Anahtar Deliği - Trabzonspor’un yönetiminin düştüğü durum!. 19.03.2015

Gaziantepspor’a 2-0 yenilen Trabzonspor’da, kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay, maç sonrası bordo-mavili futbolculara tepki göstermişti.

Anahtar Deliği - Trabzonspor’un yönetiminin düştüğü durum!. 19.03.2015

TRABZONSPOR’UN YÖNETİMİNİN DÜŞTÜĞÜ DURUM!

Gaziantepspor’a 2-0 yenilen Trabzonspor’da, kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay, maç sonrası bordo-mavili futbolculara tepki göstermişti.

Uzunay, Twitter’daki hesabında, "Bu seyirci, bu yönetim, bu başkan bunu hak etmedi. Sezonun en önemli maçında sahada ruh denen bir şey yoktu. Yazıklar olsun size" ifadelerini kullanmıştı. İşte bu mesaj aslında Trabzonspor yönetiminin ne kadar çelişkide ne kadar kendinden habersiz olduğunu ortaya koyuyor.

Yani bu mesaj öyle hafif geçiştirilmemeli diye düşünüyoruz. Mesala aynı yönetim şunu demişti; “Constant'ı oynatmasak da parasını veriyoruz. Garanti paraya anlaştık. Büyük bir saygısızlık yoksa oynatalım” Şimdi ruhsuz yada hedefsiz kim yada kimler olabilir siz karar verin!

RTE’NİN BAŞINA GELEN ŞİMDİ CANALİOĞLU’NUN BAŞINA GELDİ

Trabzon CHP teşkilatı genel merkezden ön seçim istemişti. Daha sonra 1 kontenjan diğer milletvekili adaylarının sıralaması eğilim dendi.

Bunun üzerine ‘militan gençlik’ adlı bir grup genç partiyi işgal etti, milletvekili aday adayları istifalarını sundu. Genel Merkez Volkan Canalioğlu isminde birinci kontenjanda diretti. Şimdi kulislerde ilginç konular konuşuluyor. Bu olayların yankısı Trabzon’da farklı çağrışımlar yapmıyor değil..

Mesela hatırlarsanız gezi olayları çıktığında o dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, işgal edilen kamu kurumları ve caddelerle ilgili, “Bakın bizde evde yüzde elliyi zor tutuyoruz” demiş işgalcilere mesaj vermişi. Şimdi aynı şeyin Canalioğlu üzerinde yaşandığını söyleyenler var. Şaşırdık! Volkan Canlioğlu’nu sevenler telefonla arayıp, “Ne yapalım” diyorlarmış. O da sabredilmesini şu anda ciddi bir ders verdiklerini söyleyip parti içinde sevenlerini sakinleştiriyormuş! İşte kulislerde bunu duyan RTE ile benzer buluyormuş! Tabiki en fazla da bunu diyen AK Parti kulisleri!

CAFER HAZAROĞLU VE NECİP YILDIZ KİME REST ÇEKTİ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon il eski Başkanları Cafer Hazaroğlu ve Necip Yıldız, Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun ‘partinin oyunu 18 binden 121 bine çıkardım’ açıklamasına ne dediler. Nasıl yorumladılar.

Merak ediliyordu. O merak giderildi. ‘2002 seçimlerinde 56 bin oyla iki milletvekili çıkaran hangi örgütlerdi?’ sorusunu sordular. Hazaroğlu, “Trabzon’daki bu çözümsüzlüğün sebebi Sayın Milletvekili’dir. Kendi menfaatleri ve düşünceleri doğrultusunda örgütleri bu hale düşürmüştür.

Trabzon’da İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği yapan biri önseçimden kaçmamalıydı. Canalioğlu Parti Meclisi ile olan ilişkilerini kullanıp kontenjan kararı aldıracaksa; bunu birinci değil, ikinci sıra için yapmalıydı. Trabzon’da yaşanan bugünkü olayların sorumlusu bizzat kendisidir.” dedi.

CHP’nin Trabzon il eski Başkanlarından Necip Yıldız da, “Başarı varsa bu örgütlerindir başarısızlık varsa da örgütlerindir. Volkan bey doğruyu söylemiyor. 2002 seçimlerinde CHP 56 bin oyla iki milletvekili çıkardı, Akif bey ve Şevket beyi meclise gönderdik. 2009 ve 2011 seçilerinde de 80 bin civarında oy aldık. Son seçimde Volkan bey 120 bin oy aldığını iddia ediyor peki nerede Belediyede meclis grubumuz? Volkan bey böyle bir iddiada bulunuyorsa bağımsız aday olur ve milletvekili seçilir” şeklinde yol da gösterdi.

ŞOTA NE DEMEK İSTEDİ?

Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden Shota Arveladze, NTV Spor'da yayınlanan Spor Gecesi'ne konuk oldu. Burada Trabzonspor’a gidermisiniz sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

"Eğer bir yere gitmek istemezsem orası da Trabzon" diyerek şaşırtıcı bir yanıt veren Shota, bunun gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı: "Antrenörlük zor bir iş. Birisi penaltı kaçırır, sen kötü oluyorsun. Orası sevdiğim bir yer; onlar da beni çok seviyorlar. Bu sevgi kaybolmasın.

Sonuçta futbolda sonuçlara bağlı herşey" İşte bu endişe Trabzon adına üzücü… Trabzon değerlerine sahip çıkmıyor çıkamıyor anlamına da gelmiyor mu bu! Durum bu kadar vahim malesef… Bir golle geçmişi anında sildikçe Trabzonspor hem sahada hem camia olarak da kaybedecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler