Anahtar Deliği 21.10.2016

Anahtar Deliği'nden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 21.10.2016
SÜLEYMAN BAYKAL O PROJENİN PEŞİNDE

Trabzon'da ihaleyi alan firma Trabzon Çocuk Hastanesi'nin inşaat çalışmalarına başladı.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal bu projenin ciddi takipçisi ve bitmesi için ince eleyip sık dokuyor. 

KTÜ’deki FETÖ operasyonlarının bulanıklaştıran gündemi şu anda unutuldu.

Artık projelere ağırlık veriliyor.

Tabi gündemden düşmedi.

Lakin Baykal özellikle Çocuk Hastanesi’nin gerçekleşmesi için hiç bir şekilde kafasını başka şeylerle meşgul etmek istemiyor.

Baykal, Çocuk Hastanesi'nin büyük bir aksilik çıkmazsa 2 yılda bitirileceğini kaydetti. Hastane için resmi olarak temel atma töreni yapılmadığına dikkat çeken Rektör Baykal, "2,5 aydır inşaat sürüyor. Temel atma töreni de önümüzdeki süreçte yapılcak. 2 yıllık süresi var. Biz bu sürede bitirilmesini bekliyoruz. Umarız bir aksama olmaz ve bu önemli yatırım bir an önce kentin hizmetine girer" dedi. 

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, 225 yatak kapasiteli çocuk hastanesinin bölgenin çok önemli ihtiyacını karşılayacağını şunları söyledi;"İlimiz ve bölgemizdeki çocuklarımıza hizmet verecek olan Çocuk Hastanesi'nin proje ihalesinden sonra yapım ihalesini de tamamladık. Hastanemizin temelinin atılması için inşaat çalışmaları da başlatıldı. 34 bin 800 metrekare inşaat alanı olan hastanede; toplam 225 yatak, Çocuk Acil, Ameliyathane, Teşhis Üniteleri, Çocuk İzleme Merkezi, Yeni doğan-38 yatak, Yeni doğan cerrahi-8 yatak, Pediatrik yoğun bakım-23 yatak, KİT Ünitesi-15 yatak yer almaktadır. Çocuk Hastanesinin projelendirilmesi aşamasında kampüs alanındaki diğer hastaneler ve otopark sorunu da düşünülerek planlama yapılmış ve özel bir sağlık alanı oluşturulmaya çalışılmıştır. Çocuk hastanesi inşaatı ile birlikte bu plan da hayata geçirilecektir" 

VEKİLLER NE YAPACAK?

Ak Parti Trabzon’da olduğu gibi her ilde kongrelere gidecek. Tabiki daha var. Yani şu anda bunları yazıp niye duruyorsunuz falan diyenler duyuyoruz. Doğrudur. Lakin biz dursak da kulisler durmuyor. Biz sussak da duyduklarımıza şaşırıp kalıyoruz. İl Başkanı Tercihinde Haydar Revi’den yana tavır alacak vekiller safları sıkılaştırmaya çalıştığını öğrendik. Dengeleri iyi korudu, irade oraya koyamasa da sessizliği işine bile yaradı diyenlerle karşılaşıyoruz. Bakalım süreç neleri getirecek? 

COŞKUN YILMAZ PENCEREDEN GÖSTERDİ

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde güzel bir sahil projesi hazırlanıyor. Uzun yıllardır dokunulmayan ve uzun süredir beklenilen proje nihayet başlatıldı. Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ın heyecanı yüzünden okunuyordu. Makamında bize, “    Şöyle şuraya bir geçin” dedikten sonra, pencerenin yanına kadar yaklaştık. O sırada, “Bak bak kepçe ayağa kalktı. İşte oraya inanılmaz bir proje hazırladık. İlçemize yakışır şekilde olacak. Spor alanları, park alanları herşey olacak” diyerek işaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun projenin başlamasında büyük emeği varmış. Şimdi üstü için de bazı çalışmalar gerekiyor. Onu da büyükşehir ile ortaklaşa tamamlamak istiyor Coşkun Başkan..
Çarşıbaşı imarıyla da örnek alınacak ilçelerden bir tanesidir. Kentsel dönüşüm de düşünülüyor bazı noktalarına.. Yani Çarşıbaşı’nı güzel günler bekliyor.

NE OLUYORUZ BEYLER!

Sanki Trabzonspor üst sıralarda..

Sanki Trabzonspor zirveye oynuyor..

Sanki Trabzonspor o kadar başarılı ki Yöneticileri poz veriyor, başkan gülen yüzünü sık sık paylaşıyor!

Ne oluyor beyler!

Hayırdır!

Milyonlarca bordo mavili kan ağlarken size ne oluyor?

Bu kadar basit mi?

Sayın Başkan Trabzonspor’un önünde zorlu müsabakalar var.

Oyuncuları motive edin.

Hiç kaygınız yokmuş gibi poz veriyorsunuz.

Oyuncularınız ‘nasıl olsa başkan böyle biz niye tasa edelim’ demez mi?

Lütfen!

Ne oluyoruz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler