Anahtar Deliği 21.11.2016

Anahtar Deliği 21.11.2016

Anahtar Deliği 21.11.2016
AK PARTİ İL BAŞKANI HANGİ ÖZELLİKLERDE OLUR?

Ak Parti Trabzon İl Teşkilatında ciddi şekilde il başkanlığı koltuğu için kulisler hareketli. İnanılmaz kulağımız bilgiler geliyor şaşırıp kalıyoruz. Daha önce yazdık. Ömer Topaloğlu’nu destekleyerek il başkanı yapmak isteyenler var. Ama kuru Ak Partililer bundan rahatsız. Ak Parti’ye yine kurucularından yada ‘abi’ özelliklerinde, sözü dinlenir, her kesimi kucaklayacak nitelikte biri olmalı diyorlar. Önümüzdeki delege seçimleri öncesi Genel Merkez de isim yoklaması yapmaya başladı.  İşte bazı özellikler dikkate alındığında avukat İbrahim Keskin’in adı öne çıkıyor. Şu sıralar gelen gideni de çok fazla. Belliki bazı çevrelerden oldukça destek alıyor. Bazıları da satranç oynar gibi öne isimler koyuyor, asıl desteklediği ismi saklıyor. Hani ya il başkanı Haydar Revi’ye ayıp olmasın ya da destekledikleri isim yıpranmasın diye.. Bu arada Trabzon’da bazı Ak Partiliyim diyen gazeteciler de Haydar Revi’yi ağır şekilde eleştirmeye başladığını gözlemliyoruz. 

O DOKTOR HAFTADA BİR TRABZON’DA

Doktor Yıldıray Bekar Trabzon’un yetiştirdiği en önemli göğüs cerrahlarından biridir.
Yaptığı operasyonlar tıp dünyasında parmak ısırtmıştır.
Bir süre kamu görevinde bulunduktan sonra özel sektöre adım attı.
Trabzon’da Medicalpark Hastanesi’nde başladı.
Sonra İstanbul’a transfer oldu.
O yine de Trabzon’daki hastalarını bırakmadı.
Haftada bir yada iki gün geliyor.
Operasyonlarını yapıp ve gidiyor.
Meydanda geçenlerde karşılaştık.
Trabzon simidini almış yürüyor.
Yolunu kestik.
“Doktor, doktor nereye böyle..” diyerek seslendik. 
“Ameliyata” dedi.
“Yahu dur iki dakika soluklanalım” dedik.
Hemen tamam dedi ve konuya anında girdik.
“Yahu siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?” diye sorduk.
“Siyaset halka hizmet etme sanatıdır ben de görevimi en iyi şekilde yapıp en iyi şekilde halka hizmet ediyorum üstelik bugünkü siyasetçilerin yaptığı siyasetten çok daha yararlı olduğu düşüncesindeyim siyasete girsem bu kadar yararlı olacağını düşünmüyorum ama Siyaseti bir kenara da tutmuyor orada değilim üstüme düşen vatandaşlık hizmetlerini görevlerini aktif siyasette olmasam bile bu ülkenin Vatandaşı olarak her platformda paylaşıyor tartışıyor doğruyu bulmaya çalışıyorum” diyerek cevapladı.

ŞEREF BEKTAŞOĞLU’NUN YENİ HEDEFİ BELLİ OLDU 

Trabzon camiasının sevilen isimlerinden iş adamı Şeref Bektaşoğlu geçen hafta KTÜ Beşikdüzü MYO’da Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği  ‘Dış Ticaret’ konulu söyleşiye katıldı.  Söyleşide sık sık alkışlarla övgü alan Şeref Bektaşoğlu hayatının önemli kırılma noktalarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. 
Dış Ticaret’in gerçek alaylısı olan Bektaşoğlu müşavirlik hizmetleri yanında dünya denizlerinde gemileri olan bir işadamı olarak Trabzon Limanı’nın da en büyük müşterisi.
Rusya’dan hububat getirerek Trabzon Limanı’na depolayan Bektaşoğlu, dünyanın 117 ülkesine ihraç yapıyor. 
Trabzon Limanı’nın sığmadığını, ticaretini geliştirmek için Deliklitaş Mevkiinde satın aldığı 15 dönümlük bir taş ocağını gümrüklü bir antrepo haline getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.
Yeni hedefinin “tohumculuk” olduğunu paylaşan Bektaşoğlu ülkenin de ihtiyacı olan bu alana gireceğini ve muhakkak başaracağını söyledi.
Öğrencilere ise hedef belirlemeleri ve asla vazgeçmemelerini öğütledi.
Dil öğrenmeleri konusunda sorulan bir soruya önerisi ise Rusça öğrenin şeklinde oldu.

NEREDE BU FİKİR KULÜBÜ?

Hatırladınız mı bu sivil toplum örgütünü..
Yahu ismini de mi unuttunuz..
Haklısınız..
1 yıldır esameleri okunmuyor..
Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde esip gürleyen Trabzon Fikir Kulübü’nün başkanı dahil üyelerinden ses çıkmıyor?
Trabzonspor şampiyonluğa mı oynuyor?
Alta yapıdan yetişen oyuncular Avrupa’ya mı transfer ediliyor?
Borç sıfıra mı indi?
Avrupa devlerine mi kafa tutuyor?
Hayır..
Kadro mu süper?
Hayır..
Hata mı yapılmıyor hiç?
O da hayır..
1 yılda tarihinin en kötü dönemini yaşıyor hatta..
E nerde bu adamlar..
Yavuz Saltık neredesiniz?
Yani sizin adamlarınız mı yönetiyor Trabzonspor’u..
Sesiniz gıkınız çıkmıyor!?
 
TEV HANGİ PROGRAMINI ÖNE ÇEKTİ?

Türk Eğitim Vakfı (TEV)  24 Kasım  Öğretmenler günü kutlamalarını bir gün önceden 23 Kasım’da yapacak. 
 Öğretmenler günü kutlamalarını yapılacağı 24 Kasım günü etkinlik programının sıkışıklığı nedeniyle kendi programını bir gün öne çekti. TEV, üniversite kazanmış ama maddi desteğe ihtiyacı olan gençler burs vererek eğitime katkıda bulunuyor. Burs için gelirlerini  ise bağışçıların mutluğun törenlerine ya da cenaze merasimlerine siparişlerinden ya da menkul ve gayri menkul bağışlardan elde ediyor.  Öğretmenler günü etkinlik törenine Vizyon İletişim Hizmetlerinin organize ettiği elde edilen gelirinin TEV’e bağışlayacağı bir de “eski  Trabzon Fotoğrafları sergisi açılacak”. Şirket sahibi Fahri Gümüştekin Hayırsever Trabzonluluları fotoğraf satın almaya davet etti. TEV  Öğretmenler günü etkinlikleri içinde Yerel Yöneticiler (Büyük Şehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Milli Eğitimden   Bürokratları) katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar