Anahtar Deliği 21.10.2015

AK PARTİ MEYDAN’DA! Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon programı sırasında AK Parti Meydan’daki il binasını hizmete açarak Davutoğlu’na bir jest yapmış oldu.  Geçmişte DYP tarafından da il ve merkez ilçe teşkilatı binası olarak kullanılan belediyenin ark

Anahtar Deliği 21.10.2015

AK PARTİ MEYDAN’DA!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon programı sırasında AK Parti Meydan’daki il binasını hizmete açarak Davutoğlu’na bir jest yapmış oldu.

 Geçmişte DYP tarafından da il ve merkez ilçe teşkilatı binası olarak kullanılan belediyenin arkasındaki binanın sorumluluğunu AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ustaoğlu üstlenmişti, kısa sürede kapsamlı bir revizyondan geçirdi binayı Davutoğlu’na da binanın kurdelasını kesmek düştü. Hayırlı olsun.

 Milletvekili Süleyman Soylu’da İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Usta’nın bu hizmetini havada bırakmadı, Başbakan Davutoğlu’na işte binamızın mimarı Mustafa kardeşimizdir dedi ve alkış almasını sağladı.

 ÖZAK FARKLI

 ÖZAK FARKLI

 Ak Parti’de üç dönem aralıksız Trabzon milletvekilliği görevinde bulunda, Bayındırlık ve İskan ile Spor Bakanlığı yaptı.

 Tüzük gereği üç dönem kuralına takıldıktan sonra da doğan fırsatı ganimete dönüştürmek için takla atmadı, partiye hizmeti olan gençlerin de milletvekilliği bakanlık yapmak hakları olduğunu söyledi durdu.

 Bu zat Trabzon’un Faruk Abisi.

 Seçim Koordinasyon Merkezi, il teşkilatı kendisine görev veriyor, yine gece gündüz çalışıyor, inansın yete ki boş durmaz çalışır.

 1 Kasım seçiminin Trabzon’a AK Parti’ye çalışan en büyük kozlarından biri.

 ABBAS YOLCU!

 ABBAS YOLCU!

 Aralık ayı içinde yapılması gereken Trabzonspor kongresi için en ideal adayın Faruk Özak olduğu, tüm grupların Özak’ı işaret ettiği bilinen bir gerçek.

 O zaman milletvekili idi, üçüncü dönemi doluyordu.

 Özak gelir Trabzonspor’a el koyar, camiaya pozitif enerji verir ve kötü gidişe dur der diye bir anlayış var, camia böyle inanıyor.

 Bunu bilen Başkan Haciosmanoğlu’da Özak’ın önünü kesmek için sürekli saldırıyor, yıpratmaya çalışıyor.

 Özak kavgaya girmez, Trabzonspor için mücadeleye girer ve gerektiği kadar madde ve manevi desteği bulur, bordo mavili kulübü selamete çıkarır.

 Haciosmanoğlu’da kötü söylemleriyle kalır, kimse yüzüne bakmaz

 ŞOTA SIRITTI

 ŞOTA SIRITTI

 Trabzonspor Teknik Direktörü Sota, yükün altında kaldı ve ezildi.

 Öncelikle Sota’yı yükün altından kurtarmanın formülü bulunmalı.

 Kaleci Onur sezon başı kampında kompleks yapıyor, Teknik Direktör ve Sportif Direktör yürürlükteki ceza mevzuatına göre kendisine bir yaptırım uyguluyorlar.

 Başkan Haciosmanoğlu devreye giriyor, Kaptın Onur’u yedirmiyor.

 Mehmet Ekici belli ki takım arkadaşı Erkan Zengin’in şiddetine maruz kalmış, onların arasını bulmak öncelikle Teknik Heyet ve Spor Direktörü’nün görevi.

 Başkan Haciosmanoğlu bu insanlara peş vermiyor, kendisi baba rollerini oynamak istiyor ama zamana bırakıyor, içinden çıkılmayacak duruma geliyor.

 Bizde en iyisini Başkan Haciosmanoğlu biliyor!

 Bu kadarına da pes doğrusu.

 Geçen yıl alınan değişmeli oynayan iki sol bek tesislerde yan sahada antrenman yapıp dünyanın parasını ceplerine koyarken Mersin karşısına Cavanda’yı sol beke koyuyor, sırıttıkça sırıtıyor.

KORAY AYDIN’IN SÖYLEMLERİ

KORAY AYDIN’IN SÖYLEMLERİ

 MHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Koray Aydın 1 Kasım erken seçim dönemini biraz Ankara’da biraz da yurt dışında geçirdi.

 Oralarda da baş durmadı ama Aydın’ın Trabzon’da ekip başı olarak çalışma yapması partili arkadaşları için daha fazla doping oluyor.

 Kendini has üslubuyla siyaset yapan Aydın’ın Türkiye siyaseti yapıp, AK Parti’yi sıkıştıran söylemleri ülkücü kesimin çok hoşuna gidiyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler