Anahtar Deliği - Trabzonspor başkanı kısa şortla bakın nerede?. 20.07.2015

Dün bordo mavililer yeni daha flaş bir transfer bekliyordu. Öğleden sonra İbrahimoviç her yerde yazılmaya başlandı.

Anahtar Deliği - Trabzonspor başkanı kısa şortla bakın nerede?. 20.07.2015

Trabzonspor başkanı kısa şortla bakın nerede?

Dün bordo mavililer yeni daha flaş bir transfer bekliyordu.

Öğleden sonra İbrahimoviç her yerde yazılmaya başlandı.

Geleceği söylendi.

Sonra Süleyman Hurma o açıklamayı yaptı.

İbrahimoviç de alınamadı anlayacağınız.

Neyse bunlar olurken.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu nerede diye de merak ettik.

Merakımızı bir taraftar giderdi.

Fotoğraf Yalova Çınarcık’ta çekilmiş.

Başkan tişört ve kısa mavi bir şortla.

Taraftarı kıramamış birlikte fotoğraf çekildiler.

Yani başkan tatilde.

Haberiniz olsun.

CUMHURİYET YİNE TRABZONSPOR İLE RIZA’YI YANYANA YAZDI


Cumhuriyet Gazetesi yine Trabzonspor ile Rıza Sarraf arasındaki sponsorlukları yazdı.

Çarpıcı iddialar ortaya koydu.

İşte o haber;

Fenerbahçe Rıza Sarraf'ı reddetmiş

17-25 Aralık operasyonunun kilit ismi İran asıllı iş adamı Rıza Sarraf’ın, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan sonra Fenerbahçe’ye de sızmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü’nden 1.3 milyon TL’ye loca satın alan, Trabzonspor Kulübü’ne teberru yolu ile 2.5 milyon dolar bağışlayan ve bankalardaki hatırlı dostları aracılığı ile kredi kolaylığı sağlayan Sarraf’ın o günlerde Fenerbahçe Kulübü ile de yakınlaşmak istediği ortaya çıktı. Aracılar vasıtası ile Sarı-Lacivertli Kulüp’ten loca satın almak isteyen Sarraf’a dönemin bir yöneticisinin, “Bizim localarımız 2-3 yıllık sözleşmeli, elimizde boş loca yok, yüzlerce iş adamı da sırada, size loca satamayız” yanıtını verdiği vurgulandı.

Sarraf’ın, bu gelişmeler üzerine sinirlenerek, bazı loca sahiplerine ‘hava parası’ teklif ettiği, ancak olumsuz yanıt aldığı belirtildi. Rıza Sarraf’ın, bu olay sonrası Trabzonspor ile iyice yakınlaştığı da biliniyor. F.Bahçe’de görev alan ancak adının açıklanmasını istemeyen bir yönetici de olayı doğrularken, “Kulağıma geldi, ancak, loca satışı ve veya kiralama olmadığı için konunun üzerine gitmedik. İşin ayrıntılarını bilemiyorum” ifadesini kullandı.

ADNAN GÜNNAR 2 BİN RAKIMA KADAR ÇIKTI

Başbakan Davutoğlu geçtiğimiz günlerde bütün il başkanlıklarına telefon açarak, ‘sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışın’ talimatını vermişti.

Trabzon’da da bazı programlar yapılmış.

Parti içinde.

Milletvekilleri özellikle hiç durmuyorlar.

Mesela AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar.

Dün Hıdırnebi’deydi.

Çadırları dolaştı.

Herkesle tek tek bayramlaştı.

Bir ara yayla sakinleri ile ayak üstü sohbet etti.

Ayrıca AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar bayram dolayısıyıla bir konuşmasında İmam Hatip Okullarından bahsetti ve Trabzon’da bu okulları artırmak için özel çalışma yaptıklarını söyledi.

Bu ayrıntıyı da sizle paylaşmak istedik.

Gündemin hızında kayboldu da ondan.

Bakın ne diyor Günnar;

Çok iyi hatırlıyorum 1998’li yıllara kadar Anadolu İmam Hatip liseleri velilerin en çok tercih ettiği okullardı.

Bu okullardan devletin en üst kademesindeki bireyler yetişiyordu. Bundan birileri rahatsız oldu. Kavga etmekten utanan sürekli Allah diyen, ailesinde ve toplumda önder kişi olanlardan rahatsız oldular. İmam Hatiplilerden ne zarar gelebilirdi ki. Birçok okulda verilemeyen ve öğretim dışında eğitim imam hatiplerde özelikle bu işin doğasından ve ruhundan dolayı imam hatiplerde gerçekleşiyordu. Ama bunun engellenmesi lazımdı ve Türkiye’nin önünün kesilmesi lazımdı. Birileri düğmeye bastı ve yaklaşık 5–6 yıl öncesine kadar imam hatiplerin önleri kesildi ve çocuklarımız engellendi. Şimdi ise anneler ve babalar çocuklarını bu okullara verelim mi vermeyelim mi git gelleri arasında çelişiyorlar. Biz siyasiler olarak tüm Türkiye’de İmam Hatip okullarına olan ihtiyacı yakinen biliyor ve bu okullardaki öğrenci sayılarının artması için mücadele ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın imam hatip okullarının önünün açılması gerektiğini ve inşallah o günlerinde geleceğini söyledikten tam bir sene sonra Allah’a şükürler olsun ki imam hatiplerin de önleri açılmış oldu. Memleketimize hayırlı insanlar yetiştirebilmek için bu okulların ülkenin en önemli malzemesi olduğuna inanıyoruz. Hepimizin geleceği Allah korkusunu taşıyan nesillerin elinde olacaktır. Burada okuyan öğrencilerimiz vatanına, bayrağına ve ülkesine, dinine hizmet eden hayırlı nesiller olarak ortaya çıkacaklar. Şimdi de tüm Türkiye çapında örgütlü bir şekilde ve Trabzon’da bu okullarımızın sayılarını arttırmak için özel çalışmalar yapıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler