Anahtar Deliği 21.8.2015

 BAHÇELİ KONUŞUYOR AMA YANLIŞA DEVAM EDİYOR  Hainler, Kobani kuşatmasını bahane gösteren Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla nasıl yakıp yaktılarsa, 7Haziran genel seçiminin ardından da barajı aşıp Meclise girmenin başarısını kutlamak için polisimize ve ask

Anahtar Deliği 21.8.2015

 BAHÇELİ KONUŞUYOR AMA YANLIŞA DEVAM EDİYOR

 Hainler, Kobani kuşatmasını bahane gösteren Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla nasıl yakıp yaktılarsa, 7Haziran genel seçiminin ardından da barajı aşıp Meclise girmenin başarısını kutlamak için polisimize ve askerimize karşı saldırıyı seçtiler.

 Çok şehit verdik, yurdun her köşesine dağıldı şehit cenazeleri, gözyaşları oluk oluk aktı, vatandaşlar PKK terörünü lanetledikleri gibi bu son şehit cenazesi olsun temennisinde bulundular.

 Devlet Bahçeli’nin gözü korktu, Milli Güvenlik Kurulu toplansın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sıkıyönetim uygulansın çağrısı yaparken de, HDP’ye hükümet ortağı olma yolunu açan da kendisi oluyor.

 Çözüm süreci anlaşması döneminde bu hain PKK’lılar Türkiye’ni iyi niyetli terörü bitirme çağırısı üzerinde bir yandan benzinle giderken, diğer yandan da çözüm sürecinde silahlanmaya devam ettiler.

ERKEN SEÇİM 1 KASIM

ERKEN SEÇİM 1 KASIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim talebi Yüksek Seçim Kurulu Başkanı’na ulaştı.

 YSK Başkanı bu önemli konuyu hiç bekletmeden muhataplara ulaştırdı, siyasi partilere 1 Kasım tarihinde seçim yapılacak özüyle, partilere koalisyonu unutun ültimatomu verdi.

 Bu işler böyle, koalisyon hükümeti kurmak için alternatif formüller varken, Bahçeli ile Kılıçdaroğlu’nun keçiden yağ çıkarmak gayesiyle yaklaştıkları koalisyon formülleri olmadı.

 Yok efendim Cumhurbaşkanı Beştepe’yi kapatıp Çankaya’ya dönecekmiş.

 Sanane kardeş, zoruna gittiyse sen de tek başına iktidara gelirsin, mensubu olduğu siyasi partinin veya kendi arzunun bileceği hizmetlerden öncelikli olarak başlarsın.

 Beştepe tartışması fuzulidir Türkiye’nin siyaset gündeminden çıkması lazım.

 Siyaset üretemeyenler kestirme yoldan Beştepe’yi gündeme getirip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en doğru projesinden vurmaya çalışıyor, bu eleştirilerin devam etmesi de Erdoğan’ın hanesine yazılıyor.

 ARTVİN-RİZE HAVAALANI TAMAM

 ARTVİN-RİZE HAVAALANI TAMAM

 Geçtiğimiz hafta sonunu memleketi Rize’de geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’ye havaalanı yapılacağını açıkladı.

 Daha önce projesi gündeme gelen Rize havaalanı, Rize ile Artvin’in ortak denizine, Ordu-Giresun yani ORGİ havaalanı tepinde yapılacak.

 Projesi de hazırdır, Orgi havaalanı projesi daha dosyaya bile girmedi, alırlar projeyi bazı yerlerinde ufak tefek değişiklikler yaparlar ve uygularlar.

 GENEL SEKRETER OLAYINA DİKKAT!

 GENEL SEKRETER OLAYINA DİKKAT!

 

 Büyükşehirde Genel Sekreter Davut Çakır ayrılmadan, böyle bir niyetinin olmadığı söylenirken, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ı Genel Sekreterlik görevine atamasını yapmak, bu tür gelişmeler olmuş gibi yazmak elbet doğru değil.

 Yıldırımhan’ın kaynağına baktığımızda iş tamam gibi görünüyor.

 Davut Çakır olayı ise kısa vadede bu Genel Sekreterlik görevini bırakacak gibi görünmüyor.

 Bu durumda durum tespiti yaptığımızda iki isimden birinin veya işbirliği içinde ikisinin birden basını manüple ediyor olabilirler.

 Ben gidiyorum Genel Sekreterlik görevinden, sen gel kudretli koltuk senin olsan tepe tepe kullanırsan esprisi bu isimler tarafından ciddiye alınmış olabilir.

 FINDIK FİYATI 11.50!

 FINDIK FİYATI 11.50!

 Fındık rekoltesi tahmini rakamlar üzerinden açıklanır, en yüksek rakamı da genellikle İhracat Birliği açıklar, açıklayan diğer kuruluşların üzerine de bası ile gider, spekülasyona sebebiyet verilmemesi için bu yol tercih edilir.

 Türk fındığı ihraç ürünü olduğu için fındığımızın sıkıntısını daha çok ihracatçı çeker, kaymağını da onlar yer.

 Bu yıl da farklı rekolte fiyatları açıklandı ama daha sonra havaların mevsim şartlarına uygun gitmemesi nedeniyle don olmadı ama haşlanma ve diğer zararlar yüzünden bu yıl da üreticinin yüzü tam güldü diyemeyiz.

 Fındık piyasada dün 11.50 TL’den işlem görüyordu, daha yukarılara  çıkması dileğimizdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler