıran eski il başkanı Adnan Günnar’ın dördüncü sırada milletvekili olması beğenilmedi.

Bir tek nasılsa 4 milletvekilini kesin çıkarırız beklentisi teselli oldu. Seçim başladıktan sonra bir süre durağan duran Adnan Günnar sahaya indiğini basına yansıtmasıyla gündeme gelmeye başladı. Son günlerde Günnar önemli bir çıkış içinde ve halkın arasından çıkmıyor, sanki solo programı yapıyor.

İKİNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ AKÇAABAT’A

KTÜ’ye bağlı Eğitim Fakültesi’nin Söğütlü’de Akçaabat sınırları içinde olması münasebetiyle Akçaabat’ın ikinci devlet üniversitesine talip olduğunu bilmeyen yok.

Akçaabat’ın şanslı milletvekili adayı Adnan Günnar olunca ikinci devlet üniversitesi kozunu oynamaya başladı. Bir zamanlar da merhum milletvekili Mustafa Cumur özel üniversite ve ikinci devlet üniversitesini Akçaabat’a kurulması üzerinde durmuştu. Onun bıraktığı yoldan şimdi Adnan Günnar yürüyecek, belki ki ikinci devlet üniversitesini Trabzon’a getiren ve Akçaabat’a kuran isim olarak tarihe geçecek.

UÇAK RÖTARLARI BAŞLADI

Hava yolu ulaşım şirketleri yaz sezonunu açtılar. Sezonun açılmasıyla birlikte havayolu taşıma şirketlerinde rötarlar da başladı.

Hafta içinde İstanbul’a bir havayolu yolculuğu yaptık. Giderken rötar yapmayan aynı şirketin uçağı yolculardan kaynaklanan bir sorun olmadığı halde kalkışta iki kez rötar yapmak zorunda kaldı ve pilot, rötardan dolayı özür dilerken, yaz sezonunun açıldığını bundan böyle rötarlara hazırlıklı olun diyecek kadar ileri gitti.

ŞEHİR HASTANESİ NE OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aylar önce Trabzon’a geldi, açılış törenleri adı altında mitingi düzenledi bir kişilik şehir hastanesi sözünü verdi, Hastanenin yapımı için adres olarak da Değirmendere’yi gösterdi.

Kendisi Ankara’ya döndükten sonra aman aman kimse projenin peşine düşmedi ve bir çalışma yapmadı. Belli ki kapalı kapılar arkasında başka yerler konuşulmuş, Trabzon’a şehir hastanesi yapımı başka bahara bırakılmak istenmişti. En iyisi Farabi Hastanesi’ni bin 500 veya 2 bin yatağa çıkartıp sıfırdan yapmak. KTÜ’nün de Trabzon’un da böylesine büyük hastaneye ihtiyacı var.

MİTİNG SAATLERİNDE İNCE AYRINTI

AK Parti Trabzon mitinglerini mesai saati bitimine denk getirdi, çalışanların da mitingi dinlemesi ve mitingin kalabalık olması için. CHP buna hiç dikkat etmedi.

Öğlen vakti saat 1.30’da miting düzenledi CHP, tam da öğlen mesaisi başlama vakti meydandaki miting kalabalık olmaz. MHP ayın 27 sinde Genel Başkan Devlet Bey’i Trabzon’da ağırlayacak, miting mesai bitimine denk gelecek. Miting saatleri çok ayrıntı gibi geliyor ama hepsi de hesap kitap meselesi, siyasetçi en ince ayrıntıyı hesap edip ona göre davranmak zorunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler