Anahtar Deliği - Başkan Şener'i kim yanılttı. 25.11.2014

MHP Startını Sürmene'den veriyor. Canalioğlu ön seçime karşı çıkıyor.

Anahtar Deliği - Başkan Şener'i kim yanılttı. 25.11.2014

BAŞKAN SADRİ ŞENER’İ KİM YANILTTI?

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, dün Trabzon adliyesinde hakim karşısına çıkarak, başkanlık yapmış olduğu dönemle ilgili mahkemeye bilgi verecekti.

Mahkeme için üç gün öncesinden Trabzon’a gelen ve avukatlarıyla toplantılar yaparak mahkemeye hazırlanan Şener apar topar İstanbul’a döndü.

Şener’in İstanbul’a dönmesinin nedeni avukatların mahkeme gününü 24 Kasım olarak kendisine bildirmelerine rağmen aslında mahkeme gününün bugün yani 25 kasım tarihi olduğu için.

Eski Başkan Şener, avukatların mahkeme günü olarak kendisine bildirdikleri tarih yanlış olduğu için biraz canı sıkıldı, ancak yine de bu konuyu sorun yapmadı.

Dikkatimizi çeken husus şu: Avukatlar bu kadar önemli konuyla ilgili mahkeme tarihini nasıl unuturlar, mahkeme tarihi iyi ki geçmemiş ve bugünmüş, tarih geçmiş de olabilirdi. O zaman Şener’in koluna polis kelepçe mi vurup mahkemeye getirecekti.
Avukat beyler, bayanlar biraz daha dikkat...

MHP SEÇİM STARTINI SÜRMENE’DEN VERİYOR

MHP genel merkezinin Trabzon teşkilatıyla ilgili almış olduğu kongre süreci bugün ilçelerde resmen başlıyor.

İlk ilçe kongresi bugün Sürmene’de yapılıyor.

Sürmene’den başlamasının özel bir nedeni yok.

Sadece Sürmene teşkilatının kongreye daha hazırlıklı olması bu ilçe kongresini en ön sıraya oturttu.

Trabzon Milletvekili Koray Aydın’da dün şehre geldi, bugün partisinin Sürmene’de gerçekleştireceği ilçe kongresine katılarak partililerine moral verecek.

MHP Sürmene’de tek liste ile seçime gidiyor.

Diğer ilçelerde de tek listeyle seçime gidilmesi için gerekli istişareler yapılmış.

Ancak, AK Parti’de olduğu gibi MHP’de tek liste dayatması yok, ilçedeki partililer nasıl bir kongre istiyorsa, il teşkilatı inisiyatifi ilçedeki partililere bırakıyor.

İlçe örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oktay Kaplan, Kongrelerimizin şölen havasında ve tüm partililerimizin katkısıyla geçmesini istiyoruz. Yarış olursa da yarışa giren tüm başkan adaylarımız hepsine eşit mesafede olacağız, bir dayatma söz konusu olmayacak” dedi.

CANALİOĞLU ÖNSEÇİME KARŞI ÇIKIYOR!

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya önseçim yapılmasında ısrar ediyor.

30 Mart yerel seçimi öncesi de belediye başkan adaylarının önseçimle belirlenmesi için genel merkez nezdinde girişimlerde bulunmasına rağmen, önseçim ısrarını gerçekleştirmeye gücü yetmedi.

Ortahisar belediye başkanlığına partisinin adayı olmayı düşünüyordu, önseçim olmayınca yarışa girmem dedi ve girmedi.

2015 yılının 7 haziran tarihinde yapılacak genel seçimi için de milletvekili adaylarının önseçimle belirlenmesi için Ahmet Kaya ısrarlarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili başta Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu olmak üzere, partisinin Trabzon teşkilatından sorumlu milletvekili ve genel merkez üst düzey yöneticilerine önseçim ısrarını aktardı.

Kaya’nın önseçim ısrarı kişisel bir talep değil.

Örgütün de CHP tabanının da Trabzon’da önseçim istediğini seslendiriyor ve tabanın sesine tercüman olmaya çalışıyor.

Milletvekili Canalioğlu, Kaya’nın önseçim ısrarına ne dediği de belli değil.


MÜDÜR ALİ ŞAHİN ZORLU OTEL’DE MESAİSİNE BAŞLIYOR

Zorlu Grand Hotel Müdürü Ali Şahin bundan yaklaşık üç hafta önce Erzurum’a giderken Bayburt’ta büyük bir kaza atlattı.

Özel aracını eşi kullanırken araç kaygan yolda takla attı, Müdür Ali Şahin kazada ağır yara aldı.

Tedavisi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yapıldı, hastanede bir haftaya yakın kaldıktan sonra tedavisi evinde devam etti.

Dün kontrollerini yaptırmak için Farabi Hastanesi’ne gitti, doktorlar kendisine kısa zamanda sağlığına kavuşacaksan ancak, evde istirahatına devam et dediler.

Ali Şahin, kontrollerini yaptırdıktan sonra Zorlu Grand Hotel’e uğradı, yönetim kademesindeki isimlerle ve çalışanlarla görüştükten sonra, Aralık ayının ilk haftası sonunda mesaide buluşmak üzere veda etti.

Evet, Müdür Ali Şahin, önümüzdeki ayın ilk haftasında mesaiye başlayacak ve dostlarıyla ayrı kaldığı günleri yad edecek.

GENEL MERKEZDEN ODABAŞ’A ÇEKİL!

AK Parti genel merkezi illerde yapılan kongrelere direk olarak müdahale etmekle kalmıyor, tek liste dayatmasından bir nebze olsun geri adım atmıyor.

Genel merkezin talimatı doğrultusunda, belirlenen isimlerin dışında ilçe başkan adayı çıkıyorsa, bu isimlerin geri çekilmesi için tüm argumanları ve baskı unsuru olan her yöntemi kullanıyor. İstenmeyen isimlerin seçime girip kazanması halinde de görevden alma yoluna gidiyor.

Ortahisar ilçe kongresi için mevcut başkan Temel Altuntaş’a belirleyen AK Parti genel merkezi Altunbaş’a rakip çıkan Ömer Odabaş’a da ültimatom vererek çekilmesini istediler.

Ne pahasına olursa olsun genel merkez Ortahisar ilçe başkanlığı için Altunbaş isminin dışında başka bir isim istemiyor.

Odabaş genel merkezin talimatına rağmen adaylıkta ısrar ederse Ortahisar ilçe kongresi ileri bir tarihe erteleneceğini daha önce bu sütunlarda gündeme getirmiştik. Değişen bir şey yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar