Anahtar Deliği - 22.08.2015

YABANCI YILDIZ TRANSFERİ NEDEN ZOR? Trabzonspor’a yabancı yıldız futbolcu getirmek kolay değil. Zaman zaman Trabzonspor’da yönetici olarak görev yapmış isimlerden yabancı yıldız futbolcu transferinde çekilen çileyi dinler, hak da veririz. Adam hayatında T

Anahtar Deliği - 22.08.2015

YABANCI YILDIZ TRANSFERİ NEDEN ZOR?

Trabzonspor’a yabancı yıldız futbolcu getirmek kolay değil.

Zaman zaman Trabzonspor’da yönetici olarak görev yapmış isimlerden yabancı yıldız futbolcu transferinde çekilen çileyi dinler, hak da veririz.

Adam hayatında Trabzon ismini duymamış, talip oluyor gidip kapısını çalıyor, seni Trabzonspor’a transfer etmek istiyorum diyorsun. Adam başta irkiliyor, zaten terör bölgesinin hemen yanı başında terör riski taşıyor.

Kim olsa önce güvenli bölge seçer, can güvenliğini öncelikle garantiye alır. Çok şükür Trabzon’da terör olayı yok ama dünya haritasına baktığınızda Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun hemen yanı başında, risk almayı sevmeyen yabancılar.

Trabzonspor’a gelmekten imtina etme hakları var.


“KAŞÜSTÜ’NÜ MESKEN TUTUYORLAR” 2. SAYFADA



KAŞÜSTÜ’NÜ MESKEN TUTUYORLAR

Eskiden Trabzonspor’a dışarıdan gelen yerli ve yabancı futbolcular Uzunkum tarafını tercih eder, evlerini bu muhitten tutarlardı.

Koşullar değişti, Kaşüstü’nde villalar sözcüğünü Altay Eyüboğlu önderliğinde hayata geçince belde villa doldu.

Yüksek fiyata el değiştirdiği gibi popüler isimler buradan ev kiralıyor.

Trabzonsporlu futbolcular da Kaşüstü villalarını mesken seçtiler.

Futbolcular için kiralanan evlere çok büyük masraflar yapılıyor, bir kullanılan eşyalar ikinci kez kullanılmıyor, masraf açıyor.

Yabancı futbolculara verilen çok astronomik transfer bedelleri karşısında evlerine harcanan paralar devede kulak kalıyor.

Yine de bir çekidüzen verilmeli, Trabzonspor’un bir standardı olmalı, gelen yabancı bu şehri muz cumhuriyeti dünya görmemiş insanların yaşadığı şehir olarak görmemeli.


“YAP TİLKİLİK ŞOTA” 3. SAYFADA

YAP TİLKİLİK ŞOTA

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Alveradze bu akşam Trabzonspor’un başında ikinci resmi maçına çıkıyor.

Rakibi Beşiktaş, doğal olarak Şenol Güneş.

Şota Şenol Güneş’in başarılı kalecilik dönemine yetişmedi, anca Güneş Şota’ya Trabzonspor’da hem hocalık hem de ağabeylik yaptı.

Şota’nın gönlünde Trabzonspor’un önemli bir yer tuttuğunu biliyoruz.

Trabzonspor Şenol Güneşler’den çok çok büyük olduğu için Şota’nın kimseye iltimas geçmesi beklenmesin.

Beşiktaş lige Trabzonspor’da daha iyi bir takım görüntüsü vererek girdi.

Trabzonspor’da güçlü rakibi Bursaspor’u ilk karşılaşmada devirdi.

Güneş’in Trabzonspor’a karşı şansı pek tutmuyor, İstanbul Olimpiyat Stadyumu’da bordo mavili takıma şanslı geliyor.

Şota’da yapsın bir tilkilik, kırsın şeytanın bacağını kazansın İstanbul’daki maçı.


“CORA’NIN OYUN ÜÇTÜR MANTIĞI” 4. SAYFADA


CORA’NIN OYUN ÜÇTÜR MANTIĞI

2011 genel seçiminde AK Parti Trabzon’dan Av. Salih Cora’yı 6. sıraya koydu.

Cora gibi Cora severler de sıralamadaki yeri beğenmedi, ancak seçim döneminde yüksük tempoyla çalıştı partisine bayağı katkı yaptı.

7 Haziran 2015 genel seçimine gelindiğinde Cora, 2011’de yapmış olduğu fedakârlığını almayı beklerken, yine listenin 6. sırasındaydı ismi, bu kez çok bozulmuştu.

Yüreğine hançer gibi saplanan ve büyük haksızlık olarak kamuoyunda değerlendirilen bu durumu Cora kabul etti, ekiple birlikte tüm seçim çalışmalarına baştan sona katıldı.

Acele seçimde Cora sıralamadaki gerçek yerini bekliyor.

2011 seçimine acemilik dendi.

7 Haziran seçiminde listede sıkışıklık yaşandı.

Acele seçimde oyun üçtür mantığına umut bağlamış olmalı.


“UZUNGÖL BAŞIBOŞ DEĞİL!” 5. SAYFADA

UZUNGÖL BAŞIBOŞ DEĞİL!

Geçtiğimiz günlerde Uzungöl Turizm merkezinde yapılan zabıta denetlemelerinde, afaki ücretlere mal satan, Arap turistlere sürekli kazık atan turizm firmalarının olduğu tespit edildi ve anında cezalar yazıldı.

Trabzon Büyükşehir Zabıta ekiplerinin yapmış olduğu denetlemeler sürekli devam etmeli, anlaşılan Uzungöl’de hiçbir alanda denetleme yapılmadan, kurulmuş tesisler.

Tesisler kurulurken ne devletten ne de yerel yönetimlerden izin almayanlar, kendi kafalarına fiyat belirleyip turistlere kazık atma adına uygulamalar yapamaz.

Uzungöl’deki turizm tesislerinin herkes arkasında, büyük fedakarlıklar yaptıkları herkes tarafından biliniyor, yeter ki biraz doyumlu olsunlar, ellerini vicdanına koysunlar ve sürekli gelir getirici tesislere sahip olduklarını anladıkları an, müşteriye kazık atmayacaklardır.

 

“HACIOSMANOĞLU'NUN CHP SIRRI” 6. SAYFADA



HACIOSMANOĞLU'NUN CHP SIRRI

Trabzonspor Kulübü’nde özellikle saha dışında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Aldığımız duyumlara göre yetkisiz ama bir o kadarda etkili bir isim perde arkasında duruyor. Bu isim Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun akil hocalarından biri olduğu belirtiliyor. İstanbul’da yaşayan bu kişi daha önce Ak Parti’nin meclis üyesi imiş..

Ardından olaylı bir şekilde CHP Meclis üyesi sıralarına oturmuş.

Daha da enteresanı bu kişi Başkan Hacıosmanoğlu’nun da yakın akrabasıymış.
Daha önce umre ve namaz görüntüleri verip Ak Partililere şirin gözüken Başkan Hacıosmanoğlu’nun bu sırrı ortaya çıkmasın diye büyük emek harcadığı söyleniyor.

Kumar oynarken yayınlanan görüntülerinden sonra arkasında duran Ak Partililerin büyük tepkisine çeken Hacıosmanoğlu’na bu sırrı ortaya çıktığında yine arkasında Ak Partililer ne diyecek acaba?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar