Anahtar Deliği 20.10.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz...

Anahtar Deliği 20.10.2016
DOKTOR POLİSİ ÇAĞIRDI

Okuyucu yorumları alıyoruz. Kulis köşemize gelen bir bilgiyi paylaşmak istiyoruz. Trabzon’da sağlık yatırımları devam ederken personel sorunu yaşıyor. Hemde öyle böyle değil. Bu arada personellerin hastalara davranışları da irdelenmesi gerektiğini bu anlatılan konudan anlayacaksınız.

Bir vatandaş şöyle diyor;

Babam doktora gitti. Acil servise gelen doktor hastamızın yüzüne bile bakmadan elinde telefonla oynayarak, “sizi başka hastaneye göndereceğiz” dedi. Bu sırada hastamız, “Yahu sen niye bakmıyorsun işin mi var” dedi. Bu sırada doktor “evet” dedi. Ardından hastamız, “Başka hastaneye değil ama başhekimliğe gidiyorum” dedi. Buna karşılık doktor şaşkına çeviren bir şey söyledi. Polisi çağırıp darp edildim iddiasında bulundu.”
Bu iş karakolda bitmiş. Yaşlı adamcağız yurt dışı yasağı almış sırf bu yüzden. Şimdi yorumu size bırakıyoruz. 

BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ!

AK Parti’de ilçe kongreleri başlayacak. Ardıdan il kongreleri yapılacak. Herkes görevden alınacaklar deniyordu. Yani İl Başkanlarının hepsi görevden alınıp Ak Parti’de bir FETÖ temizliği yapılır diye beklerken bu olmadı. Şimdi Nisan ayında referandum olacak. Yüzde 99 olacak. Zaten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı bunu söyledi. Peki Bazı illerde il başkanları değişir mi? Bunlardan biri Trabzon olur mu? Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin değişimini Ak Parti Genel Merkezi ve İç İşleri Bakanı ve Trabzon milletvekili Süleyman Soylu ister mi? Şu anda Haydar Revi’nin durumu Süleyman Soylu’ya bağlı. Son seçimlerde alınan oy oranı Haydar Revi’nin hanesine mi yazıldı?

Büyükşehir kimi ister?

Bu noktada Baro Seçimlerinin sonucu bile etkili olabilir diyenler de fazla..

Son seçimlerde alınan oy oranı yazılacağı gibi bürokrat atamaları, kent yönetimi, tavır irade ortaya koyması gibi noktalar da irdelenecek. İl Başkan Yardımcısı Halilibrahim Demirtaş, açık açık, “Biz başkanımızın arkasındayız” diyor.

Bakalım süreç neyi getirecek. 

Şimdiden kulisler başladı.

TRABZONSPORLU YÖNETİCİLER DÜŞMAN ÇATLATTILAR

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın bugünlerde yine tartışma konusu oldu. Eleştiriler bazen dozajını kaçırdı. Nevzat Aydın’a ilk morali yine kendi yönetici arkadaşları veriyor. Akyazı’dan sorumlu yönetici Gökhan Saral sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, As Başkan Ahmet Çubukçu ve Gökhan Saral var bu fotoğrafta.

‘Düşman çatlattılar’ desek yerinde olur herhalde.

İşte o fotoğraf;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler