Anahtar Deliği - 24.11.2015

HALKIN SABRINI SINIYORLAR Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu Türk kamuoyunun sabır ölçüsünü sınamak için anlaşma yapmışlar olmalı. Davutoğlu hükümet kurma görevini bir hafta önce köşkten almasına rağmen bugüne kadar köşke çıkıp yeni kabineyi sun

Anahtar Deliği - 24.11.2015

HALKIN SABRINI SINIYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu Türk kamuoyunun sabır ölçüsünü sınamak için anlaşma yapmışlar olmalı.

Davutoğlu hükümet kurma görevini bir hafta önce köşkten almasına rağmen bugüne kadar köşke çıkıp yeni kabineyi sunmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da ağırdan alıyor.

Kabine konusunda iki ismin anlaşamıyor olmaları da akla gelmiyor değil.

Karşılıklı geri adım atmaları konusunu zamana bırakmış da olabilir.

Bu kadar da rahatlık olur mu?

Kamuoyu çatladı çatlayacak, sabırsızlıklı 64. hükümetin açıklanmasını bekliyor.

Bugün açıklanacağı duyuruldu, inşallah açıklanır da kamuoyu huzura kavuşur.

BİRLEŞTİRME ÇABALARI

[

BİRLEŞTİRME ÇABALARI

Yaklaşan Trabzonspor kongresi öncesi beş başkan adayı çıktı.

Her ne kadar İbrahim Haciosmanoğlu gibi diğer iki başkan adayı da göstermelik aday olsalar da sinek murdar değil mide bulandırırmış misali, yüz iki yüz oy da bir kongrenin sonucunu nasıl değiştirdiğini 2013’te yapılan kongrede gördük.

Birleştirme çalışmalarının ne derece yapıldığını dün Divan Başkanı Ali Sürmen’e sorduk, Sürmen biz birleşme için elimizden geleni yaptık, kongre gününe kadar da yapmaya devam edeceğiz dedi.

Ancak, birleşmeye birleşmeleri istenen başkan adayları Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu yanaşmıyorlarmış.

İMZA GÜNÜ

İMZA GÜNÜ

Gazeteci yazar İhsan Öksüz’ün yazdığı, Haber 61 Net’in yayını olan “Şike şike tapeler yalanlar gerçekler” adlı kitabın Zorlu Grand Otel’de dün tanıtımı yapıldı.

Trabzon’un önemli simaları imza gününü katılarak kitaplarını yazar İhsan Öksüz’e imzalatabilmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

Trabzonspor ve spor camiasının da büyük ilgi gösterdiği imza töreninde kitabın satış rekorları kıracağı noktasında herkes hemfikir gibiydi.

Fenerbahçe’nin şikeci olduğunu kanıtlayan kitabın piyasaya çıkmasıyla, adı çıkan sarı lacivertli kulüp yiyeceği şikeci damgasıyla yaşamını sürdürmeye devam edecek.

MAHALEFET DİRETİYOR

MAHALEFET DİRETİYOR

CHP’li muhalifler Genel Başkan Bahçeli’nin yakasını bırakmıyorlar.

Önümüzdeki Ocak ayının ortasına olağanüstü kongre tarihi genel merkez tarafından açıklanmasına rağmen, muhalifler olağanüstü kurultayda diretmeye devam ediyorlar.

Parti içi muhalefetin dediği olması için bugün son gün olarak, olağanüstü kongreye toplayabilmek için 573 delegenin noter tasdikli olağanüstü genel kurul taleplerini genel merkeze resmi kanaldan teslim etmeleri gerekiyor.

Galiba parti içi muhalefet Kılıçdaroğlu’nu indirmek istiyor ama onu indirecek gücü de parti içinden bulamıyorlar.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu bir hamle yaparak parti içi muhalefetin olağanüstü kurultay talebini ortadan kaldırmak için ocak ayı ortasına olağan genel kurul kararı alması da muhalefeti kesmemesi, CHP’de mücadelenin şiddetini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler