Anahtar Deliği - 10.09.2015

NEFSİNİZİ TERBİYE EDİN  PKK’nın Hakkari’de askeri birliğimize, Iğdır’da da polis servisine saldırısının ardından ortaya çıkan şehit sayımız bir anda ülke insanımızı sokaklara döktü.  Yurdun tüm şehirlerinde ve özellikli ilçelerde sokağa inen halk PKK terö

Anahtar Deliği - 10.09.2015

NEFSİNİZİ TERBİYE EDİN

 PKK’nın Hakkari’de askeri birliğimize, Iğdır’da da polis servisine saldırısının ardından ortaya çıkan şehit sayımız bir anda ülke insanımızı sokaklara döktü.

 Yurdun tüm şehirlerinde ve özellikli ilçelerde sokağa inen halk PKK terörine lanet yağdırırken, PKK’nın emrindeki siyasi parti olan HDP’nin il merkezlerine ve genel merkez binasına saldırı yapıldı, tahribat hayli yüksek.

 Ne yaparsanız yapın ölen şehitlerimiz geri gelmeyecek, ancak şehitlerimizin akıbetine bakarak ders çıkarılmalı, siyasi partilerimiz akıllarını kafalarına alıp ülkenin birliği ve bütünlüğü için nefsi terbiyeden geçmelidirler.

 Sokak çatışmalarına dönerse Allah korusun Türkiye içinden çıkılmayacak bir hal alır ve bedeli ağır olur.

 Sokak hareketlerinin en küçüğünün arkasında mutlaka bir siyasi destek vardır, sokak hareketlerini engelleyecek olan siyasilerdir.

HESAP SORULACAK

HESAP SORULACAK

 PKK ve yandaşları burunlarından soluyor kıl aldırmıyor.

 Asker ve polislerimizi şehit etmelerinin mutluluğunu yaşıyorlar ama sokak hareketleri ve partileri HDP binalarına saldırılar canlarını yakınca da feryadı figan ediyorlar.

 Sen can alıyorsun, karşılığında maddi külfeti bedel olarak veriyorsun, yine de feryat ediyorsun.

 Sokak hareketleri olmamalı, her vatandaş kendi hesabını görmeye kalkmamalı, kanun var hukuk var, Türkiye bir hukuk devleti şehitlerin hesabı elbette sorulacak, PKK ve yandaşlarına hesap sorulacaktır.

 ANCA GİDERSİNİZ

 ANCA GİDERSİNİZ

 Cizre’de beş gündür sokağa çıkma yasağı uygulanıyor, uygulamanın ne kadar daha devam edeceği belli değil.

 İlçe’de terör olaylarının durdurulamaması üzerine konan yasağın kaldırılmak üzere olduğu haberleri de yayılmaya başladı.

 HDP’liler dün ilçeye gitmek istediler, ilçe merkezine 90 kilometre kala HDP heyeti durduruldu, araçlarının devam etmesine izin verilmedi. Onlar da yayan olarak yola koyuldular, yürü ancak gidersiniz.

 HDP heyetinin amacı Cizre’deki sokağa çıkma yasağını kaldırmakmış.

 Güvenlik güçleri heyetin can güvenliği yok diye Cizre’ye gitmelerine izin verilmedi.

 Küstah bunlar, hem de ukala, her türlü belayı Türkiye’nin başına örüyorlar yetmezmiş gibi bir de arabulucu olup toplumun sağduyusunu harekete geçirip nemalanmak istiyorlar.

BAYRAKTAR KARARINA, İRADE LAZIM

BAYRAKTAR KARARINA, İRADE LAZIM

 7 Haziran seçiminde Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon’dan yeniden milletvekili adayı gösterilmesi için genel anlamda teveccüh oluşmuştu.

 Kendisi de milletvekili adayı olmaya niyetli görülmedi, müracaatını da yapmadı.

 Zira Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koltuğundan alınış şekli ve o süreçte yaşananlar Bayraktar’ı çok üzmüş, haksızlığa uğradığına inanmıştı.

 1 Kasım erken seçimine gelindiğinde Bayraktar’ın adaylığına yine teveccüh var.

 Eksik olan Bayraktar’ı AK Parti Trabzon milletvekili listesine koyma kararını verecek irade.

 Bu irade adaylıkların açıklanacağı son gün olan 18 Eylül’e kadar bir karar değişikliğine uğrar mı bilinmez.

 Trabzon kamuoyu siyasi iradenin vereceği kararı bekliyor.

 Erdoğan Bayraktar kararını çoktan vermiş.

 YAVUZ KARAN VEKİLLİK YARIŞINI BIRAKTI

 YAVUZ KARAN VEKİLLİK YARIŞINI BIRAKTI

 İl Başkanlığı döneminde fırtına gibi esen CHP Trabzon eski il başkanı Yavuz Karan’ın 7 Haziran seçiminde milletvekili adayı olup seçilebilecek bir yer bulacağına kesin gözle bakanlar çoktu.

 Karan’ın kargadan başka kuş tanımayan yaklaşımı ile partisine il başkanlığı yapması, genel başkan ve genel merkez ile iyi diyaloğu kamuoyunda olumlu algıya dönüşmüştü.

 7 Haziran seçimi öncesi ortaya konan önseçim sandığı Yavuz Karan’ın hesaplarını altüst etti, çünkü parti içinde üyelerle yapılacak önseçimde birinci veya ikinci sıradan çıkması pek öngörülmüyordu, kendisi de kendine şans vermiyordu.

 Önseçimde 4. sıraya gelebildi, seçilme şansı yoktu.

 1 Kasım seçimine aday bile olmadı.

 Belli ki, tüm siyasi birikimlerini 7 Haziran’da harcamıştı, yeniden dolgu malzemesi olmak istemiyordu.

 Kendi kararı hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler