Anahtar Deliği 11.11.2015

HACIOSMANOĞLU ADAY OLMAYACAK! Trabzonspor kongre kulislerinin atıldığı mekanlardan birinde, önemli bir siyasetçinin ağabeyi Trabzonspor Başkanı İbrahim Haciosmanoğlu’nun 5-6 Aralık tarihinde yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. V

Anahtar Deliği 11.11.2015

HACIOSMANOĞLU ADAY OLMAYACAK!

Trabzonspor kongre kulislerinin atıldığı mekanlardan birinde, önemli bir siyasetçinin ağabeyi Trabzonspor Başkanı İbrahim Haciosmanoğlu’nun 5-6 Aralık tarihinde yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Ve ortaya attığı iddiasında ısrarcı oldu.

Dün itibarı ile yerel basın kuruluşlarında yer alan ve Hacıosmanoğlu’nun ağzından verilen başkan adaylığıyla ilgili açıklamasında kesin olarak ne söylediği anlaşılamadı yorumuyla verilen haberler, Hacıosmanoğlu kesin başkan adayı olmayacak iddiasında bulunan zatı teyit eder nitelikte idi.

Hacıosmanoğlu başkan adayı olsa bile yönetim kurulu listesini oluşturması kolay kolay mümkün değil.

Bu saatten sonra Hacıosmanoğlu ile Trabzonspor yönetiminde çalışmak isteyenin aklına şaşar, Trabzonsporluluğuna şüpheyle bakılır.

KILIÇDAROĞLU’NA KILIÇLAR ÇEKİLDİ

KILIÇDAROĞLU’NA KILIÇLAR ÇEKİLDİ

1 Kasım genel seçiminin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na parti içi muhalefet kılıçları çektiler.

Umut Oran ve Muharem İnce genel başkan adaylıklarını açıklayarak, olağanüstü kurultay için delege bazında imza toplamaya başladılar.

CHP’de parti içi muhalefetin geri adım atmayacağı görünüyor.

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’de İnce’nin yanında yer alırken, Trabzon teşkilatı Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı.

Trabzon için tezat bir durum ortaya çıktı.

Bu dağınıklık kurultaya yansırsa partinin Trabzon’da limit rakama düşen oy potansiyelini daha da aşağıya çeker ve yeni bölünmelere yol açar.

İl Başkanı Güzide Uzun adaylık sürecinden itibaren Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yürüdü, önseçimi sürekli savunan Trabzon teşkilatının bu iddiasını Kılıçdaroğlu ile her tartışmasında hiç taviz vermedi.

Olağanüstü kurultaya doğru da Kılıçdaroğlu’nu satmadığı anlaşılıyor.

ÖZAK KENDİSİNDEN YANA TARAF OLMALI

ÖZAK KENDİSİNDEN YANA TARAF OLMALI

2013 genel kurulunda Trabzonspor Kulüp Başkanlığı’na aday olan isimlerden biri de Muharrem Usta idi.

O genel kurul sürecinde Muharrem Usta AK Parti’nin adayı gibi sunulduğu için çoğu üye AK Parti kulübü ele geçirecek endişesiyle Usta’ya oy vermedi.

Bundan yaklaşık yirmi gün önce bu sütunda Muharrem Usta, AK Parti’nin tek başına iktidar olması halinde Trabzonspor başkanlığına aday olacağını gündeme getirmiştik.

Son günlerde Muharrem Usta’nın kulüp başkanlığına aday olduğıunu açıklama gününün yaklaştığı basında yer almaya başlandı.

Hattızatında, camianın önemli isimlerinden biri olan Faruk Özak’ın da Muharrem Usta’ya çık adaylığını açıkla dediği söylentileri de kulislerde dolaşmıyor değil.

Özak’ın böyle bir yola gireceğini tahmin etmiyoruz.

 Ancak Özak’ın kulübü maceracı Haciosmanoğlu’nun zulmünden kurtarmak için önümüzdeki genel kurulda misyonuna bürünüp taraf olacağını tahmin ediyoruz.

 Trabzonspor camiası başkan adayı olarak Faruk Özak’ı tek isim olarak görmek istiyor.

 Adaylık düşünen, hatta açıklama yapanlar bile Özak’ın adaylığına destek verip çekilirler.

Keşke Özak başkalarının yanında değil de kendisinden yana taraf olsa.

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ KURULUŞUNU KUTLAYACAK

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ KURULUŞUNU KUTLAYACAK

Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek özel vakıf üniversitesi Avrasya 2010 yılında  eğitime başladı.

25 Kasım 2015 tarihinde eğitime başlamasının 5. yılını törenle kutlamaya hazırlanıyor.

Kutlama töreninin tüm tabana yayılması için geniş kapsamlı bir protokol gecesi düşünen Avrasya Üniversitesi yönetimi Ramada Otel’de resepsiyon verecek ve yapılacak konuşmalarla Avrasya Üniversitesi’nin beş yıl içinde almış olduğu büyük mesafe misafirlere anlatılacak.

UZUNGÖL UNUTULDU MU?

UZUNGÖL UNUTULDU MU?

Yaz mevsimi gelince bölgemizde turizm sezonu açılıyor.

Uzungöl turizm beldesine son yıllarda gelmeye başlayan ve her yıl sayıları gittikçe katlanarak artan Arap turistlere yönelik işletmecilerin uygulamaları, altın yumurtlayan tavuk gibi bu şehre ve ülkeye döviz kazandıran turistlere karşı ayıpla karşılandı.

Yapılan denetlemelerde Uzungöl turizm beldesinde Arap turistlere karşı yanlış tutum ve uygulama içinde olan işletmeler tespit edildi ve çeşitli ölçeklerde cezalar yazıldı uyarılar yapıldı.

Merkezden taşraya uygulamaları denetlemenin sağlıklı olmayacağını bilen Uzungöl turizminin önemli simaları, bu kış işletme sahipleri olarak bölgede yapılacak toplantılarla önümüzdeki yıllarda yapılacak turizm işletmeciliğinin temel ilkelerinin belirleneceği ve her işletmecinin uyacağı anayasasının belirleneceği söylenmişti.

Ancak bu toplantıların ne zaman başlayacağı belli değil.

Kamuoyuna yansıyan bir bilgi yok.

Uzungöl’deki turizm işletmecileri yaz sezonunda kazandıkları paraları kış sezonunda yemeye başladıkları için turizm merkezinin geleceğini unuttular mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler