Anahtar Deliği 20.8.2015

CHP YİNE HEDEF YAPTI!  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hükümeti kuramamasından sonra görevi iade etmesine CHP büyük tepki gösterdi.  CHP hükümet kurma yetkesini Cumhurbaşkanı’ndan almayı çok arzuluyordu.  Parti sözcüleri koalisyon fo

Anahtar Deliği 20.8.2015

CHP YİNE HEDEF YAPTI!

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hükümeti kuramamasından sonra görevi iade etmesine CHP büyük tepki gösterdi.

 CHP hükümet kurma yetkesini Cumhurbaşkanı’ndan almayı çok arzuluyordu.

 Parti sözcüleri koalisyon formülü Kemal Kılıçdaroğlu’nda ondan başkası koalisyonu kurama diyorlardı.

 Ancak, Cumhurbaşkanı bu formüle sıcak bakmadı.

 CHP’nin AK Parti ile bir koalisyona sıcak bakmaması, MHP ile HDP’nin aynı koalisyon çatısı altında yer almayacağının kesinleşmesi noktasında Cumhurbaşkanı’nın CHP’ye hükümet kurma göreve vermemesi normal.

 CHP’lilerin tepki göstermelerinin hiçbir geçenli yanı yok.

AKYAZI YETİŞMEZ

AKYAZI YETİŞMEZ

 Trabzonspor 1015-2016 futbol sezonuna Avni Aker’de son senemiz ve sezonu şampiyonlukla kapatmamız dileğiyle başladı.

 Bilindiği gibi Akyazı’daki Trabzon Arena yapılıyor ve 2016-2017 sezonuna yetişmesi öngörülüyor.

 Hükümet işlerinin aksaması, yatırımlara ödenek verilmemesi dolayısıyla yatırımların devam etmemesi Akyazı stadyumunun öngörülen zaman içinde bitmeyeceğini gösteriyor.

 Diğer yatarımlar durur da Akyazı stadyumu ödeneğine özel önem verilirse belki önümüzdeki sezon öncesine yetişir ama zor.

 Çünkü bağlantı yollarının da Akyazı stadyumu ile eş anlamla olarak yapılıp tamamlanması lazım.

TAKA 14 YAŞINI KUTLADI

TAKA 14 YAŞINI KUTLADI

 Taka Gazetesi 19 Ağustos 2002’de günlük olarak yayına başladığında bu gazetenin yayın hayatında kalıp kalmayacağı hep tartışma konusu olmuştur.

 Gazetenin patron tarafını yöneten Sancak’lar ile işleri yürüten diğer profesyonel meslektaşlarımızın takım ruhu içinde çalışmaları sayesinde TAKA marka gazetelerden biri haline geldi, bayağı da yol aldı.

 Dün TAKA’nın kuruluş yıldönümü vardı.

 Gazete idari binası eskiden olduğu gibi yine etkinliklerin başını çekti, ardından da Forum alışveriş merkezinde açılan sergi ile etkinlik devam etti.

 Biz de TAKA gazetesine yeni yaşında başarılar diliyoruz.

GÜMRÜKÇÜOĞLU START VERDİ

GÜMRÜKÇÜOĞLU START VERDİ

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeni sezonu açtı ve çalışmalarına başladı.

 Bu çalışma belediye hizmetleriyle ilgili değil tamamen önümüzdeki seçime yönelik.

 Seçimin Ekim ayı içinde yapılacağ4ına inanıyor.

 Ve ona göre hazırlanıyor.

 Kasım ayı içinde D20’lerin toplantısının Türkiye’de yapılacak olması vesilesiyle, Türkiye’yi yönetenler Ekim ayında seçim yenilenmiş ve sorunsuz olarak D20’dekilerle bir araya gelecek.

KARE ASI

KARE ASI

Trabzon iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, sosyal yaşamın renkli simaları Cafer Hazaroğlu, Hayrettin Hacisalihoğlu, Süleyman Atal ve Hikmet Onur gündüzleri Meydan’daki Cemil Usta’ya takılıyor.

 Restaurant’ın dışında serin bir köşede oturan müthiş dörtlü Trabzon’un tüm meselelerini masaya yatırıp tartışmaya açıyor.

 Dönem dönem hepsi de Trabzonspor’da yöneticilik yapıp etkin görevde bulunmuş olan muhteşem dörtlüye mesai haricinde Divan Başkanı Ali Sürmen katılıyor. Bilindiği gibi Sürmen’in Trabzonspor Divan Başkanı seçilmesinde bu muhteşem karenin büyük katkısı olmuş, seçimi perde arkasından bizzat bu kare ası yönetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar