Anahtar Deliği- kongre öncesi ortam gerildi. 19.12.2014

Hacıosmanoğlu meydan okuyor. Şampiyonlar Ligi resmi bankası kim. Fotoğraf sanatı deyip geçmeyin. Büyükşehir'de kıran kırana pazarlık var.

Anahtar Deliği- kongre öncesi ortam gerildi. 19.12.2014

KONGRE ÖNCESİ ORTAM GERİLDİ

Yarın Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak.

19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak kongede seçim maddesi yok.

Başkan ve yönetim kurulunun değişmesi söz konusu değil.

Buna rağmen kongrede tansiyonun yükseleceğini söylemek mümkün.

Yönetim tüzüğün 7. maddesini değiştirmek istiyor, gündeme bu değişikliği koymuş ve kulübün gayrimenkullerinin satış yetkisini istiyor.

Her ne kadar yönetim biz mevcut gayrimenkulleri satmak için değil, yeni gayrimenkul satmak için yetki istiyoruz dese de yine de ilgili maddede yapılan kelime oyunları kafaları karıştırıyor.

Yarın yapılacak kongrede akli selim kongre üyelerinin yönetimin getirdiği 7. maddede istenen değişikliğe destek vermeyeceği görünüyor.

Seçimsiz olmasına rağmen çok tartışmalı ve tantanalı bir kongre olacak.

Haciosmanoğlu’nun başkan adaylığı aşamasından itibaren ilk kez geçmişte başkanlık ve yöneticilik yapan bazı isimler önceki gün bir araya geldi ve bu birliktelikten camiaya mesaj da çıktı.

Tüm üyeler kongreye gelmeleri yönünde davet çıkan ortak açıklamanın yapılmasında bir anlamda Başkan Haciosmanoğlu’nun önceki gün üyelere göndermiş olduğu geçmiş dönemlerle kavga içerikli mesajı etkili olduğunu söyleyebiliriz.

HACIOSMANOĞLU MEYDAN OKUYOR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Haciosmanoğlu camiayı germeye devam ediyor.

Dün tesislerde bir basın toplantısı düzenleyerek, yarın yapılacak olağan genel kurula atıfta bulunarak yönetim ibra edilse de edilmese de fark etmez, mahkemeye verildik, olağanüstü genel kurul için yeterli imza toplandı da ne oldu, biz görevimizin başındayız açıklamalarını yaparak, bir kez daha camiaya hodri meydan dedi.

Haciosmanoğlu bir yerlerden destek alıyor, almış olduğu destek devam ediyor ki, bu kadar açık ve net bir şekilde daha toplanmamış genel kurul üyelerine meydan okuyor.

Kongrede Trabzonspor üyeleri ne derse desin ben bildiğimi okurum, mahkeme kararını da kongrenin kararını da açık olarak dinlemem diyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ RESMİ BANKASI KİM?
Yapı Kredi Trabzon Şubesi’nin camına “UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Bankası” siloganı yazıyor.

Gizlisi saklısı yok, insanlar okusun ve etkilensin diye o yazı yazılmış.

Yapı Kredi kendi malı olan bankasında kendi reklamını yapıyor, buna elbet kimsenin diyeceği yok.

Ancak, Trabzon’a baktığımızda Yapı Kredi’nin da önemli kazanımlar sağladığını biliyoruz.

Bu zamana kadar ne Trabzonspor’a sponsor olmuş ne de bu şehirde iki taş üst üste koyarak, katkı vermişlerdir.

Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Koç grubuna ait Yapı Kredi, şampiyonlar ligine sponsor oluyor, kendi ifadeleriyle de Şampiyonlar Ligi resmi bankası damgasını gururla vuruyorlar da bu şehirde kazandıklarından bu şehre bir hizmet neden yapmıyorlar.

Bu arada Yapı Kredi kendi şubesinde yaptığı reklam bazı uyanık Trabzonspor taraftarlarının da dikkatinden kaçmamış.

Diyorlar ki, Yapı Kredi ne karşılığında Şampiyonlar Liginin resmi bankası oldu?

FOTOĞRAF SANATI DEYİP GEÇMEYİN

Trabzon’lu Dr. Süleyman Çam, amatör fotoğraf dalında girdiği uluslar arası yarışmalarda aldığı madalyalarla rekora doymuyor.

Yomra, Kaşüstü’nde doğan ve Tıp eğitimini Fransa’da tamamlayarak, mecburi hizmet için memleketine dönen Dr. Çam, ortaokul döneminde merak sardığı amatör fotoğrafçılık sanatına ara vermeden devam ediyor.

Dün akşam Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde, çekmiş olduğu fotoğraflardan bir kesit sunarken, Trabzon’daki tüm fotoğraf sanatçılarını da salonda toplamış olması fotoğrafçılık sanatı için önemli bir gelişme idi.

Uluslar arası düzeyde açılan fotoğraf yarışmalarına Türkiye milli takımı adına da katılarak dereceye girip altın madalyalar Türkiye’ye getiren fotoğraf sanatçısı Dr. Süleyman Çam, sunumu sırasında fotoğrafçılık mesleğiyle ilgili de önemli mesajlar verdi, gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’DE KIRAN KIRANA PAZARLIK VAR

Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın yapılacak Trabzon il kongresi için Trabzon’a gelecek.

Uçaktan iner inmez Rize’ye geçerek bu ilde yapılacak il kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu öğlen sonrası Trabzon’a gelecek, il kongresine katılıp konuşma yaptıktan sonra da önce Valilik ardından da Büyükşehir belediyesini ziyaret edecek.

Valilik önünde kurulacak kürsüden tamamlanmış bazı tesislerin açılışını yapacak olan Başbakan Davutoğlu’nun en zor sınav yeri ise kuşkusuz Büyükşehir ziyaretinde olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’daki tüm belediye başkanlarını toplayarak Başbakan Davutoğlu ile toplantı yapma amacında.

Bu toplantıda belediye başkanları ekonomik olarak içinde bulundukları zor durumu Davutoğlu’na aktarıp destek isteyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler