Anahtar Deliği 21.12.2015

 AVNİ AKER’DEKİ GÖRÜNTÜ  Trabzonspor geride bıraktığımız hafta sonunda kendi sahasında ve seyircisi önünde coşkulu bir 90 dakika oynadı, karşılaşmayı 3-0 gibi farklı bir skorla kazanarak camiasını mutlu etti.  Antalyaspor maçı seyircili oynandı ve soğuk h

Anahtar Deliği 21.12.2015

 AVNİ AKER’DEKİ GÖRÜNTÜ

 Trabzonspor geride bıraktığımız hafta sonunda kendi sahasında ve seyircisi önünde coşkulu bir 90 dakika oynadı, karşılaşmayı 3-0 gibi farklı bir skorla kazanarak camiasını mutlu etti.

 Antalyaspor maçı seyircili oynandı ve soğuk havaya rağmen tribünlerde hatırı sayılır seyirciler yerlerini almış, takımını ateşlemesini bildi.

 Şeref tribünündeki tablo da özlenen gibi oldu.

 Kulübü batırdıktan sonra sandığa gömülerek gitmek zorunda kalan Haciosmanoğlu dışında eski başkanlar, mevcut Başkan Muharrem Usta tarafından Antalya maçına davet edilmişlerdi, onlar da sağ olsunlar Usta’yı kırmadılar Trabzonspor’un yeniden yapılanma ve birlik beraberlik sürecine katkılarını yapmak için maça geldiler ve camiaya güzel bir birliktelik sergilediler.

 Kısacası, Antalya maçında, şeref tribünü de seyirci tribünü de güzeldi, skor da herkesi mutlu eden cinsten gerçekleşti.

 BU SEFER TAZİYE İÇİN GELMİŞTİ

 BU SEFER TAZİYE İÇİN GELMİŞTİ

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu AK Parti milletvekillerinin kendi aralarında anlaşmaya vardıkları, teşkilatta nöbet tutup vatandaşı dinleme programına katılmasa da bakan koltuğuna oturduktan sonra Trabzon’u adeta su yolu yaptı.

 Her hafta sonu Trabzon’a bir vesile geliyor, yerel yönetimleri teşkilatları ve yatırımcı bürokratları dinleyerek Ankara’ya dönüyor.

 Hafta sonu da TBMM Genel Sekreteri olan Akçaabatlı hemşerimiz İrfan Neziroğlu’nun babasının cenazesi hafta içinde olduğu için gelememişti. Hafta sonunda geldi bir heyetle birlikte İrfan Neziroğlu’nu evinde ziyaret ederek aileye başsağlığı dileğinde bulundu, ifade ettiğimiz gibi şehrin fotoğrafını çekerek başkentteki görevine geri döndü.

 MUAYENEHENEYE ORTAK ALDI

 MUAYENEHENEYE ORTAK ALDI

 Milletvekili seçilene kadar parti işleriyle özel işlerini birlikte yürütmenin zorluğunu yaşayan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Ortodontis olarak önemli bir mesleğini özel muayenehanesinde yürütmekte idi.

 Milletvekili seçildikten sonra Trabzon’daki özel muayenehanesini satmayıp kapatmayarak yanına meslektaşı bir doktoru ortak aldı, bundan böyle muayenehaneyi ortak yürütecek.

 ERSUN YANAL KONUSUNA DİKKAT!

 ERSUN YANAL KONUSUNA DİKKAT!

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta adaylık sürecinde seçilmesi halinde Rumen Teknik Direktör Lucesku ile çalışacağını ilan etmişti.

 Seçildikten sonra yaptığı girişimlerden Lucesku işinin olmayacağını anlayınca başka arayışlara girdi, çeşitli görüşmeler yapıyor.

 Başkan’ın yeni teknik direktör bulma konusundaki arayışları ve görüşmelerinde anormal bir durum söz konusu değil.

 Zaten Sadi Tekelioğlu ile anlaşması kısa vadeli, bunu Sadi Hoca’da söylüyor.

 Kaldı ki, Bayern Münih takımı sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Guardiola’nın yerine gelecek hocasını bile açıkladı.

 Futbol profesyonel bir meslek olduğuna göre herkes bu kurallara göre kendisini motive etmek zorunda.

 Ancak, Başkan Usta, eski teknik direktörlerden Ersun Yanal ile görüşmesinde biraz seçici olması lazım.

 Trabzonspor’da son görevi döneminde bir kere bile Trabzon’da traş olmadığını, Trabzon halkı ile hiçbir ortak bağının olmadığı biliniyor.

 Adam Trabzon’u sevmiyorsa, lütfen gelip de kulübe gölge etmesin!

CHP SALONA İNİYOR

CHP SALONA İNİYOR

CHP Trabzon İl kongresi cumartesi günü 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

 CHP teşkilatları büyük salonlara kongrelerini almaz, genellikle dar salonlarda hesaplaşma yapmayı uygun görürlerdi.

 Anlaşılan o ki, CHP’de siyaseti salonlara taşımayı özlemiş, bu kez il kongresini 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’na almışlar.

 Mevcut İl Başkanı Güzide Uzun ile Turgay Güngör arasında geçmesi beklenen yarış için 332 delege oy kullanma hakkı var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler