Anahtar Deliği 24.10.2015

KONGRE 5 ARALIK’TA!  Trabzonspor camiasının Yargıtay’dan beklediği karar nihayet çıktı ve kulüp yönetimi kendilerine ulaşan kararın gereğini yaparak genel kurul kararı aldı.  Trabzonspor’un kongre tarihi yönetim kurulu tarafından 5 Aralık 2015 olarak açık

Anahtar Deliği 24.10.2015

KONGRE 5 ARALIK’TA!

 Trabzonspor camiasının Yargıtay’dan beklediği karar nihayet çıktı ve kulüp yönetimi kendilerine ulaşan kararın gereğini yaparak genel kurul kararı aldı.

 Trabzonspor’un kongre tarihi yönetim kurulu tarafından 5 Aralık 2015 olarak açıklandı.

 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda kongre gerçekleşecek.

 Haciosmanoğlu yönetimi Yargıtay’dan gelen kararın gereğini yapıp kongre kararını açıklamasalardı, kulüp kayyuma kalacaktı.

 O zaman da yönetim apar topar görevi kayyum olarak atanan ekibe devredecekti.

 Yönetim kulübü kayyuma teslim etmeyi düşünmediğine göre 5 Aralık’ta yapılacak genel kurulda göreve yeniden talip olacağı anlamına geliyor.

 Başkan Haciosmanoğlu kulübü vermiş olduğu bunca zarara rağmen göreve yeniden talip olacak ve kazanmak için kulübü daha da borçlandıracak.

 MİTİNGİN ARDINDAN

 MİTİNGİN ARDINDAN

 Hafta başında Trabzon’a gelen ve Atatürk Alanı’ndaki mitingde halka hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ardından şehir mitingi konuşuyor.

 Kimine göre miting kalabalık olduğu söylenirken, kimileri ise AK Parti’nin eski mitinglerini aratan bir topluluğu konuştuğu şeklinde.

 Mitingin kalabalık olması tabiî ki önemli ama daha önemli olan kürsüden verilen mesajların ne derece etkili olduğu.

 Davutoğlu’nun Trabzon mitinginin amacına ulaşmadığını kimse söylemiyor.

 Çoğu siyasetçinin hatta milletvekili adaylarının bile angarya gördüğü 1 Kasım seçiminde ayakta durmak ve bir mitingden diğerine koşmak, iç ve dış gelişmelere karşı kalkan olmak elbette her kişinin harcı değil.

 Davutoğlu iyi götürüyor.

 DOĞALGAZ MOLA MI VERDİ?

 DOĞALGAZ MOLA MI VERDİ?

 2010 yılından beri Trabzon’a verilmekte olan doğalgazın neden bu kadar geciktiği, şehrin önemli bir kesime daha ulaşmadığının sebepleri soruluyor.

 Konuya zaman zaman belediye başkanları el atsa açıklık getirseler bile tatmin edeci bir yanıtın olmadığı görülüyor.

 CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in AKSA konusunu Meclis’e taşıyacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.

 Trabzon kendi sorununu keşke mecliste değil de menbağında, yani şehirde halletse, doğalgaz sorunu çözülse.

 Kaldı ki bu aralar özel doğalgaz firmaları da burunlarından kıl aldırmıyorlar, vatandaşın taleplerine olumlu yanıt veremiyorlar.

 Anlaşılan kazandıkları çok geldi, bundan sonra kazanacakları paraya minnet bile etmiyorlar!

DOÇ.DR. KUTLU GİTMİYOR!

DOÇ.DR. KUTLU GİTMİYOR!

 KTÜ Tıp Fakültesi öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Kutlu’nun ne derece başarılı bir öğretim üyesi olduğunu ve bir talebi rektörlük tarafından karşılanmadığı için Akdeniz Üniversitesi’ne gitmek üzere olduğunu gündeme getirmiştik.

 Konuya Farabi Hastanesi Baş Hekimi Prof. Dr. Halil Kavgacı açıklık getirdi ve Doç. Kutlu’nun kendi isteğiyle Akdeniz Üniversitesi’ne gitmek istediğini ama bu tayinin gerçekleşmediğini ifade etti.

 Neyse ki, bu tayinin öyle ya da böyle durdurulmuş olması bölge insanımızın sağlığı açısından önemlidir.

 Tıp Fakültesi’nde sivrilen, fark yaratan öğretim üyelerinin Trabzon’u terk etmesi bu şehrin kaybıdır.

 HAYDE TRABZON!

 HAYDE TRABZON!

 İkisi kendi sahasında, ikisi de deplasmanda olmak üzere son dört lig müsabakasını kaybederek tarihinin en kötü dönemine imza atan Trabzonspor Sivasspor deplasmanında.

 Kadro yine eksik, Sota yine kararsız.

 Nasıl bir ekiple mücadele vereceğinin kararını karşılaşma öncesi vermekte zorlanıyor.

 Trabzonspor’un bir şansı var.

 Bu da kongre kararı alınmış olması.

 Sota ve Süleyman Hurma bu süreci avantaja çevirmek için kafalarını kullanıp ne pahasına olarsa olsun Sivas maçını çevirebilirler.

 İki futbol adamı da Trabzonspor’da daha önce çalıştılar, camiada bordo mavili sevginin ölçüsünü bilirler, Haciosmanoğlu ile bu işlerin olmayacağının farkındadırlar.

 Haydi Trabzon, düştüğün yerden kalk ve ışığı gör!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler