Anahtar Deliği - Aykan’dan seçim beyannamesi gibi açıklama. 14.2.2015

Trabzon eski belediye başkanı ve eski milletvekili Asım Akyan 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olmak için aday adaylığını dün açıkladı.

Anahtar Deliği - Aykan’dan seçim beyannamesi gibi açıklama. 14.2.2015

YANAL İSTANBUL’DA TAKILDI

Trabzonspor’un kendi sahasında oynadığı Federasyon Kupası maçında Sivasspor’a kaybetmesinin ardından, Ersun Yanal’ın yeterince takımın başında bulunmadığı, günlerinin çoğunu İstanbul’da geçirdiği şeklinde bu sütunda gündeme getirmemiz bomba etkisi yaratmıştı.

Sivas maçından sonra, aynı akşam soluğu İstanbul’da alan Ersun Yanal’ın ilerleyen günlerde yine bu şehirde olduğu ve sevgilisiyle birlikte gece alemine takılması yaygın basının gündemine düşmesi, Yanal’la ilgili iddiamızın ne kadar doğru olduğunu ve tıpa tıp örtüştüğünü gösterdi.

Kulüp Başkanı İbrahim Haciosmanoğlu, Yanal konusuna el atmalı ve hocanın kulağını çekmeli.

İstediğin transferleri yaptım, daha ne istiyorsun demeli ve bundan sonra lig ve Avrupa Kupası’nda oynanacak karşılaşmalar için kendisine hedef koymalıdır.

AYKAN’DAN SEÇİM BEYANNAMESİ GİBİ AÇIKLAMA

Trabzon eski belediye başkanı ve eski milletvekili Asım Akyan 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olmak için aday adaylığını dün açıkladı.

İl teşkilatında düzenlenen toplantıda adaylığını açıklayan Aykan’ın açıklamaları, seçim beyannamesi gibiydi.

AK Parti Trabzon merkezde milletvekili aday adayı sıkıntısı çektiği konuşulmaya başlanmıştı ki, Akyan bir anda ortaya çıkarak aday adaylığını açıklayarak, merkezin adayı olarak ön plana çıktı.

Trabzon belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde, merkezi hükümetler tarafından adeta işkenceye maruz bırakılan Akyan, hizmet erbabı ve projeci kişiliğiyle tanınıyor.

AK Parti’nin kurucuları arasında yer almış ve o dönem kendisine partinin Karadeniz Bölgesi organizasyon görevi verilmişti, partinin doğal lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın kayıtsız dava arkadaşlarından biri olarak biliniyor.

ERDOĞAN BAYRAKTAR KÖŞK’E Mİ?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı dönemde Trabzon’a yaptığı hizmetlerle taraflı tarafsız herkesin gönlünde yer edinen, AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın önümüzdeki genel seçim yeniden aday olmayacağı yönünde gelişmeler yaşandığı konuşuluyor.

Aralarında Bayraktar’ın da yer aldığı dört eski bakanın yüce divan oylaması öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan özel görüşmede Davutoğlu’nun bu bakanların yüzüne karşı sizin yüce divana gidip aklanmanızı istiyorum demesi, eski bakanları yeni dönemde mecliste görmek istemediği yorumlarına yol açtı.

Dört eski bakandan Egemen Bağış’ın üç döneme takılması, Muammer Güler ile Zafer Çağlayan’ın milletvekili adayı olmayacağız açıklamalarının ardından, gözleri Erdoğan Bayraktar’ın alacağı karara çevirdi.

Bayraktar’ın geleceğiyle ilgili kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği ve kendisine Köşk’te önemli bir görev vereceği yorumları yapılmaya başlandı.

TRABZONSPOR’DA BİR İLK

Trabzonspor Kulübü tarihinde ilk kez divan başkanlık kurulu seçimine iki liste halinde gidiyor.

Bundan önce yapılan tüm kongreler, divan başkan adayı tek isim olarak belirlenmiş ve seçim böyle yapılmıştı.

Divan Başkanlığı bugün sona erecek olan Ali Özbak’ın da dediği gibi, hiçbir yetkisi bulunmayan divan başkanlık kurulunun listelerin yarışına sahne olması camiada yeni bir bölünmenin daha fitilini ateşlemiş oldu.

Ali Sürmen ile Nadir Saral’ın divan başkanlığı için yarışına sahne olacak kongre, KTÜ Osman Turan Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleşecek.

HAKAN USTA YİNE FARK YARATTI

Trabzon bürokrasisinde görev yapan ve ismi Hakan Usta olan iki isim var.

Kamuoyunda bu iki ismin zaman zaman karıştırıldığı oluyor.

Bu isimlerden Biri Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Usta diğeri de inandığı davanın peşinde koşarken, her zaman çıkış noktası yakalayan Gençlik Merkezi Müdürü ve Necmiatili meşhur Gro Nihat’ın oğlu Hakan Usta.

Görevinden istifa ederek, AK Parti’den milletvekili aday adaylığını enterasan bir şekilde 1. parlamentoda Trabzon milletvekili olarak görev yapan ve bir süikaste kurban giden Ali Şükrü Bey’in mezarı başında açıklayan Gro Nihat’ın oğlu Hakan Usta.

Aksiyon adamı olan Hakan Usta’ya çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler