Anahtar Deliği 10.12.2015

RADİKAL KARARLAR BEKLEMEYİN! Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta’dan radikal kararlar almasını bekleyenler daha çok beklerler.  Başkan Usta adaylığı sürecinden başlayan tavırlarıyla radikal karar almaya, tavır koymaya hiç de meyilli olmadığını, daha

Anahtar Deliği 10.12.2015

RADİKAL KARARLAR BEKLEMEYİN!

Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta’dan radikal kararlar almasını bekleyenler daha çok beklerler.

 Başkan Usta adaylığı sürecinden başlayan tavırlarıyla radikal karar almaya, tavır koymaya hiç de meyilli olmadığını, daha kongre sürecinde, eski Başkan Haciosmanoğlu yönetiminin ibra aşamasında, çekimser kalmasıyla başkanlığı süresince takınacağı tavrı göstermiş oldu.

 Alacağı kararlarda radikal değil, esnek ve ılımlı olacak.

 Haciosmanoğlu yönetiminin ibrası sırasında taraftarlarına çekimser kalın müspet veya menfi oy kullanmayın mesajı vererek tavrını gösterdi.

 Teknik direktör konusunda, Lucesku’yu sezon sonuna bırakın Başkan Usta sözleşmesi olmadığı halde takımın başında olan Sadi Tekelioğlu’nda karar kılarak durumu idare etti.

 Futbolcuların geçmiş yönetim döneminden kalan alacaklarının tamamını değil bir kısmını ödeyerek, maddi konularda elinin sıkı idareyi maslahatçı olduğunu gösterdi.

 Bu tarz çok kötü günler geçiren ve büyük beklentiler içinde olan bordo mavi camianın beklentilerine yanıt vermese bile acele edip yanlış karar alıp Trabzonspor’u zora sokmaktan daha iyidir.

 

“TEPKİLERİ ÖZKAN SÜMER’E” 2. SAYFADA

 TEPKİLERİ ÖZKAN SÜMER’E

 Hafta sonu yapılan genel kurulda 3049 oy alarak başkanlığı 13 oy farkıyla Muharrem Usta’ya kaptıran başkan adayı Celil Hekimoğlu’nun ekibi eski başkanlardan Özkan Sümer’in kendilerine destek vermediğine yanıyorlar.

 Bundan önce yapılan Trabzonspor genel kurullarında kulüp Trabzon’dan yönetilmelidir diyerek ya kendisi aday olan ya da kendisine yakın bir başkan adayına destek veren Özkan Sümer’in Trabzon’dan aday olan Celil Hekimoğlu’na değil de Muharrem Usta’ya destek vermesi ister istemez Sümer adına tartışmayı da beraberinde getirdi.

 Haciosmanoğlu döneminde kulüpten uzaklaştırılan Sümer’in bir görevle yeniden kulübe dönmeyi düşünmediği kanısı var!

 

BASINI İHMALE GELMEZ BAŞKANIM

 BASINI İHMALE GELMEZ BAŞKANIM

 Trabzonspor Başkanı ve yönetimini bekleyen çok önemli sorunlardan biri de kuşkusuz İstanbul basınında bordo mavili kulübün temsili olacaktır.

 Uzun yıllar tüm spor gazetelerinde, günlük siyasi içerikli gazetelerde ve TV’lerde Trabzonspor temsilcisi olarak Trabzon basınından mutlaka bir arkadaşımız o basın kuruluşlarında kadrolu olarak barındırılırken, şu anda Habertürk Gazetesi’nde Haluk Ayyıldız’dan başka Trabzonspor’u temsil eden gazeteci olmaması büyük eksiklik.

 Trabzonspor Kulübü’nün sportif başarısının düşmesi ve bundan dolayı reytinginin düşmesinin meslektaşlarımızın işinden olmasına sebep oldu diyoruz ama bir yandan da Trabzonspor haber ve yorumlarının İstanbul medyasında yer almaması bordo mavili camiada büyük üzüntülere yol açıyor.

 Geçmişte bu kulübe başkanlık yapan isimlerin İstanbul basını ile ilişkileri iyiydi.

 Trabzonspor Başkanı olarak Muharrem Usta’nın da ilişkilerinin iyi başladığını ve böyle devam etmesini diliyoruz.

 Dolayısıyla Muharrem Başkan vakit geçirmeden İstanbul basınında ilgili ve yetkili isimlerle görüşerek Trabzonspor Kulübü ve camiasının doğru bilgilendirilmesi adına Trabzon’daki basın mensupları arasında işin erbaplarını İstanbul basınında belli başlı kurumlara yerleştirilmesini sağlamalıdır.

 

  TRABZON’A ÖNEMLİ GÖREVLER

  TRABZON’A ÖNEMLİ GÖREVLER

 Trabzonspor yönetimi dün tesislerde toplanarak görev bölümü yaptı.

 Trabzon’da ikamet eden ve yönetimde yer alan isimlere önemli görevler verildi.

  As Başkan Dr. Ahmet Çubukçu, Medikal Park Yıldızlı Hastahanesi’nin Baş Hekimi, Başkan Muharrem Usta’nın aynı zamanda mesai arkadaşı.

 Basın Sözcüsü: Prof. Dr. Asım Ören KTÜ Tıp Fakültesi’nde Öğretim Üyesi, aynı zamanda Farabi hastanesi eski Başhekimi.

 Mali İşler Genel Koordinatörü: Emre Aksoy, eski başkan adaylarından AKS İnşaat Grup patronu.

 Mali Sayman: Orhan İlarslan, Trabzon Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından, emekli Uzunkum Otel patronu.

 Akyazı Tesisleri Sorumlusu: Zeki Öztürk, müteahhit, Sebatspor eski Başkanı.

 Altyapı Genel Koordinatörü: Suat Şen, 1461 Trabzon takımını şampiyon yaparak 1. lige çıkaran eski başkan.

 Genel Sekreter: Gençağa Meriç.

 

 

SOYLU’NUN BASINDAKİ KOLU KİM OLACAK?

SOYLU’NUN BASINDAKİ KOLU KİM OLACAK?

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığına bağlı Trabzon teşkilatlarında bir basın mensubuna görev vereceğini duyduk.

 Hem bakanlığın Trabzon kurumlarıyla basın kuruluşlarının koordinasyonunu sağlamak hem de Soylu’nun Trabzon’daki basın ayağı olacak basın mensubunun kim olacağı noktasında kesin bir bilgiye ulaşamadık.

 Ancak, Bakan’ın tercih edeceği gazetecinin AK Parti’ye yakın isimlerden biri olacağı konusunda netlik var.

 Tercih edilecek ismin kamu kurumları ve yerel yönetimlerde basın danışmanlığı yapan ve basın birimlerinde çalışan isimler arasından seçileceğini Bakan Soylu İl Başkanı Revi ile de paylaşmış.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler