Anahtar Deliği - Uyanık Başkan çok şen 25.10.2014

Aday adaylarına komplo mu?, Ak Parti vekillerinin desteği, CHP Heyeti Trabzon'a geliyor...

Anahtar Deliği - Uyanık Başkan çok şen 25.10.2014

UYANIK BAŞKAN ÇOK ŞEN

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, çoklarının gülüp geçtiği, sahili yapamaz dediği projeyi, uygulamaya sokarak önemli bir başarıya imza attı.

Arsin sahil projesi hayata geçtikten sonra da bölgenin en iyi sahil projesi oldu denmeye başladı.

Başkan Şen sahil projesini 20 milyon liranın üzerinde yüksek bir maliyete tamamlamasının ardından daha güzel bir işe imza attı.

Bir taşla iki kuş vurdu.

Arsin sahilini, yapım bedeli olan 20 milyon lira ile Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.
Sahibi ve işleticisi Büyükşehir oldu.

Varsın sahibi Büyükşehir olsun.

Arsin sahilinde yapılan o güzelim tesislerden istifade edecek olan kim, ilçe halkı.

Sahibi ve işleticisi hiç önemli değil.

Başkan Şen Arsin’e güzelim bir sahil kazandırdı, yapım maliyeti olan 20 milyon liranın üzerindeki borcu da Büyükşehir’e yıktı.

Bundan iyisi can sağlığı.


ADAY ADAYLARINA KOMPLO MU?

ADAY ADAYLARINA KOMPLO MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yargı yılının açılış törenine başbakan olarak katılmıştı.

Ve o toplantıda konuşan Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu’nun politika yapmasına tepki göstermiş salonu terk etmişti.

Geçtiğimiz günlerde çıkarılan bir yasayla da yargı yılı açılış törenleri iptal edildi.

İlginç olan ne biliyor musunuz, Erdoğan’nın tepki gösterdiği Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu ile AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adayı geçen bazı isimlerin, meslektaşları olan genel başkanla görüntülerinin medyaya yansımış olması.

Trabzon kulislerinde konuşulan şu;

Metin Feyzioğlu ile daha önce Avukat Salih Cora resim çektirmiş ve bu resim medyaya yansımıştı diye Cora’nın kırmızı kalem yemiş olduğu.

Buna rağmen geçtiğimiz günlerde de AK Parti milletvekili aday adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu’nun Metin Feyzioğlu ile çekilmiş resmi internet sitelerinde yayınlandı.

Bu resim olayını internet sitelerine anlamlı bir şekilde sızdıranlar Cora ile Köseoğlu’nun önünü kesmek isteyenler mi, yoksa yayınlanan resimlerden bir şey çıkmaz diyerek bu iki siyasetçiye destek veren partililerinin verdiği moral mı?

AK PARTİ VEKİLLERİNİN DESTEĞİ

AK Parti’de yeni dönem Trabzon il başkanı kim olacak tartışmaları sürerken, bir yandan da muhtemel aday adayları da tartışılmaya devam ediyor.

İçlerinden eski il genel meclis başkanı Haydar Revi parti içinde kendisini destekleyen isimlerde çalıştığı işyerinde bir toplantı yaptı ve ardından da il başkan adayı olduğunu ilan etti.

Revi, yaklaşık iki dönem il genel meclis başkanlığı yaparak önemli hizmetlere imza attı, bunun yanı sıra da hakkında en küçük bir olumsuz laf söylenmedi.

İl başkanlığı için partisi adına seçilmiş olduğu görevinde yapmış olduğu çalışmalar artısı.

Bunun yanı sıra il başkan adayı olduğunu açıklamasının ardından bazı partililer ise Revi’nin teşkilatta hiç görev yapmamış olmasını fırsat bilerek, partide tabanı olmadığını, kendisine destek verenlerin eski il genel meclis üyeleri olduğunu söylüyorlar.

Revi il başkan adaylığını açıklayarak yola çıktığına göre sırf eski meclis üyesi arkadaşlarının desteğiyle böyle bir açıklama yapmaz, kendisine destek veren önemli kesimlerin olduğunu da biliyordur.

Mevcut milletvekillerinin Revi’ye destek vereceklerini de sağlam bir kaynak açıkladı.

CHP HEYETİ TRABZON’A GELİYOR

CHP Trabzon teşkilatında bir sessizlik yaşanmasına rağmen, ilçeler ile il başkanı arasındaki gerilim devam ediyor.

Milletvekili Volkan Canalioğlu ne bu kavgaya katılıyor, ne de kavgayı ayırmak için bir gayret sarf ediyor.

Sadece ve sadece gelişmeleri seyrediyor.

Milletvekili Canalioğlu muhtemelen bugünlerde Trabzon’da olacak, şehre gelmiş olmalı.

Birkaç günlüğüne şehirde kalacak ve çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak.

Canalioğlu Trabzon’da iken genel merkezden gelen bir heyeti ağırlayacak.

Heyet, il başkanı ile ilçe örgütleri arasında yaşanan ve genel merkeze kadar intikal etmiş olan kavganın nedenini araştıracak, bu bağlamda heyet partilileri dinleyecek.

TRABZONLU VEKİLDEN TRABZONSPOR KRİTİĞİ

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Ortahisar ilçe yönetiminin tanıtım toplantısına katılmak için Trabzon’a geldi.

Zorlu Grand Hotel’de konaklayan Aydın, Lig TV Bölge Temsilcisi Can Karyağdı’yı görünce koyu bir Trabzonspor sohbeti yaptılar.

Hasta bir Trabzonspor taraftarı olan Milletvekili Aydın, takımın maçlarını günü gününe takip ediyor, futboldan da anlıyor.

Trabzonspor’daki her gelişme Aydın’a anında ulaşıyor, zaman zaman da kulüpteki yetkilileri arayıp bilgi alıyor, yapılması gerekenler hakkında da kendi bilgilerini paylaşıp tavsiyelerde bulunuyor.

Lig TV Bölge Temsilcisi Can Karyağdı ile Lokoren karşılaşmasının kritiğini yapan Milletvekili Aydın, takım giderek rayına oturuyor bilgisini teyit ettikten sonra, takımın bundan sonra daha başarılı maçlar çıkaracağına olan inancını yineliyor.

Bayındırlık Bakanlığı sırasında Trabzonspor başkanı ve yönetimine yakın olan ve bu sayede kulübe önemli desteklerde bulunan Aydın Trabzonspor’u el üstünde tuttuğunu her zaman sergilemeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler