Anahtar Deliği 10.02.2016

TRABZONSPOY YÖNETİMİ SARAY’DAN NE İSTEDİ?   Trabzonspor yönetimi dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmeye gidenler arasında Başkan Muharrem Usta’nın yanı sıra Trabzonspor yöneticilerinden Nevzat Aydın, Gökhan Saral, Mehmet Yiğit

Anahtar Deliği 10.02.2016
TRABZONSPOY YÖNETİMİ SARAY’DAN NE İSTEDİ?
 
Trabzonspor yönetimi dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmeye gidenler arasında Başkan Muharrem Usta’nın yanı sıra Trabzonspor yöneticilerinden Nevzat Aydın, Gökhan Saral, Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk Gençağa Meriç, Ahmet Çubukçu yer aldı.  
 
Peki Trabzonspor Saray’dan ne istedi?
 
Birincisi Trabzonspor’un 20 milyonu bulan vergi borcunun yapılandırılması, ikincisi ve en önemlisi Akyazı Trabzonspor Stadyum’un isim hakkının istenilen fiyatta sponsor bulunması, Üçüncüsü ise Trabzonspor Mehmetali Yılmaz Tesisleri’nin kamulaştırmasından doğacak ödenek.
 
Yönetim Akyazı’yı 300-350 milyon lira gibi bir fiyat düşünüyor, Mehmetali Yılmaz Tesisleri için ise 450 milyon lira..
Eğer bu hedefleri yeni yönetimin tutarsa Trabzonspor hem mali anlamda transfer bütçesi çok güçlü olan bir kulüp olmanın yanı sıra bir de borçlarının 3’de 2’sini ödemiş olacak.
 
"NARLIBAHÇE NE OLACAK?" 2. SAYFADA
NARLIBAHÇE NE OLACAK?
 
Bugünlerde Çömlekçi’den Tabakhane’den bahsedilirken Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nden neden bahsedilmiyor?
 
Burada yaşayan insanlar 5 yıldır ne evlerini satabiliyorlar ne de tamir yapabiliyorlar. Çünkü belediye kentsel dönüşüm yapacağım dedi bir kere.. Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Haber61 TV’de katıldığı programda 2016 yılında ilk başlatacağım projelerden biri Narlıbahçe demişti..
 
TOKİ Tabakhane ve Çömlekçi’yi bitirmeden Trabzon yanıma gelme demiş..
 
E böyle olunca Narlıbahçe 5 yıl sonraya mı kaldı?
 
Buna artık belediye yetkilileri net bir açıklama getirmeliler.
 
Yada başkan Gümrükçüoğlu.
 
"MİMARLAR ODASI’NDA BÜYÜK YARIŞ" 3. SAYFADA
 
MİMARLAR ODASI’NDA BÜYÜK YARIŞ
 
Mimarlar Odası Trabzon Şubesi’nin olağan genel kurulu hafta sonu yapılacak. 14 Şubat pazar günü yapılacak seçimlerde mevcut başkan Sayım Adanur tekrar aday olmayacak. Mevcut yönetim Gürol Ustaömeroğlu’nu destekleyecek. Ustaömeroğlu çalışmalarını sürdürüyor. Delegelerle konuşuyor, görüşüyor. Ustaömeroğlu şu mesajla yola çıktı;
 
Sevgili arkadaşlarımın teveccühü ile bu hafta sonu yapılacak olan seçimlerde Trabzon Mimarlar Odası Başkanlığı'na aday olmuş durumdayım. 
 
Mimarların aile, mimarlar odasının bir yuva olduğu inancı ile bu demokratik yarışta rakibimiz olacak bütün meslektaşlarımıza başarılar diliyor, kendilerini sevgiyle kucaklıyorum. Seçimlerin meslek camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler