Anahtar Deliği - Gece 2’de hangi vekil aday adayı ‘denenmek’ için arandı.18.03.2015

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Abdulkadir Uraloğlu yeni bir strateji ile yoluna devam ediyor.

Anahtar Deliği - Gece 2’de hangi vekil aday adayı ‘denenmek’ için arandı.18.03.2015

FUAT SANCAK’TAN VOLKAN CANALİOĞLU’NA ‘PARTİYİ ASKF’YE TAŞIDIN’ NİYE DEDİ

CHP’nin ağır topları kontenjan adayı olan Milletvekili Volkan Canalioğlu’na ağır eleştirilerde bulunmaya başladı. Bunlardan Fuat Sancak şu ifadeleri yazdı:

Kendini partinin ve örgütün çok önünde gören, taban benimdir diyen; Belediye başkanlığından sonra İl Başkanlığı yapan ve Milletvekili seçilirken yerine Yavuz Karan'ı seçtiren, Akif Hamzaçebi gibi bir değeri İstanbul'a kaçıran, İl Başkanı seçilmesi durumunda defterini dürecek olan Türker Ertürk'ü egale eden, Yerel seçimlerde Burhan Çuhadaroğlu ve Mehmet Ongan gibi değerleri ayak oyunları ile küstüren, partiyi ASKF'ya taşıyıp kafasına göre takılan, Büyükşehirde oylar bana, Ortahisarda MHP'ye sloganını yayan, partiyi küçülten ve bu süreçde onun değirmenine su taşıyan Yavuz Karan ve diğer sorumluların ağlamaya hiç hakkı yoktur. Kendileri ettiler, kendileri buldular...

Acemi bir İl Başkanı ve perde gerisinde aday adayı Yavuz Karan'ın kontenjan kalktı, önseçim var dolmuşu ile aday adayı olan değerli bir kaç insanın yaratığı Sinerji'de maalesef sönmüş oldu. Sıkıntı yok... Volkan Abiniz kısa sürede yeni yönetimleri oluşturur ve yine vekil seçilir... mi?

TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ ALİ UZUNAY ASLINDA 3. KUTUYU AÇTI

Trabzonspor Yöneticisi Ali Uzunay son hüsrandan sonra takıma eleştiri getirmişti. "Yazıklar olsun. Bu seyirci, bu taraftar bunu hak etmedi. Sahada ruh denen bir şey yoktu" diye mesaj attı yine sosyal medyaya…

Twitteri çok seviyor sayın Uzunay birşey demiyoruz da hemen neden tornistan yaptı! Yani şimdi siz bu mesajı atıp sonrada silip çok duygusaldım diyerek bu camia ile dalgamı geçiyorsunuz? Kulüp mü yönetiyorsunuz twitter hesabı mı? Ayrıca takımı şu anda eleştirecek en son kişi de kendisi! Bu nasıl iştir anlamadık! Herhalde Ersun Yanal Mehmet Ekici’yi oynattı, Cardozo’yı oynattı oyuna aldıkları müthiş transferi sahaya sürmedi..

Ona bu isyan öyle ya! Hani formaları 7 bin satan oyuncu! Yönetici Murat Türköz demişti ya, “Trabzonspor Başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu’nun formaları müthiş satıyor, 7 bin satarak büyük ilgi gördü!” Herhalda bundan bahsetti! Son olarak sayın yönetici Uzunay’a şunu belirtmek isteriz; İlk kutuyu açtınız oyuncuları değiştiniz. İkinci kutuyu açtınız hocayı… E sıra üçüncü kutuda.. Lafın tamamını deliye derler o nedenle üçüncüyü siz iyi biliyorsunuz!

VOLKAN CANALİOĞLU SONUNDA KONUŞTU BAKIN KİMİ SUÇLADI!

CHP Trabzon’da kriz sürüyor. Milletvekili lise sıralamasının 1. kontenjan yani Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun olacağı diğer sıralamanın yani 2, 3, 4, 5, 6’nın eğilim yoklamasıyla belirleneceğinin resmileşmesinden sonra ortalık toz duman, 18 milletvekili aday adayı çekildi.

Gençler parti binasını işgal etti. Ne demişti CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu; “Ben militan örgüt istiyorum" Trabzon'da istediği oldu! Volkan Canalioğlu ise bir süredir telefonlarına bakmıyor. Partiye giremiyor! İlginç bir hal aldı.

Kendi partisine giremeyen bir vekil! Hedefte olan Canalioğlu ilk kez konuştu ve bu konuda, “Partinin oyunu 18 binden 120 binlere çıkaran bir kimse olarak evet çizilen karikatürde olduğu gibi Volkan patlamıştır. Benim partimle ve hiç kimseyle bir sıkıntım yok. Ama şu bir gerçekki burada asıl kusurlu olan MYK kararını değişti diyerek partili arkadaşlarımı yanıltan Trabzon İl Başkanıdır” dedi. Bakalım bugün neler olacak!

GECE 2’DE HANGİ VEKİL ADAY ADAYI ‘DENENMEK’ İÇİN ARANDI

İzmir Karayolları Bölge Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Abdulkadir Uraloğlu yeni bir strateji ile yoluna devam ediyor. Son olarak Trabzon medyası ile kahvaltıda buluştu.

Uraloğlu her kurumun çalışanları ve yöneticileri ile ayrı ayrı günlerde buluşuyor. Haber61 ekibi ile de bir araya geldi. Güzel sohbet oldu. Bizde kendisine merak ettiğimiz bazı detayları sorduk. Özellikle Akyazı ile ilgili.. Sohbet esnasında yaşadığı ilginç anları da anlattı. Mesela dediki; ‘Bize siyasi büyüklerimiz ziyaretlerinde vatandaşlardan, partililerden telefon numaranı esirgeme. Hepsine ver. 24 saat telefonum açık istediğiniz zaman arayın de… Diye tembihlediler.

Bizde buna uyuyoruz. Geçenlerde Akçaabat’a gittim. Biri telefon numaramı istedi verdim. Bir gün sonra gece saat 02.30’da baktım telefonum çalıyor. Telefonu açtım. İşte kendini tanıttı. Buyrun dedim bir şey mi oldu? Gece gece endişe de duydum… Bir an ses gitti sonra dediki; ‘Yok yok bakayım dediğiniz doğru mu? Denemek için sizi aradım’ demez mi! Çok güldüm” Masada kimler varsa o an kahkahayı bastı! Bu arada arkadaşımız Şükrü Üçüncü de gülüşmeler arasında, “Sizde bu gece onu arayın denemek için” demez mi… Bu ince espri sonrası yine aynı gülüşmeler devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler